Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu nu inteleg... macar de craciun si revelion sa fim si noi liberi...Dar astia cum sunt foame de turfs ne ataca X(

Pe pariu că dupa war-urile cu Tattaglia, o să ne atace şi Cuneo până la 22..asta e, să deţii ambele oraşe necesită un sacrificiu.. S-ar putea să plec la nişte prieteni de familie..sper să ajung la war.

Buna dimineata !

Astazi trebuie sa vina niste rude la mine deci stau pe acasa. Daca pleaca pana la 18 , si sigur pleaca , intru si eu la war sa va ajut. Oricum azi nu mai pierdem nimic.

S'a terminat si la mine filmul. A fost unul dintre cele mai bune pe care le'am vazut anul acesta :X. Il recomand tuturor.

Eu plec la fotbal, sper sa ajung la ora 18:00 la primul war. Ne auzim mai incolo, in caz ca nu ajung va urez bafta!

S'a terminat si la mine filmul. A fost unul dintre cele mai bune pe care le'am vazut anul acesta :X. Il recomand tuturor.

Eu plec la fotbal, sper sa ajung la ora 18:00 la primul war. Ne auzim mai incolo, in caz ca nu ajung va urez bafta!

"0merta va ureaza sarbatori fericite tuturor membrilor Corleone(cu cateva exceptii...collo..soseta..) si succese la war" Neeea...mai degraba vreau sa-l intreb pe sickk cate filme a vazut astfel incat The Grey e unul dintre cele mai bune si mai si merita recomandat. Mai bine spus,cate si ce fel de filme.

PS: Mersi collo de recomandari...cred ca o sa le vad si eu:D

Din pacate de astazi nu vom mai fii colegi. Ramaneti cu bine , ati fost ca o familie pentru mine , impreuna cu voi am spart recorduri :X:) .

Baftă s0r1n3l şi Alexutzu222, păcat că plecaţi, sper să ne mai întâlnim. Noapte bună Corleone, ne vedem pe 30 când mă întorc din Sinaia, aveţi grijă vineri la war să recuperaţi ce puteţi.