Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dupa iesirea mea din Cuneo nu stiam ce se va intampla... Darkilic ziccea ceva foarte vag despre Corleone iar intr-un final am aplicat. Ceea ce am vazut ca se poate face/realiza aici nu va mai face nimeni niciodata. Am intrat in istoria server-ului si am batut un record pe care multi il credeau imposibil. Am facut ca imposibilul sa devina posibil, cu bune si cu rele am trecut peste toate si cel mai important, am calcat peste invidie, rautate si lasitate. Razvan14 este un lider care si-a meritat functia pe deplin, nu a dezamagit niciodata, ba chiar mai mult, a surprins in momentele in care nimeni nu se astepta. A stiut sa conduca mafia pana pe cele mai inalte culmi ale gloriei si a format un grup unit. Grupul se va reuni cu siguranta pe viitor sub aceeasi conducere. Numai de bine Razvane ! Real power can't be given ! It must be taken !

As vrea de la fiecare dintre voi , o parere despre Corleone , despre mine , sa o am ca amintire la about me :) unii care si`au spus parerea i`am adaugat, vreau si de la ceilalti

Vreau sa iti multumesc ca mi-ai acordat de doua ori sansa de a face parte din aceasta nemaipomenita mafie,chiar daca prima data am dat gres.In aceste 3 luni petrecute in aceasta mafie,am invatat o multime de lucruri noi,mi-am facut noi prieteni dar cel mai important lucru pe care l-am invatat este ca nu turf-urile aduc putere unei mafii ci cat de uniti sunt membrii acesteia si cat de mult respect ofera ei liderului/subliderului.Nu cred ca o alta mafie se va mai putea ridica la nivelul atins de Corleone cat timp ai fost tu lider.Sunt mandru ca am facut parte din aceasta familie si sper ca am fost de ajutor.

Cat despre tine Razvan14,nu pot zice decat ca The Corleone Family=Razvan14. "Inactivule":))

Edited by Toni Montana

As vrea de la fiecare dintre voi , o parere despre Corleone , despre mine , sa o am ca amintire la about me :) unii care si`au spus parerea i`am adaugat, vreau si de la ceilalti

Ce pot zice. Probabil daca nu erai tu acum numai jucam sa:mp. M-ai bagat in factiune pe la level 10, am petrecut 6 luni foarte frumoase aici,cred ca cele mai frumoase din sa:mp. In Corleone am invatat sa joc, am fost sa spun asa "instruit" sa stiu sa si castig, dar sa si pierd. Mi-am facut o groaza de prieteni si cel mai important, am reusit sa ma distrez si inca mai pastrez zeci de poze de pe acea vreme cand era si Vito.Corleone sublider, care la un moment dat ti-a luat locul. Multumesc pentru ce ai facut pentru mine. Chiar daca uneori nu prea bagi lumea in seama, pot spune ca esti un prieten de nadejde, pe care te poti baza.

Felicitari pentru ceea ce ai facut pentru Corleone, nu doar acum, ci de-a lungul timpului.

Daca respectul este iubire in haine simple, noi membrii Corleone daca am putea te-am "imbraca" in cele mai scumpe haine. Ai fost, esti si vei ramane o legenda a acestei familii. Mi-as fi dorit sa fi putut sta cat mai mult timp alaturi de tine in factiune pentru ca toate aceste aproape 4 luni petrecute pana in acest moment nu au fost de prisos. Corleone a fost mafia care mi-a facut cunostinta cu deagle-ul si din acel moment am ramas foarte buni prieteni. Ma bucur ca am putut face un imn al acestei familii pe care il vom citi cu drag sa ne aducem aminte de vremurile bune. Cu toate ca abia acuma te-am putut cunoaste ca lider, desi mi-as fi dorit sa fi facut acest lucru acum mult timp in urma, sa fi fost si eu un membru al vechii generatii Corleone, pot spune ca esti un lider adevarat. Adevaratii lideri sunt acele persoane care actioneaza, nu care reactioneaza. Ai actionat cu cap si ai reusit sa aduci usor mafia pe primul loc si sa fii singurul lider al unei mafii care a putut cuceri cele doua orase. Dupa realizarea acestui lucru, multa lume invidioasa a fost cu ochii pe orice posibila greseala a ta, incercand sa te doboare, dar stii cum se spune: invidiosul nu se simte bine nici singur; numai nenorocirea altora poate sa-i aduca bucurie. Razvane, as putea scrie aici romane dar intr-un final as deveni plictisitor. Prin urmare iti doresc numai bine, multa bafta in tot ceea ce faci, esti un prieten pe care multa lume ar da bani multi sa il aiba si tine capul sus.

