Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru war-urile de astazim,tot asa baietii,nu bagati in seama ce zic ceilalti ca ei doar atat stiu,daca ia unu best gata are aim/joy etc,eu imi bateam capu inainte sa le dau lor replici etc dar nu te ajuta cu nimic doar rau iti faci.

CORLEONE POWER !!!!!!!!!

Noapte buna Paterno ! Astazi m-am distrat la war chiar daca avem un nou tip care trage bine :

" el este Sor1n3l si trage bine "

Lasa ca isi ia si el ban imediat, la fel ca Shaco.

Chiar imi pare rau pentru tine s0r1n3l@,ai fost o membra excelenta in Corleone.Sper sa ne mai revedem in viitorul apropiat!

Cum ziceam si la "Raporteaza un membru" SUNTETI PENIBILI.Baieti,va rog frumos sa pierdem toate war-urile sa fie si cei din Paterno fericiti si sa numai acuze ca avem aim.

Chiar imi pare rau pentru tine s0r1n3l@,ai fost o membra excelenta in Corleone.Sper sa ne mai revedem in viitorul apropiat!

Cum ziceam si la "Raporteaza un membru" SUNTETI PENIBILI.Baieti,va rog frumos sa pierdem toate war-urile sa fie si cei din Paterno fericiti si sa numai acuze ca avem aim.

Domnule oTo sa ma anunti cand iesi din topicul Discutii. :))

Noapte buna Paterno ! Astazi m-am distrat la war chiar daca avem un nou tip care trage bine :

" el este Sor1n3l si trage bine "

Lasa ca isi ia si el ban imediat, la fel ca Shaco.

Sincer imi pare rau de tipul acesta...pacat ca are doar 10 ani si se crede foarte destept...probabil a uitat cand intra in conferinta pe skype si tipa Gaby89 pe el de nu mai stia cum sa inchida :-J.

Edited by s0r1n3ll

A iesit bine seara asta pana la urma.

Mai tin si Barzini Hq-ul cate doua zile... Miercuri il luam inapoi.

Cat despre Paterno daca acum sunt atat de activi , la inceput , pentru 2-3 saptamani cred ca ne va fi mult mai usor.

Noapte buna !

Buna seara Corleone , felicitari pentru warurile din aceasta seara , am demonstrat inca odata ca suntem cea mai puternica mafie , indiferent de adversar , noi spunem asta prin FAPTE , nu prin discutii pe forum , astazi seara a trebuit sa ies de la 8 deoarece a trebuit sa invat la chimie ... am test important maine . dar vad ca v`ati descurcat . In curand o sa vina in Corleone membri foarte importanti care vor face diferenta , o sa vedeti

Buna seara Corleone , felicitari pentru warurile din aceasta seara , am demonstrat inca odata ca suntem cea mai puternica mafie , indiferent de adversar , noi spunem asta prin FAPTE , nu prin discutii pe forum , astazi seara a trebuit sa ies de la 8 deoarece a trebuit sa invat la chimie ... am test important maine . dar vad ca v`ati descurcat . In curand o sa vina in Corleone membri foarte importanti care vor face diferenta , o sa vedeti

Ai făcut curios tot Paterno şi Barzini..uite câţi se uită la discuţii :)). Noapte bună ies şi eu, mâine am teză importantă la informatică..doamne ajută, ne vedem la antrenament.

Noapte buna Corleone!

Am dat rob, am reusit si sunt inca in jail.

Astazi am consumat o gramada de Mats la War-uri, dar a fost benefic. Am demonstrat ca suntem o mafie unita, si extrem de puternica. Am facut fata si fara organizarea liderului.

Multumim Madytz ca ne-ai mobilizat !

Am cumparat si eu Gas Company de langa HQ FBI, asa ca daca aveti nevoie de fuel, imi spuneti.

Vorbim maine!

Buna, si anume "seara". Azi voi intra doar la antrenament deoarece am o groaza de teme pe cap. Cred ca si dupa antrenament o sa am teme de facut ... Felicitari pentru warurile de aseara. Imi pare rau ca nu am putut ramane si eu alaturi de voi.

Salut, salut, acusi am venit, am scapat de toate tezele, trebuie doar sa mi le mai aduca, mi-a adus una dintre ele, n-am au nici inceput nici rau nici bine, un 7 la psihologie, cand aveam subiecte de bac e mai mult ca good :)). Va astept in game la antrenament. !