Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor. Abia ce m-am trezit.

Neataaa !

Abea am ajuns si eu din oras. Mi-am luat un fes bengos , sucar rau de tot :emo:.

Daca tot n-aveti ce face incercati asta. Am scos 700k pe ea si Alexutzu ed la 222 , nu te-am uitat , 300k baiatu'. :-W

Făcătură ;);););););););) . Nu ne păcăleşti aşa uşor.

Amintiri din copilarie de Micku7zu.

http://t3.gstatic.co...1Tu49zbOKXfK7Y8

Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bite.

Deodata unul din ei ia bita si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de singe si ia pozitia initiala fara sa zica nimic. Peste un timp il intreaba: "ba, tu cind ai dat adineauri, ai dat serios sau in gluma?"

Ala raspunde: "pai ,in serios"

"Asa, ba. Sa nu faci tu glume din astea cu mine!"

Edited by Micku7zu

A nins şi în Bucureşti şi nu s-a pus pe jos :)). Deci doar moldovenii sa dea la lopată, restul samp. Mai am şi eu 30 de minute până ies din jail, ne vedem atunci.

Blue_Chakka , dute tare ca tu o arzi pe Sandra Romain in loc sa vii sa ma ajuti cu zapada

A nins şi în Bucureşti şi nu s-a pus pe jos :)). Deci doar moldovenii sa dea la lopată, restul samp. Mai am şi eu 30 de minute până ies din jail, ne vedem atunci.

La Galati a nins acum cateva zile si gata. A inceput sa se topeasca zapada. Azi toata ziua a plouat :( si pentru ca o sa fie frig in seara asta, o sa inghete pe jos si ma duc cu patinele maine la liceu :)).