Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Atention!

Catre toti pimpsii, acest codat o sa ia ban pentru acest video https://youtu.be/C8JAxTRE1qEva salut si sper sa nu va mai tina sa va activati la waruri vs me. O sa ii prind pe toti 1 cate 1 indiferent de cat de bun se crede. Nimic nu e permanent. Va salut codalai ca nu sunteti in stare sa ne bateti nici cu astia. Pacat ca a fost but si a dat cu no-recoilu cand se terminase waru =)).

Aşteptăm să vedem ce spun adminii.. nu vă mai bucuraţi aiurea.

PS: GG pt waruri!

Adminii nu fac nimic in privinta asta , degeaba sunt adminii acum pe server sincer, m-as fii bucurat sa vad din nou adminii de demult, doar cativa au capul pe umeri si isi fac treaba, dar unii stau si freaca menta ca sa spun pe romaneste.

SP e full codatii, ar trebuii wipe si adminii raspuns cu ''nu cred ca are ceva ''

Kelton mi-a raspuns la PM-ul cu NewLife ca cica nu se poate sanctiona un asemea video vechi, dar LuNg a fost banat pentru o poza de 8 lunii in care avea wall-hack on....videoul meu avea 2 saptamanii.

Server-ul se duce tot mai rau in jos cu codatii de la war-uri, iar daca adminii nu fac ceva si doar se uita cum da secunda player-ul respectiv degeaba esti admin sincer spun.

Unii playeri sunt protejati de adminii, iar asta aduce la dezavantajul altora, mi-as fii dorit sa fiu din nou anul trecut cand toti adminii isi faceau treaba si raspundeau la fiecare report, acum adminii nici nu se mai uita pe report nici macar sa-i dea close si sa spuna la mijto "verific".

Imi pare rau sa o spun dar cred ca server-ul nu mai este ce a fost.

Cat pentru war-urile de astazi multi ma fac paleta pentru ca am tec si combat si in continuare fac - si nu fac ceva in privinta asta de a face pe +, ei bine dragi colegii nu poti face nimic cu asemenea codatii, dovada:

Daca stai sa ii filmezi pe toti, totii dau asa.

Nu inteleg cum a luat lider nemancatul ala de WladyslaW cand totii de la el din factiune sunt niste codatii, inainte fara cod de abia daca faceau +2 la fel ca Bota, dar acum profita de nepasarea adminiilor si incearca sa cucereasca orasul cu coduri, daca doresti sa fii cu adevarat mafiot si sa dai ''magie'' cum spun unii incearca sa-l cuceresti cu propriile abilitati nu cu coduri.

Dar vreau sa va felicit pe totii din factiune pentru efortul depus la war-uri, poate ca unii sunt mai ''praf'' la tras cu arma, dar ceilalti lupta si pentru ei.

Toti pentru unul si unul pentru toti :)

O seara buna sa aveti.

P.S pentru cei din SP: Sa nu credeti ca am ceva cu cineva, doar m-am exprimat cum am putut, nu vreau sa se ajunga ca data trecuta.Trebuie sa acceptati adevarul.

Edited by FreeDub15 ZEW

@, Uite aici, doar ieri am filmat vreo 4-5, insa momentan am facut reclamatie doar la 2 care am stiut sigur unde sunt pe filmare, la restu trebuie sa caut: http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/33853- Bota

http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/33855- Spices

@@AIM Katzuno Valoare, Nu ai ce sa le faci..mai ales ca unii sunt copii de 10-12 ani carora le-au pus verii / fratii coduri ca nu stiau sa tina arma in mana si acum sunt mari vedete. Oricum astia o sa fie eliminati 1 cate 1, Astia sunt persoane fara viitor care nu au putin viata in ei.

Fă-le.. :))@@AIM Katzuno Valoare, dar ban tot nu primesc.

PS: Alex_mafya ăla aka xcolors e un super nab care a dat de aimbot de la ăştia vechi. Când aplicase în Paramedic la soră-mea, a fost atât de prost, încât a picat testul (de 2 ori chiar), dar a fost soră-mea cu suflet mare şi i-a dat la fraier o şansă, acum rupe codul, nabul.

@, Uite aici, doar ieri am filmat vreo 4-5, insa momentan am facut reclamatie doar la 2 care am stiut sigur unde sunt pe filmare, la restu trebuie sa caut: http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/33853- Bota

http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/33855- Spices

Cand alergam sa deschid ochii la toata lumea si sa le arat ce codatii sunt cei din SP, au inceput totii cu suferinte cei din SP ca cica suntem praf si ca nu avem nici o valoare pe server.

