Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Am numai scoruri de scoruri maifoate mai Cristi , problema e ca pierdem waruri la 7-8 si baiatul care ia best la adversari ia ban pentru coduri dupa war , numai bine ;)

[AIM]BeyondOwn43 15 1500

[AIM]BeyondOwn12 7 630

[AIM]BeyondOwn23 12 1050
[AIM]BeyondOwn25 6 1470

Edited by BeyondOwn

@@ciobibubu, Evidenta pliz, trb sa dam FW

Am postat-o pe cea finală la evidență pe forum.

@, Am numai scoruri de scoruri maifoate mai Cristi , problema e ca pierdem waruri la 7-8 si baiatul care ia best la adversari ia ban pentru coduri dupa war , numai bine ;)

[AIM]BeyondOwn43 15 1500

[AIM]BeyondOwn12 7 630

[AIM]BeyondOwn23 12 1050
[AIM]BeyondOwn25 6 1470

La mai multe, patroane. Ne vedem maine la war. Good night, sleep tight, don't let the pimps fight.

[AIM]BeyondOwn43 15 1500

[AIM]BeyondOwn12 7 630

[AIM]BeyondOwn23 12 1050

[AIM]BeyondOwn25 6 1470

Poate, poate o sa mai fie banatii vreo 1-2 :))

BAAAA eu ieri am luat primu mu de 240 minute :( pentru cam am injurat pe chat normal dupa ce am murit de 5 ori si un "prieten" din factiunea noastra a dat report ca injur, iar alt prieten Vinnie a stat pe mine si m-a prins.. oricum m-am jucat cs dupa deci nu prea imi pasa.. azi la war am mute deci asta e, uitati cat bulan am putut sa am aseara pe CS:GO am dat headshot prin usa la buleala :))

si un semi ACE asa de inceput

Mai are rost să zic ceva? Dacă zic după poate primesc ban pentru insulte staff, sau alte prostii. Ajung pe turf, mă dau jos din maşină şi primesc secunda instant. Aşa ceva nu ai să vezi, mai ales că unii dintre voi sunteţi şi începători, nu ştiţi să ascultaţi. Vă zice subliderul să mergeţi undeva şi voi rămâneţi tot acolo sau nu ascultaţi şi vă duceţi de capu' vostru. Nu are rost. Quinciano ia ban pentru no recoil iar după 2 ore îl vezi pe joc, că a luat unban. La ce a mai primit atunci? E bine, foarte bine cum se procedează. De asta mai bine te joci un CS:GO, Dota 2. Şi pe sa:mp dacă îţi place să fii paşnic, ca fără coduri nu ai cum să rezişti într-o mafie, că na, mai nou se fac posturi la cei care joacă curat decât să fie banaţi cei care chiar folosesc codul. Să sperăm că după sondajul respectiv se va face ceva în privinţa codaţilor. Atât am avut de zis, poate mâine vă gândiţi să veniţi toţi la war.

N-ai ce sa faci cu codatii si cu suferintii astia. Dupa ce ca au si codati mai si sufera, doamne.. le-am facut eu post la 3 ca-i ard cu fw-uri, da' mi-a facut si mie codatu' ala de quinciano sau cum ii zice.. pf. Ne auzim prin game, stau ca vreau sa ma apuc de facut skill la arms.

Lasati-mi si mie un like + view aici, mersi. Daca vreti sa va mai uitati la una alta, episoade de la war, intrati pe canalu' asta: https://www.youtube.com/channel/UCPDp83fbChDRWBUeLjGFu8Q. Bafta! :*

Mâine dăm 4/4.

PS: ÎNCERCAŢI SĂ FACEŢI SKILL 5 LA ARMS DEALER, ESTE MAI UŞOR ATUNCI CÂND AVEŢI NEVOIE DE ARMĂ ŞI NU SUNT COLEGII PE LÂNGĂ VOI. Încercaţi să faceţi 1h pe zi măcar cursele..

Max vorbeste care i-au facut altii skill 5 =)))

Ideea e să dai armă la coechipier. Nu să îl obligi pe celălalt să facă skill 5 la arms pentru că nu îi dai tu armă. Eu am făcut skill 5 din 2013 deci nu sunt stresat. O să mai vină încă cineva, să ne strângem ceva mai mulţi ( buni ) să începem să luam LV-ul.