Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca va intreaba cineva luni,la scoala,cum ati petrecut de sarbatori...puneti-le asta...

E băiat de bani, pe fete le da gata gata eee băiat de bani gata, kalashnikov mitralieră ratatatatata :D/

http://www.youtube.com/watch?v=p7jKIg2HhJk

asdPJSZDASPODZasdxasdpzsjaidozJDSZOiajsdoiazdjzozqj0213e0129ejkz0e-lz2-d0l21-0dl21-d0zfh10fcg12-30xrf2]1
f=21zf12]3fj21u31f2fz1]3h2fj1-fzj3123fz213f123fz13
Da-ti 500 de palme. Edited by Colonelul

Daca va intreaba cineva luni,la scoala,cum ati petrecut de sarbatori...puneti-le asta...

asdPJSZDASPODZasdxasdpzsjaidozJDSZOiajsdoiazdjzozqj0213e0129ejkz0e-lz2-d0l21-0dl21-d0zfh10fcg12-30xrf2]1

f=21zf12]3fj21u31f2fz1]3h2fj1-fzj3123fz213f123fz13

Da-ti 500 de palme.

E urata melodia :-<

Marş mă, cică urâtă, aa am uitat aţi crescut la kassadin acasă cu muzică populară şi dubstep.

Marş mă, cică urâtă, aa am uitat aţi crescut la kassadin acasă cu muzică populară şi dubstep.

Daca nu ascult mizerii d-astea,inseamna automat ca ascult populara,dubstep sau manele? Imi vine sa imi dau palme cand vad logica unora din voi...

Ascultati si voi ceva cu un sens,cu un mesaj,ce transmite un sentiment,ceva,nu mizerii ca Ruby,zgomote de dubstep sau manele. Dumnezeule mare...

Edited by Colonelul

Daca va intreaba cineva luni,la scoala,cum ati petrecut de sarbatori...puneti-le asta..

Real Gangsta Homie.

Nu e d-asta, dar pe bune nu e nimic de capul ei.

Daca nu ascult mizerii d-astea,inseamna automat ca ascult populara,dubstep sau manele? Imi vine sa imi dau palme cand vad logica unora din voi...

Ascultati si voi ceva cu un sens,cu un mesaj,ce transmite un sentiment,ceva,nu mizerii ca Ruby,zgomote de dubstep sau manele. Dumnezeule mare...

N-am zis nimic de manele :)) plus că a fost o glumă, dacă sunteţi prea maturi pentru glumele mele, îmi cer scuze.

Lasa...ei dau examenele peste cateva luni,de care depinde viitorul lor mai mult decat depinde al tau de bac...stii tu...ei urmeaza sa se duca la liceu,tu urmeaza sa te angajezi la ROSAL.

Uite cine s-o gasit sa ma critice...cum mai e pe la M.I.T? iesi sef de promotie,ha? Ti-ai luat un shelby gt500 din 2013 la ce bursa ai,nu? + ta de prigonit

Stiu ca a fost o gluma,insa sunt mult prea indignat ca sa iti raspund tot cu o gluma. Totodata cu aceasta gluma,am descoperit si...mizeria asta ce m-a enervat rau de tot.

Nu pot sa cred ca un om poate canta asa ceva,mai ales ca e roman. Nu pot sa cred ca exista atata incultura,atata prostie,atata superficialitate --- sunt absolut uimit.

Am vazut,de asemenea,ca in "clip" sunt scrise versurile,asa ca am dat mute si am analizat putin. Dumnezeule MARE....

"She look's so fine"

"But she don't like the color"

Astea sunt versuri,ma? Asta-i engleza,ma? Sunt lucruri elemantare,la dracu. Daca ATATA NU STII,nu te apuci sa canti in engleza,fratele meu. Si mai rau e ca in "melodie" romana este combinata cu engleza,ceea ce este de mare prost gust.

Sa vorbesc despre mesaj? Mi-e prea scarba. Aceasta grasa siliconata cu pretentii de miss universe ce pozeaza zilnic in cele mai "secsi"/"incendiare" ( termenii sunt luati de pe www.cancan.ro , un site tot pentru ascultatorii de Ruby) ipostaze ne vorbeste noua despre un baiat cu bani de la ta-su pe care fetele il adora(cred ca se intelege de ce)...DAR,DESIGUR,daca ii spui ca-i curva/materialista,nu ii convine,te intreaba ce ai cu ea.

