Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata si tot odata, ramas bun! Aseara am decis sa ies din Corleone pentru a ma reintoarce in FBI si asta nu pentru ca nu imi place aici, ci pentru simplul fapt ca imi e dor de FBI si doresc sa-mi refac "cariera" in acel departament. A fost o placere sa fac parte din Corleone, atat atunci cand ne bateam cu Paterno pe jumate LV, dar si cand am castigat ambele orase. Mi-am facut si aici cativa prieteni, poate tinem legatura si pe viitor. Oricum, multumesc tuturor care m-au ajutat cand am intrat, fiind prima mea mafie si ne stiind prea multe, cu un sfat, o parere, etc. Succes la waruri, stiu ca o sa fiti oricum pe primul loc in continuare, indiferent daca o sa detineti cele doua orase, sau nu. Multumesc Razvan si Madytz, ca m-ati primit aici, a fost o perioada frumoasa. Succes mai departe!

La multi ani Corleone. la multi ani b-zone !

#Nu am mai apucat sa va urez aseara ca m-am luat in freza de pe la 22:00 si pe la 01:00 am adormit fara sa vreau :))

Edit: Acesta este ultimul meu post aici, va parasesc insa cu o urma de tristete, ati fost ca o familie pentru mine insa cum am spus si cand am plecat din medics: Orice lucru frumos are un sfarsit.

M-am simtit extraordinar, sunteti niste oameni cu caracter si niste prieteni adevarati.

P.S: Nu va lasati demoralizati de perioada proasta prin care treceti, sunteti Corleone, cea mai buna mafie de pe server, cu siguranta va veti reveni.

Real power can't be given...it must be taken !

Ati fost niste membrii cum rar se gasesc , magnifici. Succes in continuare !

Buna dimineata si La Multi Ani !

Buna Seara Corleone.

Chiar...am uitat sa va intreb....cei care ati mers in club de reveleon....ati dansat cu fetitili? (tumblr_m6p2ylIo8t1qcrzkko2_r2_250.gif)

LE:

Porter ala e avatar? Uite la mine si saliveaza :o3 aia e gagica mea ( mama lui meghy ) frumoasa mama urat copil :)

Sa ghicesc...ai un copil cu tipa de la avatar? adica...ar fi logic...cam seamana copilu cu tine...la fel de destept si de frumos :) .

Edited by 0merta