Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La mine deja s-au inceput incheierele de medii. Doamne ajuta sa trec si de restul materiilor la care mai am nevoie de note. Teoretic e vacanta de pe acum :)).

Vad ca la toti ninge numai pe aici ploua :|. Trist ...

Nu uitati ca mai avem doar 3 zone de cucerit pana la implinirea scopului nostru deci maine seara sper sa fiti daca nu 40 , macar 35 ON.

Noapte buna !

Hai noapte buna , ma duc si eu la culcare si maine sa fiti online la ora 17:45 pentru a cuceri Los Santos :) Let the game begin

E prea obosit Michael în poza aia, era mai bun avatarul cu jig saw :)). Ne vedem mâine la war, ultimele 3 zile de chin şi scap de toate prostiile astea de la şcoală..noapte bună.

Am ieşit şi eu. Mâine e o zi grea, o să mă asculte la biologie + că o să fie bătălia de la Rovine (bătaie cu zăpadă) :)). Noapte bună, nu vă uitaţi mănuşile acasă înainte de a pleca la şcoală/liceu :)).

Buna dimineataaa !

La Husi ninge maxim de frumos :X.

Ma bag sa-mi fac 2 caracterizari pentru romana dupa care plec. Ne vedem diseara la waruri.

Haha noob , esti cel mai noob

Astazi sa fiti on la ora 18:00 fix sa ne atingem obiectivul

Salutare baietii !!

Back de la liceu` .

Pe la 3 ma duc in oras sa imi iau geaca de iarna si 'bocanci' iar pe urma imi invat la franceza ca ma lasa aia corigent ( nu am mai invatat o lectie din clasa a 5-a ) .

Ce mai faceti ?

Salutare baietii !!

Back de la liceu` .

Pe la 3 ma duc in oras sa imi iau geaca de iarna si 'bocanci' iar pe urma imi invat la franceza ca ma lasa aia corigent ( nu am mai invatat o lectie din clasa a 5-a ) .

Ce mai faceti ?

Eu sunt 0 barat la franceza si totusi am media 9 =)) , nu am o boaba de franceza

Salutare. Acum am venit de la liceu, cam târziu, am fost oprit la directoare, eu cu încă 4 colegi, că am tăvălit nişte fete prin zăpadă şi că i-am pierdut lu' unu' ochelarii când l-am băgat în zăpadă. Ne auzim mai târziu în game.