Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ti se pare ca avem waruri de la 18:00 pana la 18:30? Si dati lipsa de respect fata de ceilanti membri care vin la waruri si joaca chiar daca nu avem masini si organizare perfecta, e dragut din partea voastra sa va lasati pe o ureche..

Nu dar dupa ce sa sunt 10 membri nici nu asculta, iar war-urile nu incep de la 20:00 sau 21:00 la cat intrati voi.

Rusine celor care intra in mafie doar pentru rank...RUSINE....

Propun ceva: SA AVEM DREPTUL LA 2 CERERI DE INVOIRE LA WAR PE SAPTAMA!

Nici la WC nu am fost,doar sa ajut aceasta mafie si alti isi bat joc.

Rusine celor care intra in mafie doar pentru rank...RUSINE....

Propun ceva: SA AVEM DREPTUL LA 2 CERERI DE INVOIRE LA WAR PE SAPTAMA!

Nici la WC nu am fost,doar sa ajut aceasta mafie si alti isi bat joc.

V-ati dat demisia ca sunt unii membri nesimtiti ? Decat sa stau cu 10 membri on care jumate fac de capul lor si imi fac nervi degeaba mai bine ies de pe server.

Ai putea sa intrii 10 secunde pe sa:mp... Nu de altceva ... dar altii se chinuie sa mearga la war si nu avem cu ce :) Multumesc.

V-ati dat demisia ca sunt unii membri nesimtiti ? Decat sa stau cu 10 membri on care jumate fac de capul lor si imi fac nervi degeaba mai bine ies de pe server.

Multumim pentru interesul manifestat, domnule. Ne bucuram ca cei care "mentin" factiunea functioneaza pe mentalitatea asta, chiar multumim. Dandu-te batut dupa jumatate de ora si dand /q nu faci nimic altceva decat sa arati ca nu-ti pasa nici cat negru sub unghie. Felicitari pentru vechimea in factiune, totusi.

Te enervezi? Nu accepti functia detinuta daca nu esti in stare sa suporti nervii, pentru ca atunci cand ai acceptat-o, ai constientizat, sau ar fi trebuit s-o faci ca o sa existe si momente grele.

http://i.imgur.com/F6AXma0.jpg

Edited by Collonelu 90

Eu ma duc afara , vreau sa ma calmez. Daca mai stau 2 minute in game , arunc pc pe geam. Imi pare rau ca s-a ajuns ca altii sa stea pe forum , in loc sa vina la war. Ne vedem mai spre seara.

Bai fratilor, KEEP CALM.

Am avut o zi incarcata astazi si nu am putut intra, daca nu va convine si aruncati acuzatii si jigniri in stanga si in dreapta ca de ce nu am dat war, puteti sa va dati demisia linistiti, daca nu sunteti in stare sa fiti maturi si sa intelegeti ca nu totul consta in waruri, [/attack] si nervi cum ganditi majoritatea.

Un turf poate fi recuperat la fel de usor cum poate fi si pierdut.

Cum spuneam, nu va covine, duceti-va in alta parte, scopul meu e sa va fac sa va simtiti bine in acest gang, sa va scot monotonia sa nu fiti stresati cu gandul numai la waruri.

Daca as fi gandit si eu la fel ca voi, nu apucam nici 2 luni de lider, dar nu se pune baza pe TERITORII intelegeti, intr-adevar conteaza sa te vezi pe harta, dar niciodata nu o sa ii multumesti pe cei din jur fiindca daca ai multe teritorii joci murdar si abuzezi, iar daca nu ai deloc, nu esti mafie. Prin urmare nu va mai ganditi numai la 24/24 si 72/72, scopul e sa fim undeva in top, nici foarte buni nici foarte slabi. Daca nu va convine, sunteti liberi sa va vedeti de drum, nu va obliga nimeni sa suportati pe eu stiu cine sau eu stiu ce.

Bai fratilor, KEEP CALM.

Am avut o zi incarcata astazi si nu am putut intra, daca nu va convine si aruncati acuzatii si jigniri in stanga si in dreapta ca de ce nu am dat war, puteti sa va dati demisia linistiti, daca nu sunteti in stare sa fiti maturi si sa intelegeti ca nu totul consta in waruri, [/attack] si nervi cum ganditi majoritatea.