Noapte buna!

Am plecat la campionatul de LoL. Urati-mi succes :))

Succes.

Noapte buna baieti.

Poate maine se va anunta noul lider.

Sa speram.

Cam atât pentru aceste 3 luni şi jumătate, sper să ne mai revedem, mâine presupun că se va alege noul lider şi vom ştii sigur ce facem în continuare. Noapte bună!

Maine iesim pe undeva?

Nb baieti . Inca nici o veste de lider... Speram ca maine sa facem fata atacurilor.

O sa facem fata.

Pot spune cu mâna pe inimă că, dintre toate facţiunile, aici m-am simţit cel mai bine. Am fost ca o adevărată FAMILIE, am râs împreună, ne-am făcut nervi împreună, am câştigat turf-uri împreună, am pierdut împreună. O să-mi fie dor de atmosfera din Corleone, mai ales cea de pe /f, o să-mi fie dor de tot DM-ul făcut între noi şi cu poliţia, o să-mi fie dor de meciurile de fifa care le jucam cu mulţi din corleone, mai ales cele cu tine, unde te ofticai mereu că pierdeai, o să-mi fie dor de rob-urile organizate care le dădeam, câte 3-4 maşini, o să-mi fie dor de clipele în care stăteam ca maneliştii în maşini, ascultând taraf şi făcând dedicaţii între noi, o să-mi fie dor de toţi nabi de la rank 1 până la 6, o să-mi fie dor de sfânta Lili, cea care ne-a apărat şi ne-a dat putere la war-uri. Să nu uităm ce am făcut împreună, şi nu cred că va mai fi posibil prea curând, 24/24 teritorii. Remember Don Corleone Răzvan14, Consigliere Madytz and Corleone members.

Noapte bună tuturor!

Edited by ytrewQ

• HUH, am ajuns acasa, sa incepem cu inceputul, am ban, sunt civil, am 60 fp.

• De ce mi se intampla toate astea, doar pentru ca mi-am permis sa imi las fratele mai mic sa se joace in lipsa mea? Mi-a povestit destul de clar si cuprinzator, era lag pe servar, era blocat tot in jurul lui el se misca, iar restul era blocat complet, a indraznit sa loveasca un player cu deagle la renumitul ^event^, a asteptat 1 minut in zadar, a dat relog iar cand sa logat surpriza BAN deranj event. Sa stiti ca nu a fost cu intentie nu face DB DM de capul lui, 2 mi-am patat camasa in fata intregului servar, 3 am primit ban aiurea, putea fi atentionat daca intradevar a gresit cu warn, nu ban, mi se pare sau chiar este putina dusmanie la mijloc, culmea eram si membru Corleone, Imi asum raspunderea ca i-am lasat parola fratelui de circa 12 ani, dar nu a gresit pentru ca a vrut, Oantzha macar poti recunoaste ca a fost LAG, nu ma milogesc, imi pare rau ca sa ajuns aici, Cred ca mi-am pierdut toata stima si respectul pe acest servar, Oantzha mi-ai semnat retragerea fortat, Mi-ai patat camasa la nervi, DC? cu ce am gresit? Puteam primii warn nu BAN, crezi ca il facea premiul vostru sau a venit cu voi la event sa vil strice iti pot platii PREMIUL acela de 1000 ori, nu duc lipsa de bani, DM, DB, prin acest ban m-ai injurat de mama, nu fac plangere sau Cerere Unban, aici mi-ai dat dovada ca nervii tai sunt tociti, sincer bucurate ca m-ai scos de pe linia de plutire patandu-mi camasa si ranuindu-mi tot efortul meu depus aici alaturi de voi.

