Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Collonelu
  • Level: 50
  • Rank: 2
  • Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 3 saptamani,5 zile
  • De ce doresti sa pleci din Corleone?: A devenit dureros de plictisitor si de enervant sa mai fac parte dintr-o mafie. Consider ca war-urile nu mai sunt de mine si ca nu mai am nervii si nici timpul necesar pentru ele. De asemenea,consider ca suntem cu organizarea si activitatea la pamant si ca liderul nu se ocupa de factiune.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Corleone pt minim 2 saptamani: Da
  • Alte precizari?: Salut,Micutule,Meghy,Razvan,Andrey,Madytz,Darkilic,Myair si Nutline. :)

Multa bafta in continuare mi-a facut placere sa te cunosc mai vorbim noi pe mess ai grija de tine :)

Buna seara

Baieti, regret ca nu v-am spus din timp acest lucru care urma sa se intample, si a fost o decizie corecta intr-adevar, nu reusisem saptamana asta sa-mi ajut mafia, sa pun la punct anumite lucruri care scapau de sub control, asta este. Cred ca aici am incheiat totul alaturi de corleone, factiunea unde mi-am petrecut mai mult de un an, cu bune, cu rele, a fost o reala placere, sa cunosc membrii deosebiti si care probabil vom pastra legatura, asadar pentru o perioada aici voi lasa amintirile, tot ceea ce a fost mai roz pentru mine iar pentru voi dragilor va urez tot binele, si ca noul lider sa fie cu capul pe umeri, sa va indrume spre calea cea buna. Inca o data imi pare rau, stiu ca era mai placut sa ne ultimul timp impreuna, si in legatura cu activitatea mea, chiar am avut unele probleme, nu obisnuiesc sa mint, cateva conflicte in familie pot schimba totul. Cam atat a fost de zis, ramaneti linistiti si v-as sfatui sa nu plecati la nervi sau alte motive mai dure. Respect Corleone, casa mea de mai bine de un an.

Real power can't be given.. it must be taken!

Kassadin,păcat că ai renunţat aşa de repede dar să ştii că viaţa reală contează mai mult.Îţi doresc mult succes şi stai calm că acele probleme de familie se vor rezolva încetu cu încetu. :)

Real power can't be given.. it must be taken !

Edited by Nale

Kassadine imi pare rau ca exact cand ai primit si tu o sansa uriasa pe serverul asta s-a ivit niste probleme in viata ta.Iti urez succes in tot ceea ce vei face..Cred ca ai primit si FP, succes cu el.:))

#Ma simt batran la cati lideri s-au schimbat..

Intr-un mandat atat de scurt de obicei nu prea se pot trage concluzii, insa te stiu dinainte sa iei lider, esti un baiat cum-se-cade, la locul lui.

Ai lasat repede liderul insa toti stim ca ai fost fortat de anumite imprejurari sa o faci.

Iti urez bafta in continuare si sper sa ne mai vedem.

Buna seara !

Kassadine , ai fost un prieten pe cinste , si asa vei ramane. Sper ca , cariera ta pe acest server sa nu se termine aici si sa ne revedem ca si colegi candva. Succes mult pe viitor si ai grija ce faci cu certurile alea. :*

Ce-i mai place lui Kelton sa ne tina ca pe jar. Sper sa se termine repede haosul acesta ...

Cam atât pe ziua de astăzi. Vă salut pe toţi şi vă doresc o seară plăcută în continuare. Ne auzim mâine.

// Kassadin, îţi urez mult succes în continuare şi sper să reuşeşti să îţi rezolvi problemele personale, oricare ar fi ele. Mai vorbim pe messenger.

Edited by Alpha287