Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

De data aceasta ma bag la somn ceva mai repede, am fost la meci si s-a urcat putin berea la cap.

Meciul a fost frumos, dar pacat pentru Romania ca a pierdut. Ne auzim maine la war-uri.

Noapte buna!

Majoritatea topicurilor au fost rescrise.Au fost adăugate/îmbunătaţite anumite reguli.Vreau ca absolut toată lumea să recitească topicurile,în special "Regulamentul intern" şi topicul grupării din care face parte.

După cum ştiţi,am facut un pact cu Los Santos Police Department şi Las Venturas Police Department.Aceştia ne vor da accept-uri în schimbul anumitor servicii pe care noi trebuie să le oferim.

Tsar Bratva are un nou motto. "Life is the gift of Bratva.

For english click the spoiler

Most topics had been rewritten.Have been added/improved certain rules. I want everyone to read the topics again,especially "The Internal Rules" and the group topic from which he is.

As you already know,we made a pact with Los Santos Police Department and Las Venturas Police Department.They will give us aprovals lawyer and we will offer them certain services.

Tsar Bratva has a new motto."Life is the gift of Bratva.

Edited by Ciccio

Bună dimineaţa!

Am de făcut un anunţ.

Sâmbătă, la ora 20.00 se vor organiza două activităţi. Cele două activităţi vor fi:

• O cursă cu motociclete de tip Sanchez într-un interior special.
  • Un „Last Car Standing” cu maşini speciale, la fel într-un interior special.

Rog cât mai multă lume să vina deoarece ne vom distra pe cinste şi va ieşi ceva frumos.

Vă mulţumesc pentru atenţie, o zi bună!

Buna dimineata Tsar :)!

Din pacate astazi am sa fiu ceva mai inactiv prin joc deoarece este singura zi din saptamana asta in care sunt ceva mai liber si merg la cumparaturi. Am sa ajuns acasa doar mai spre seara. Bafta la activitati daca o sa faceti, ne auzim mai spre seara!

Bună ziua, frumos antrenament, exerciţii bune, ne-am antrenat foarte bine astăzi.

Vă mai prezint odată activitatea pe care o vom susţine sâmbătă la ora 20:00.

Sâmbătă, la ora 20.00 se vor organiza două activităţi. Cele două activităţi vor fi:

• O cursă cu motociclete de tip Sanchez într-un interior special.
  • Un „Last Car Standing” cu maşini speciale, la fel într-un interior special.

Rog cât mai multă lume să vina deoarece ne vom distra pe cinste şi va ieşi ceva frumos.

Revin la 20:00 pentru că avem activitate atunci, o după-amiază plăcută!

Noapte buna Tsar!

Ma uitam si eu putin peste topicul Arms Dealers si am observat asta:

La sfârşitul fiecărei săptămâni, aveţi timp de vineri, ora 23:59 până duminică la ora 14:00 să postaţi raportul.

Postaţi-vă raportul săptămânal în fiecare duminica, înainte de ora 20:00.

Intr-un loc zice inainte de ora 14:00, iar in celalalt inainte de ora 20:00. Ciccio, daca poti sa modifici incat sa nu se incurce vreun membru.