Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ne auzim in alta viata :))) Cica aim ca nu ratez cica pai cum sa ratez daca ala sta pe loc si eu vin din spate etc doamne ce gandire de ... unii stiu sa traga cat de cat, nu mi-a sarit pe cineva sa zici ca da are ceva in fine, tot timpul adminii au dreptate.Succes in continuare.

Bafta in continuare Scarface, imi pare rau ca nu ai stat mai mult timp alaturi de noi......poate o sa revii candva inapoi.

Welcome celor noi.

Felicitari pentru War-urile de azi, din pacate nu am fost prezent chiar la toate.....dar am avut niste treburi si nu am putut sa imi ocup timpul cu samp-ul, o sa ma revansez data viitoare. Multa bafta maine la Licee / Scolii. Eu am liber :D .

Noapte buna, celor care s-au dus deja la somn.

Noapte buna colegi!

Felicitari pentru teritoriile castigate, doar 2 dintre ele ne despart de adevar : Vineri ziua cea mare, cucerim tot LV.

Vreau sa-l vad pe crizEa cum face crize :)) Nu va sta mult lider sunt convins.

Vorbim maine cand vin de la liceu.

O seara placuta colegi. In seara asta voi iesi mai devreme. Maine seara voi iesi in oras, iar dimineata voi pleca la un meci de paintball. Prin urmare, maine nu voi intra mai toata ziua si nici la war nu voi veni. Va urez succes de acuma pentru maine, sa reusiti sa aparati teritoriile si pe langa asta sa reusiti sa le cuceriti pe cele ramase.

Ne auzim in alta viata :))) Cica aim ca nu ratez cica pai cum sa ratez daca ala sta pe loc si eu vin din spate etc doamne ce gandire de ... unii stiu sa traga cat de cat, nu mi-a sarit pe cineva sa zici ca da are ceva in fine, tot timpul adminii au dreptate.Succes in continuare.

Nuuuuuuuuuuuuuuuuu. Doamne, era asa de tanar, de ce l-ai luat de langa noi :(( ? Bafta Scarface, te asteptam inapoi cand vei avea ocazia.

Ba ne auzim maine, noapte buna si bafta la event oTo si Madytz, vedeti sa castigati. Bafta Scarface pacat ba, is prea dilimani astia. P.S.: Cum sa te bata CoryNNa ba Andreynh0? Lasa-te de SA:MP

Lasa ma, mai bine CORYNA decat SOR1N@ !!!