Inteleg ca poate cand era lider Blexu am avut o perioada mai proasta si nu din cauza lui, tot aceeasi cauza. Eram noi 20 pe turf si ei 23 si mai aveau putin si intrau peste noi in HQ, report-uri peste report-uri si nimic, trebuie sa recunoastem ca este si vina adminilor.

Acei membrii de au plecat pana am ajuns la 14 membrii in factiune au plecat din aceeasi cauza.

De ce nu se raspunde la reportul lui AllenMynio facut lui Pcyco? Cum am zis mai sus sunt uni adminii ce ii protejeaza pe altii, asta duce la dezavantajul altora.

Nu cred ca acuma sunt fericiti ca Destema le ia orasul, oricum daca vor folosi coduri nu cred ca le putem lua HQ-ul doar printr-o minune sa il putem lua.

Am vazut ca Katzuno se zbate din rasputerii pentru a lua orasul si trebuie sa intelegem ca nu orice sub-lider ar face asa ca el, am vazut multi sub-liderii de acum intreaba ''Unde ne asezam?'' ''Ce facem?'' ,etc.

Daca e sa fac acum o lista de codatii as umple toata pagina, deci ....

Cei din SP sunt niste femei care fara cod sunt prafii.

O sa fie o serie de zecii de comentarii, nu ma intereseaza, raman la aceeasi parere.

O zi buna

Edited by FreeDub15 ZEW

Pierdem toate warr-urile cu prosti in factiune care nu dau arme, stau sa ma rog, sau dau eject, sau imi fura masina cand sa merg la war, nesimtire, si cu toate astea tot comenteaza..

Apropo, sunt RoLLs. noul vostru coleg, sal.

A da, aveti aici putina actiune de la warr-urile de ieri. Dati si un like daca nu va doare mana, pentru toti dusmanii, salut.

N-am ce să spun, decât câteva mulţumiri lui Vinnie pentru că a fost singurul admin care a făcut ceva pe ziua de azi. Dar de ce trebuie să se ajungă la tocmai un admin de level 6 să baneze un amărât de codat care e clar că rupe codul. Mă rog, cei din SP dau vina pe noi că avem coduri, ba chiar mi-au făcut si posturi că vezi domne am eu cod, chiar la mine in video. Aşa e când nu te duce capu'.

Asta e, să speram că vineri recuperăm ce am pierdut, că na, nu suntem în stare să dam nici măcar attack. Foarte frumos în acest gang. Mi-am distrus nervii mai rău ca in VTB. Sper ca mâine să veniţi mai mulţi la war şi să vă mobilizaţi în aşa fel încât să nu mai pierdem şi mâine, dar cu siguranţă nu mai pierdem pentru că nu mai este Quinciano.

Vizionare plăcută, şi poate mai luaţi câteva lecţii de aici, nu mă laud dar ar fii cazul să învăţaţi cum să vă poziţionaţi pe turf:

Bun, in primul rand va salut.

In al doilea rand, voua va place ce facem aici?

In loc sa facem ce trebuie ne batem joc.Am si eu o vina aici, na muncesc.Asta nu inseamna ca trebuie sa va bateti joc de war-uri si sa dati /q jumatate de factiune cand nu merge treaba bine.Dupa aceea tot voi va plangeti de conducere.Daca vrei sa faci treaba vi si joci, nu vi, vezi ca mori de 2-3 ori dai vina pe noi si iesi.Asa nu o sa facem nimic.

Intradevar de 2 ani incoace majoritatea copiilor joaca cu cod, ca sa primeasca respect pe SAMP.Asta e, ne descurcam cum putem.

Asa ca, hai sa ne revenim, sa nu sariti cu demisiile.Am eu grija de toti cei care isi bat joc/sunt baieti.Va pup, ne auzim diseara.

Baa Katzuno mi-ai nenorocit logul. Sincer imi cer scuze ptr ce am facut. Pentru fa te-am jignit si pentru ca am dat /eject dar sincer la nervi faci orice. Imi cer scuze pentru toate. Bafta mai departe tuturor. Freedub si Extazzy scuze baieti. Acum ca ati scapat de mine retrageti demisia. Scuze de tot. Va pwp