Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata Tattaglia.

Astazi 17:45 toata lumea in HQ . Ne vor ataca toata lumea ca nu avem noi onoare si deaia :)) Haideti sa mai radem putin de oameni astia care nu gandesc si traiesc virtual :))

Mda, noi traim doar virtual :) Saracii, s-au chinuit sa ia si 3 turf-uri de revelion si mai si dau reply-uri de gen, tot noi suntem aia non liferi .. :(

"Ma injuri pe net, WOW!, cat esti de puternic,

Da-te-n **** mea de pinguin schizofrenic!"

Edited by Meghyy

Mda, noi traim doar virtual :) Saracii, s-au chinuit sa ia si 3 turf-uri de revelion si mai si dau reply-uri de gen, tot noi suntem aia non liferi .. :(

"Ma injuri pe net, WOW!, cat esti de puternic,

Da-te-n **** mea de pinguin schizofrenic!"

Sper din suflet ca citatul nu e exact...si ai modificat tu :)...nu exista asa ceva....cineva din mediul medical sa-i recomande ceva pt constipatie intelectuala cronica.

PS: i-am dat o +.

Edited by 0merta

Asta e Meghy... Sa vedem cine rad la final ;)

Inca 40 minute si WAR!

Imi pare cunoscuta frumoasa de la avatar,dar nu stiu de unde s-o iau...cum o cheama?

Nu stiu :)) pe google am gasit aceasta poza, iti place ha?:P

Mi-am tras jail, is niste incompetenti astia, ii bate si metoda si regulamentul in plus Stangaciu_Calin a luat ban pentru 1 zi deci e clar cum stiu astia regulamentul :-J. Ne auzim maine, a fost bine azi la war-uri oricum Los Santos-ul nu e asa important bine ca Las Venturas-ul e aproape al nostru ( din nou ). Noapte buna.

Rob cu succes, jail time...

Mi-am tras jail, is niste incompetenti astia, ii bate si metoda si regulamentul in plus Stangaciu_Calin a luat ban pentru 1 zi deci e clar cum stiu astia regulamentul :-J. Ne auzim maine, a fost bine azi la war-uri oricum Los Santos-ul nu e asa important bine ca Las Venturas-ul e aproape al nostru ( din nou ). Noapte buna.

Asa e Nutline, noapte buna.

Salutare!

Acum am ajuns si eu acasa, iar am facut 5 ore pe drum..si pe autostrada era aglomerat 8-|

Ma duc sa fac un dus si intru in game.

Bună dimineaţa, aiurea m-am culcat la 5 şi am dormit până la 10 :)). S-ar putea să plec puţin pe la fini, ca să îmi iau cadoul :)), ne vedem puţin mai târziu în game.

Cand incepe campionatul la LoL?

Haide in joc...te scot din jail gratis...drept rasplata pt prestatia ta la war.

ce generos esti, vino in game ca vreau free, ne intelegem la suma, poate mai lasi si mie la pret