Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

=)))) Istoria Corleone Family in 3 cuvinte =))

Pana cand, la ce numar de posturi vrei sa ajungi, micutule spammer?

Banc:

Intr-o zi, la usa unei batrane, suna un domn elegant imbracat cu un aspirator in mana.

- As dori sa va prezint cel mai performant aspirator..., iar in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand...

- Daca acest aspirator nu va curata TOT, promit ca restul il voi manca!

Batrana,dupa ce asculta toata povestea,ii raspunde:

- Atunci sper sa ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!

=)) =))

Edited by Alpha287

Cinste tie Micku. Am avatare pentru urmatoarele 24 de luni. :))

Doar tu? :)) Oricum, acuma vad ca mai toti au inceput sa isi faca avatare de acolo. Sunt unele poze care arata asa de bine incat nu trebuie sa bagi efecte pe ele. Pacat de text insa, ca sunt multi furaciosi care daca nu ai text pe avatar ti-l fura.

Semnătura e luată de la Don Corleone, care sare spre mântuire în lenjeria Sf.LiLLi pentru ca noi, mafioţii ăştia mici şi fără experienţă să ne unim şi să cucerim 24 / 24.

=)))) Istoria Corleone Family in 3 cuvinte =))

Me embarrassed :)

Pt cei multi din iasi...il recunoastei pe domnu? chipurile se vrea barbat bine imbracat :)http://www.stilmasculin.ro/wp-content/uploads/2012/09/Mircea-E.-768x1024.jpg

Edited by 0merta

Bravo Socker, ai fost "salvat de clopotel" :)). Pana acuma, serile de dedicatii erau frumoase, insa seara aceasta nu a fost asa. Unii au intrecut masura in privinta limbajului si nu e frumos.

Edited by Alpha287

Daca nu ascult mizerii d-astea,inseamna automat ca ascult populara,dubstep sau manele? Imi vine sa imi dau palme cand vad logica unora din voi...

Ascultati si voi ceva cu un sens,cu un mesaj,ce transmite un sentiment,ceva,nu mizerii ca Ruby,zgomote de dubstep sau manele. Dumnezeule mare...

Il aveam de cateva ore.H@H@H@H@ spammere

Cand m-am uitat peste pozele din blogul postat de tine, chiar ma gandeam cum de nu porti la avatar imaginea care o ai acuma :))

Edited by Alpha287

Frumoasă seară, păcat că e ultima de vacanţă, după culcarea până în 12-1.. :(. Mâine la 12, daniel şi nabadin, să vă treziţi că şi eu fac eforturi imense să mă scol mâine..Noapte bună, mă duc să mă uit la un film.

Ce trompeta de film?

Ti-as sugera prieteneste sa dai edit si sa pui alte melodii....asta daca nu vrei sa te sfinteasca si sa te boteze cristel.

Frumoasă seară, păcat că e ultima de vacanţă, după culcarea până în 12-1.. :(. Mâine la 12, daniel şi nabadin, să vă treziţi că şi eu fac eforturi imense să mă scol mâine..Noapte bună, mă duc să mă uit la un film.

Nu merg nicaieri ba, lasa du-te la patinoar ca e mai tare. Hai la Paranormal Activity 4 >:) Bagam si Skype?

Il aveam de cateva ore.H@H@H@H@ spammere

Imi place avatarul :))

Ce trompeta de film?

Ti-as sugera prieteneste sa dai edit si sa pui alte melodii....asta daca nu vrei sa te sfinteasca si sa te boteze cristel.

Colonelul nu asculta asa ceva? Nu pot spune ca sunt fan al acestor genuri, dar unele melodii imi plac (acestea fiind unele dintre ele).

Edited by Alpha287

Vrea sa spuna ca e mai asortat decat o sorcova pe data de 1 ianuarie.

AndreyNh0 TTC, hai ca m-am apucat cu 'Dutza' sa bem, vorbim cand ma trezesec ;) .

Ce trompeta de film?

The Apparition, nu am mai văzut un horror din vara asta, am rămas traumatizat de la The Woman in Black :)).

Nu merg nicaieri ba, lasa du-te la patinoar ca e mai tare. Hai la Paranormal Activity 4 >:) Bagam si Skype?

Imi place avatarul :))

Norocul tău că nu găsesc subtitrare, ăsta e mai slab, dar vedem ce o fi de capul lui, îi dăm play în 5 minute.

Norocul tău că nu găsesc subtitrare, ăsta e mai slab, dar vedem ce o fi de capul lui, îi dăm play în 5 minute.

Pleaca ba ca nu te mai cred, imi ziceai sa ma uit la The Woman in Black, ca nu e de groaza si tu ai ramas traumatizat, Cristi ala tipa pe Skype...ma duc sa ma uit la trailer.

Hai ca nu mai postez ca se supara Nabadin.

Pleaca ba ca nu te mai cred, imi ziceai sa ma uit la The Woman in Black, ca nu e de groaza si tu ai ramas traumatizat, Cristi ala tipa pe Skype...ma duc sa ma uit la trailer.

Hai ca nu mai postez ca se supara Nabadin.

Doamne, 70 de minute irosite şi eu voiam să îl compar cu The Woman in Black :-& să nu vă uitaţi.. nu merită, ne vedem mâine, noapte bună.

Doamne, 70 de minute irosite şi eu voiam să îl compar cu The Woman in Black :-& să nu vă uitaţi.. nu merită, ne vedem mâine, noapte bună.

Mda trailerul e tare, dar filmul e 0 barat. Macar nevasta-mea arata bine =))

Am iesit si eu, ne vedem maine.

Noapte buna!