Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

neta va salut si bafta mai departe

Stiu ca asta este ultimul meu post aici dar nu am ce sa fac

Dintr-o glumita care nici nu vorima sa il sic sa ajuns la asta

Bafta. si succes la warruri Multumesc Kelton ca mi-ai oferit sansa sa intru aici :*

Nu imi fac demisia dar stiu ce o sa urmeze.

In seara aceasta am sa incerc sa adorm ceva mai repede. Trebuie sa incep sa ma acomodez cu trezirea de dimineata :(. Am fost la un fotbal si sunt rupt de oboseala. Noapte buna Tsar, ne auzim maine la war-uri.

Bună ziua, colegi!

Am de făcut un aunţ. În calitate de sublider la echipa de Arms vreau să vă zic ceva.

Astăzi este zi de war, vreau ca toţi cei care au job-ul Arms Dealer să împartă arme, dacă nu aveţi materiale, îmi ziceţi mie, vă dau eu ca să împărţiţi atunci.

Nu vreau să aud discuţii că Arms Dealerii nu îşi fac treaba!

Astazi la waruri, vom incerca ca sa dezmortim atmosfera creata de gangurile rivale, Arms Dealeri vor fi obligati sa ofere arme pe tot parcursul warului cu conditia ca membri ce le vor cere arme sa le spuna arma si ID pentru a evita neplaceriile, daca un membru Arms nu va oferit arma dupa ce ati instistat cu o maniera calma imi puteti trimite PM cu dovada si va fi sanctionat conform regulamentului.

Salut acesta este ultimul meu post facut aici imi cer scuze ca ne despartim asa dar am probleme cu socala Salut si multumesc de sansa ciccio

Bafta la waruri si la activitai poate la anu sa ne reintalnim si sa vad LS_SF_LV pe maro :)

Am ajuns si eu de la liceu, merg sa mananc dupa care ne auzim prin game.

Pana atunci ascultati asta:

Ai +1 din partea mea... Deci sincer.. E prea tare melodia, o ascult de dimineata si nu ma mai satur . :))))). + ca-mi place limba ... Nu uitati.. Maine war.. Poate veniti in numar mare si voi :) 18:45 in HQ ! Noapte buna !

Am ajuns si eu de la liceu, merg sa mananc dupa care ne auzim prin game.

Pana atunci ascultati asta:

Ai +1 din partea mea... Deci sincer.. E prea tare melodia, o ascult de dimineata si nu ma mai satur . :))))). + ca-mi place limba ... Nu uitati.. Maine war.. Poate veniti in numar mare si voi :) 18:45 in HQ ! Noapte buna !

e data de 21.09.2013 la ora 14:00, va avea loc prima sedinta a gruparii Arms Dealers. Membri care nu se pot prezenta sa-mi dea PM pt. invoire, cei absenti vor primi un avertisment la job.

Pune-o seara, 95% din membri sunt la şcoală atunci şi nu o să vină nimeni. :)

N-am văzut că este sâmbătă.

Edited by sRn