Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

O fo foarte bun? Pentru tara asta? Asta probabil pentru ca era singuru' ce-si permitea sa faca filme cu anumiti actori pe care probabil fara banii scosi din propaganda comunista pe care o,si anume,presta,nu prea ii putea nici privea in ochi. Nu a fost nicidecum bun,nu a fost nici pe aproape,doar ca a fost singura optiune a oamenilor. Majoritatea filmelor lui mizere s-au bazat pe dramatismu' fals oferit de faptu' ca la sfarsit murea personaju' principal.

Iar eu il prefer pe Piersic.

Si vorbeste frumos,in + ta.

Nu vorbeam extrem de serios...n-am vazut de cat ( :) ) Pistruiatu..pt personajul omonim...o avut cateva faze care mi-o facut mintea de copil tembel de 10 ani sa le considere razibile... Si da..il apreciez pe Piersic...sa ai schite de ale lui Picasso semnate si dedicate tie...sa joci si sa ai prieteni mari actori ai lumii, e ceva...

tu invata limbile romane, in + tau!

Ce aveţi mă, a reuşit rob-ul, plus 15-20 minute de DM pe copi, a fost frumos :)). Ne vedem în game peste o oră, când termin cu jail.

Dacă mergeam Caligulas, stăteam şi mai mult, e bine oricum :))

Săptămâna viitoare cred, dar până atunci mai dau 3-4 rob-uri :)).

Instalează-ţi jocul şi bagă tutorialul, după te învăţăm noi :)).

Imi corupi membri sa nu mai aiba timp de samp si sa frece wanku toata ziua pe lol ? :-W nu nu nu

Nu stiu, daca imi arati poate ma apuc :-??

E usor, instaleaza jocul de aici: http://eune.leagueoflegends.com/ , iti alegi nume, avatar si dupa te bagi la tutorial. Daca nu intelegi ceva imi spui si iti explic :)

Pei ce să fac, academie nu, lol da..de abia ieri am jucat primul meci pe anul asta şi a fost înfrângere.. :))

Anul asta am prins cei mai multi ratati in LoL, numai afk-isti, leaveri, feederi 8-|