• Oficial ma retrag din lumea voastra, respectele mele.

• Dupa calculele mele am implinit 14 zile in aceasta familie de ce fp 60 ?
  • De ce ban ?
  • De ce ma aflu civil ?

• Doar voi puteti sa stiti de ce m-ati tratat astfel, implinesc 18 ani in cateva zile iar acesta este cel mai frumos cadou primit, va multumesc.

Edited by CaLdeR

Am iesit si eu, ne vedem maine.

Noapte buna!

• De ce mi se intampla toate astea, doar pentru ca mi-am permis sa imi las fratele mai mic sa se joace in lipsa mea? Mi-a povestit destul de clar si cuprinzator, era lag pe servar, era blocat tot in jurul lui el se misca, iar restul era blocat complet, a indraznit sa loveasca un player cu deagle la renumitul ^event^, a asteptat 1 minut in zadar, a dat relog iar cand sa logat surpriza BAN deranj event. Sa stiti ca nu a fost cu intentie nu face DB DM de capul lui, 2 mi-am patat camasa in fata intregului servar, 3 am primit ban aiurea, putea fi atentionat daca intradevar a gresit cu warn, nu ban, mi se pare sau chiar este putina dusmanie la mijloc, culmea eram si membru Corleone, Imi asum raspunderea ca i-am lasat parola fratelui de circa 12 ani, dar nu a gresit pentru ca a vrut, Oantzha macar poti recunoaste ca a fost LAG, nu ma milogesc, imi pare rau ca sa ajuns aici, Cred ca mi-am pierdut toata stima si respectul pe acest servar, Oantzha mi-ai semnat retragerea fortat, Mi-ai patat camasa la nervi, DC? cu ce am gresit? Puteam primii warn nu BAN, crezi ca il facea premiul vostru sau a venit cu voi la event sa vil strice iti pot platii PREMIUL acela de 1000 ori, nu duc lipsa de bani, DM, DB, prin acest ban m-ai injurat de mama, nu fac plangere sau Cerere Unban, aici mi-ai dat dovada ca nervii tai sunt tociti, sincer bucurate ca m-ai scos de pe linia de plutire patandu-mi camasa si ranuindu-mi tot efortul meu depus aici alaturi de voi.

• De ce ban ?
  • De ce ma aflu civil ?

• Doar voi puteti sa stiti de ce m-ati tratat astfel, implinesc 18 ani in cateva zile iar acesta este cel mai frumos cadou primit, va multumesc.

Din ce am vazut, erai blocat sau fratele tau era blocat si tragea in toata lumea, cand a vazut ca nu se mai misca nimeni trebuia sa iasa, nu sa traga in toti...succes in continuare, ne mai auzim. La multi ani! :*

• De ce ban ?
  • De ce ma aflu civil ?

Sincer imi pare rau de cele intamplate...din cate am reusit sa te cunosc...te cred ca nu ai fost tu...dar nu s-ar fi ajuns aici daca fratele tau si-ar fi facut un alt cont si s-ar fi jucat acolo...imi pare rau...nu pot sa-ti urez decat toate cele bune si...la multi ani..serios..fa-ti singur un cadou de 18 ani si lasa-te de joc...ai ajuns sa pui suflet si...ma rog..inchei ideea fortat din diverse motive.

Felicitari si ai grija de tine mai departe.

Edited by AskewOne

~o) Buna dimineata Corleone