Un turf poate fi recuperat la fel de usor cum poate fi si pierdut.

Cum spuneam, nu va covine, duceti-va in alta parte, scopul meu e sa va fac sa va simtiti bine in acest gang, sa va scot monotonia sa nu fiti stresati cu gandul numai la waruri.

Daca as fi gandit si eu la fel ca voi, nu apucam nici 2 luni de lider, dar nu se pune baza pe TERITORII intelegeti, intr-adevar conteaza sa te vezi pe harta, dar niciodata nu o sa ii multumesti pe cei din jur fiindca daca ai multe teritorii joci murdar si abuzezi, iar daca nu ai deloc, nu esti mafie. Prin urmare nu va mai ganditi numai la 24/24 si 72/72, scopul e sa fim undeva in top, nici foarte buni nici foarte slabi. Daca nu va convine, sunteti liberi sa va vedeti de drum, nu va obliga nimeni sa suportati pe eu stiu cine sau eu stiu ce.

Se pare ca stii mai bine tu cate spume la gura am facut azi, cata lume a vrut sa plece din factiune de nervi si ce certuri masive au fost pe /f. Banuiesc ca stii mai bine ca noi cat ne-am injurat si cand ne-am blestemat. Stim ca urmaresti ca noi sa ne simtim bine si sa fie buna dispozitie pe /f, atata timp cat avem si 2-3 teritorii, ma rog, chiar daca asta cu teritoriile e o ipocrizie, recunoscand chiar tu cat de aproape ai fost sa renunti la functie din cauza lor, dar nu se vede urmarirea acestui obiectiv. Imi pare rau...

http://i.imgur.com/lbmS5sU.jpg

Se pare ca stii mai bine tu cate spume la gura am facut azi, cata lume a vrut sa plece din factiune de nervi si ce certuri masive au fost pe /f. Banuiesc ca stii mai bine ca noi cat ne-am injurat si cand ne-am blestemat. Stim ca urmaresti ca noi sa ne simtim bine si sa fie buna dispozitie pe /f, atata timp cat avem si 2-3 teritorii, ma rog, chiar daca asta cu teritoriile e o ipocrizie, recunoscand chiar tu cat de aproape ai fost sa renunti la functie din cauza lor, dar nu se vede urmarirea acestui obiectiv. Imi pare rau...

http://i.imgur.com/lbmS5sU.jpg

Da, am fost aproape sa renunt cand am vazut ca am fost dominat, dar mi-am dat seama ca nu are rost sa dai cu picioru pentru niste teritorii si pentru niste nervi care mi-i faceam degeaba, daca nu o sa mai am teritorii nu inseamna ca conduc o mafie slaba sau ca nu as putea sa castig ceva.

Eu urmaresc asta incercand sa va deschid si voua ochii sa va dati seama ca nu intodeauna conteaza [/attack] si wars, fiindca majoritatea dintre voi, va stresati intr-o mafie in loc sa va simtiti bine si va distrati.

Da, am fost aproape sa renunt cand am vazut ca am fost dominat, dar mi-am dat seama ca nu are rost sa dai cu picioru pentru niste teritorii si pentru niste nervi care mi-i faceam degeaba, daca nu o sa mai am teritorii nu inseamna ca conduc o mafie slaba sau ca nu as putea sa castig ceva.

Eu urmaresc asta incercand sa va deschid si voua ochii sa va dati seama ca nu intodeauna conteaza [/attack] si wars, fiindca majoritatea dintre voi, va stresati intr-o mafie in loc sa va simtiti bine si va distrati.

Ne stresam fiindca punem suflet ! Si cu asta am spus tot .

Nielsen, inteleg ca ai o zi incarcata, dar macar spunei subliderului sa stea cat poate online, doar este zi de war, ce naiba, sa dea si el un /fvrespawn.. macar sa pastram teritoriile daca nu atacam.

Ai oameni care ar fi in stare sa duca gangul in top (nu zic 72/72, dar cred ca am fi in stare sa ajungem la 48/72) iar tu nu profiti de asta.. pacat..

