Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare mafeotilor :))

@@South Max, Nu mai ai ce sa le zici se cred mari smardoi, dar de fapt se duc cu parintii la baie sa le lase pantalonii in vine :))

Nu ma dau mare ca sunt bun la arme si da nu sunt..sunt mediu, dar imi dau silinta cat pot pentru aceasta mafie. Dar pana la urma te ajung toti nervii si nu vreau sa ma consum pentru niste oameni cu care nu am de-a face.

Hai sa lasa deoparte certurile si sa fim uniti, chiar daca pierdem un war sa nu ne perdem si moralul sa ramanem uniti. Nu va mai consumati atata pentru niste oamenii care nu sunt nimic decat niste...(stiti la ce ma refer)

Daca pierdem un war hai sa nu sarim cu demisiile pe motivul nu mai suport codatii din SP, sa trecem peste...ca va afectati singuri sanatatea(pierzand neuroni) PENTRU CE???? Pentru nimic ne certam aiurea

Vreau ca de acum incolo la war sa ne respectam cat putem unii pe altii indiferent de varsta pe care o are unu si varsta celuilalt. Hai sa punem in aplicare planul care ni se pare cel mai bun NU sa facem ce vrem noi, iar dupa ne trezim cu FW, sa nu facem SPAM pe /f, sa ascultam conducerea si membrii ce stiu mai bine, deoarece acestia ne indruma spre bine nu spre rau. Sper ca ati inteles ce am avut de zis in acest post. Multumesc mult!

Edited by MeMoRy Legend

@, Oricum o să aibe recon doar pe membrii TTB, gen: (Katzuno, Muzzy, Beyondown), meh. Oricum, dacă face ceva manevre (e clar că o să le zică alora din SP când sunt admini pe ei) pierde adminul ... :))

PS: Bă, după fiecare war atenţie la topicul cu amenzi. Ce naibii, mă... nu aveţi bani să plătiţi o amărâtă de amendă?:|

@, Oricum o să aibe recon doar pe membrii TTB, gen: (Katzuno, Muzzy, Beyondown), meh. Oricum, dacă face ceva manevre (e clar că o să le zică alora din SP când sunt admini pe ei) pierde adminul ... :))

PS: Bă, după fiecare war atenţie la topicul cu amenzi. Ce naibii, mă... nu aveţi bani să plătiţi o amărâtă de amendă? :|

O să apară amenzile la Evidență war-uri când postez tabelul, așa că fiți atenți acolo și vreau să îmi semnalați orice greșeală.

GG pentru war-urile de azi, a fost mai binisor fata de alte dati.

ia uitati ce am gasit :))

3NWL0c8.png

I'auzi n-aven sanse :))) astia vorbesc, dar nu au mintea cu ei..ratatii pamantului.. Deci efectiv mor de ras :))

Avem turf-uri? Avem. Ei sunt codați? Sunt. Eu zic să nu mai sufere atât, că nu e orașul lor, să învețe să piardă și după să zică că nu au coduri.

Quote pe forum (ca de sa se vada ca stim sa folosim forum-ul), amenintari, injurii, acuzatii, comportament de 2 lei. Serios acum, mafiile mai nou sunt renumite pentru asa ceva..nu mai e nimic "4fun" sau "am pierdut un turf, recuperam maine/poimaine, asta e". Nu..mai bine ne amenintam/injuram/acuzam. Ori intre noi, daca e sa pierdem un war, ori pe cei din gang-ul rival. Ca na, rezolvam multe daca turbam la fiecare war. Distrativa fratilor mai mult, Învățați sa faceti fata la codati (ca pnm, sunt si d-astia multi). Nu gata, am luat 3/3 de la unul incep cu spam pe /F sau pe chat-ul normal, incep cu "report X" are renko. Era altfel inainte, acum numai aiureli. Da frate, e adevarat ca sunt si codati, pnm nu ai ce le face daca ei asa judeca, daca asa sunt ei buni, daca asa arata ei ca "dau magie". Lasal da-l dracu, ai murit, revi si incerci sa faci fata, sa Iei ce vrei (turf-ul) ca nu sunt 41/41 cu renko. E un joc, nu mai fiti terminati la fiecare war, fiecare kill, fiecare minus. Daca esti un d-ala cu nervi mereu, de la fiecare pas tipi/zbieri, mai bine cauta o pasnica, ca o sa ajungi sa o dai pe ma-ta afara din casa ca ai facut scor pe minus la war. O fi jocul "ca in viata reala" dar totusi sa fim seriosi.

Ne auzim la war. "Pe ei pe turf-ul lor" !

@, Da.. şi ce best. =)) Las` vărule că revii tu, nu e problemă. Să ne arăţi şi nouă dovezile adminilor.

@, Taci mă. Charles_mansone, ai fost şi tu Bratva şi erai impotriva astora din TTB şi RDT, aşa că, ciocul mic. Ălea sunt scoruri de aimbot? :)) Frate, tu crecă nu ai habar ce înseamnă cod şi ce scoruri se fac cu coduri. Sunt şi playeri buni care au + mare (fără coduri). Mare chestie, aţi jucat defensiv la CNN LV (eraţi şi mai mulţi ca noi). Voi sunteţi curaţi rău.. =))

5 user(s) are reading this topic

4 members, 0 guests, 1 anonymous users

Singurul lucru care nu îmi place este că, pe lângă că sunt codați, mai și suferă în urma unor war-uri pierdute .. Fraților, dacă tot sunteți așa buni, luați tot LV-ul, dar văd că nu se poate deoarece cam bate la ochi să dați cu renko la fiecare click stânga, no?

Cristiano unbanned baieti, acum sa vedem pt ce mod interzis au luat ieri.

Ba Katzuno, plec la cumparaturi cand pot, la ce ora pot. Daca ajung acasa pe waruri vin, daca nu, nu o sa aman eu ceva din viata reala care poate fi mult mai important cu o persoana speciala :X , doar ca sa ajung la war. Dati-mi FW daca nu va convine, ma enervezi deja.