De asemenea,la finalul refrenului ne este vorbit despre un Kalashnikov. Ce legatura are cu ORICE? CE rost are ?! Desigur,niciunul.

Cat despre "Pacha Man"...acum cativa ani il vedeam mort de foame pe la televizor vorbind de cat de underground e el si fiind "inteligent"...e incredibil cat de mult il schimba foamea pe om...ce a ajuns sa faca...

Repet,aceasta este o criza de indignare . :) Si tot prin acest post,vreau sa le transmit celor ce au dat like pe YouTube ca vreau sa moara in chinuri.

Edited by Colonelul

Stiu ca a fost o gluma,insa sunt mult prea indignat ca sa iti raspund tot cu o gluma. Totodata cu aceasta gluma,am descoperit si...mizeria asta ce m-a enervat rau de tot.

Nu pot sa cred ca un om poate canta asa ceva,mai ales ca e roman. Nu pot sa cred ca exista atata incultura,atata prostie,atata superficialitate --- sunt absolut uimit.

Am vazut,de asemenea,ca in "clip" sunt scrise versurile,asa ca am dat mute si am analizat putin. Dumnezeule MARE....

"She look's so fine"

Astea sunt versuri,ma? Asta-i engleza,ma? Sunt lucruri elemantare,la dracu. Daca ATATA NU STII,nu te apuci sa canti in engleza,fratele meu. Si mai rau e ca in "melodie" romana este combinata cu engleza,ceea ce este de mare prost gust.

Sa vorbesc despre mesaj? Mi-e prea scarba. Aceasta grasa siliconata cu pretentii de miss universe ce pozeaza zilnic in cele mai "secsi"/"incendiare" ( termenii sunt luati de pe www.cancan.ro , un site tot pentru ascultatorii de Ruby) ipostaze ne vorbeste noua despre un baiat cu bani de la ta-su pe care fetele il adora(cred ca se intelege de ce)...DAR,DESIGUR,daca ii spui ca-i curva/materialista,nu ii convine,te intreaba ce ai cu ea.

De asemenea,la finalul refrenului ne este vorbit despre un Kalashnikov. Ce legatura are cu ORICE? CE rost are ?! Desigur,niciunul.

Cat despre "Pacha Man"...acum cativa ani il vedeam mort de foame pe la televizor vorbind de cat de underground e el si fiind "inteligent"...e incredibil cat de mult il schimba foamea pe om...ce a ajuns sa faca...

Repet,aceasta este o criza de indignare . :) Si tot prin acest post,vreau sa le transmit celor ce au dat like pe YouTube ca vreau sa moara in chinuri.

Si as fi vrut sa comentez ceva legat de posturile tale...dar treaba turceasca...mi-as cam face colier rosu la propriu daca as indrazni...ai plus...ce sa zic...il meriti..

Cat despre cei care au dat like..daca nu mi-ar fi prea scarba de ei...i-as pupa pe crestet si i-as indemna sa se laude ca i-a pupat 0merta in CUR...ca ala...numa cap nu-i

"She look's so fine"

Ce uşurare, nu am dat like =))

Micku zi ba de unde iti iei semnaturile ? :-W

Ti-a zis Collonelul : TUMBLR.

• Nick-ul tau: mTy.
  • Nick-ul celui reclamat: Alpha287
  • Descriere: Cere in disperare sa fie omorat in zona deoarece avea 1 hp * se vede clar deoarece meghy spune " lasa ca am facut eu frag " apoi spune " mersi ".
  • Martori: ss
  • Dovezi (screnshot): http://postimage.org/image/mpq4zk6kx/
  • Alte precizari?: -

ahmadinejad.jpg

A facut Ronney un post la Stracci si mTy a luat SS-ul postat de Ronney si mi-a facut post :)). Amuzant, nu?

Mda nasol asa, nu mai dati din casa :))

Semnătura e luată de la Don Corleone, care sare spre mântuire în lenjeria Sf.LiLLi pentru ca noi, mafioţii ăştia mici şi fără experienţă să ne unim şi să cucerim 24 / 24.

=)))) Istoria Corleone Family in 3 cuvinte =))