Felicitari pentru ultimul war :) -> http://i.imgur.com/18548TR.jpg

Edited by MouZe

Ti-am zis si o mai zic odata, nu mai accepta pe toata lumea, tine aceasta familie care este acuma! Nu avem nevoie de Rolls. sau alte cadavre, noi trebuie sa fim o familie, astazi ne-am certat, cat nu am facuto de cand am intrat in factiune. Si fara masini, suntem in stare sa tinem turfurile in frau, dar suntem DEMORALIZATI pentru ca nu avem acel "feedback" si inceteaza cu aberatiile "Turfurile vin si plec". Noi ne jucam ca sa facem o treaba buna iar cand pierzi un war, bagi afirmatia asta? Daca suntem chiar o familie cu playeri care trag bine, nici nu ar intra acest lucru pentru ca trebuie sa ne mentinem cat de rau ar fii.

Plus ca poti face o mafie super si din 30 de membri, nu 40.

In cazul in care nu ai inteles, nu tocmai pentru waruri ne-am certat, ci pentru atitudinea si bataia de joc a unora. Desigur, ne-am mai si certat ca avem un copil de 12 ani cu exces de zel, dar asta nu conteaza.

punem suflet

tumblr_lrdbivcDJ01qjzwu8o1_400.gif

Edited by Collonelu 90

Nielsen, inteleg ca ai o zi incarcata, dar macar spunei subliderului sa stea cat poate online, doar este zi de war, ce naiba, sa dea si el un /fvrespawn.. macar sa pastram teritoriile daca nu atacam.

Ai oameni care ar fi in stare sa duca gangul in top (nu zic 72/72, dar cred ca am fi in stare sa ajungem la 48/72) iar tu nu profiti de asta.. pacat..

Felicitari pentru ultimul war :) -> http://i.imgur.com/18548TR.jpg

Ce vorbesti de ultimul war? FELICITARI PT TOATE WARURILE. Ganditi-va doar, ca am fost maxim 10 persoane ONLINE. Fara /fvrespawn, fara cineva care sa ne organizeze, ne-am organizat cum am putut noi, doi de rank 4 contra 10 rank 4, majoritatea de rank 1 la noi. Si abea ne bateau Dragons, la doua waruri s-a sfarsit la diferenta de 5-10 puncte si la altele de maxim 15. Le-am facut fata, chiar daca am fost de 3 ori mai putin ca ei, chiar daca am fost cum am fost, un lucru de laudat este ca am fost demni in fata lor, fara abuzuri, fara lucruri necurate. Eu unul, sunt foarte mandru de prestatia care am avut-o.

Mda, lag si am postat de 2 ori... oricum, edit...

Ce vorbesti de ultimul war? FELICITARI PT TOATE WARURILE. Ganditi-va doar, ca am fost maxim 10 persoane ONLINE. Fara /fvrespawn, fara cineva care sa ne organizeze, ne-am organizat cum am putut noi, doi de rank 4 contra 10 rank 4, majoritatea de rank 1 la noi. Si abea ne bateau Dragons, la doua waruri s-a sfarsit la diferenta de 5-10 puncte si la altele de maxim 15. Le-am facut fata, chiar daca am fost de 3 ori mai putin ca ei, chiar daca am fost cum am fost, un lucru de laudat este ca am fost demni in fata lor, fara abuzuri, fara lucruri necurate. Eu unul, sunt foarte mandru de prestatia care am avut-o.

Ai si tu dreptatea ta. Tocmai asta face tragedia si mai tragica, faptul ca suntem 10 si facem fata, pe cand altii 20 sunt constienti de asta, DAR TOT isi bat joc, in loc sa ajute colegii.

Edited by Collonelu 90

Eu am iesit, noapte buna, si sfatul meu este ca poate multi v-ati facut nervi din mai multe cauze, dar eu cred ca cel mai bine e sa mai lasati si de la voi, nu cred ca e un capat de lume pierderea unor teritori si ar trebuie sa luam atitudine si sa le recuperam.

Salut.

Acum am venit de la scoala.Vorbim in game!