Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ahh..alpha, taci ma, am fost colegi, si inca suntem acuma, tu nu trebuia sa joci Fifa ? :))

Tu cu mine coleg, sau tu cu Razvan? Nu prea am inteles.

;;) ;;);;) ;;);;) ;;)....najpa raw. Glumesc...sau glumesc cand zic ca glumesc..? nuj..

Ma rog...sunt curios care-s filmele voastre preferate. Eventual si seriale/actori/perioada in care e plasata actiunea/genul.

Prima data cand am intrat in Corleone am urmarit The Godfather 1,2 si 3. Ti-l recomand daca iti plac filmele mai vechi cu mafioti, crime si chestii de genu. Nu de mult am urmarit House M.D, un serial foarte fain. Am auzit ca un serial misto ar mai fi Fringe sau The Mentalist (In mintea criminalului, de pe ProTV). Iar filme: Ted 2012, The Expendables 2, Warrior 2011 ...

Dexter sau Elementary, sper sa iti placa.

Dexter cam slabut...l-am vazut mai mult pt a putea da spoilere celor innebuniti de el. Elementary...e un Sherlock Holmes plasat in New York parca...ma insel? House dupa primele 3 sezoane incepe sa nu mai merite... iar The Mentalist...actorul ce-l joaca pe protagonist...ce vinde si ceasuri cand nu e pe platourile de filmare..e ales bine...iar scenariul e bunicel...

Dexter cam slabut...l-am vazut mai mult pt a putea da spoilere celor innebuniti de el. Elementary...e un Sherlock Holmes plasat in New York parca...ma insel? House dupa primele 3 sezoane incepe sa nu mai merite... iar The Mentalist...actorul ce-l joaca pe protagonist...ce vinde si ceasuri cand nu e pe platourile de filmare..e ales bine...iar scenariul e bunicel...

Imi pare rau pentru tine,pretinash,da' daca tu ai vreo problema cu House,nu inseamna ca nu mai merita vizionat. :) In primele sezoane totu' inca are o limita,serialu' inca era la inceput si nu vroiau sa sara calu',insa abia de la sezonu' 4 incolo incepe serialu' adevarat.

Nu existati daca nu vedeti House. :)

Imi pare rau pentru tine,pretinash,da' daca tu ai vreo problema cu House,nu inseamna ca nu mai merita vizionat. :) In primele sezoane totu' inca are o limita,serialu' inca era la inceput si nu vroiau sa sara calu',insa abia de la sezonu' 4 incolo incepe serialu' adevarat.

Nu existati daca nu vedeti House. :)

Noroc de tvr1...acolo mai vezi si tu un film/serial. Anatomia lu Grey cum e? mijtoak,ha? Mad Men...ce mai e pe la tevereu?

Sons of Anarchy, The Walking Dead, Arrow, How I Met Your Mother, Two half and a men.

“Mafia is a process, not a thing. Mafia is a form of clan-cooperation to which it’s individual members pledge lifelong loyalty. Frienships, connections, family ties, trust, loyalty, obedience – this was the glue that held us together"

Eo ma uit la Las Fierbinti,Cancan TV,d-astea,SHOW BIZZ mai ales...nu am eo timp de Grey,de seriale. ;) ;) ;) ;)

Boule.

Ai grija la limbaj prietenash;) Data asta te iert...data viitoare ai report.

Si...vrajitoareo....schimba avatarul...daca vrei iti dau variante in aceeasi idee...dar ala a fost folosit de tot felul de persoane...

Edited by 0merta

Neaţa, am revenit şi eu de pe munte :)) sunt în pauza de masă după plec din nou, mâine seară mă întorc în Bucureşti, baftă în seara asta la war-uri, vă ţin pumnii.

Bafta, sa intri diseara pe mess :))

Ma duc sa ma culc, ne vedem la war.