Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine 21.09.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:
URMEAZA EDIT DUPA ATTACKURI
La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45.

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

Se accepta doar 3 invoiri.

Cine nu este in linie la 19:45 primeste FW, la fel si cei care fac DM.

Nu va mai accept nesimtirile.

Nici noua, nici voua nu cred ca v-a placut sa umplem 2 pagini de loguri cu FW joi si vineri datorita absentelor si nesimtirilor voastre la war. E inadmisibil sa nu depasim 20-23 la war timp de o saptamana. V-ati plans ca nu castigam cu Pimps care sunt 34+ constant, intrati la war sa vedeti ca se poate, dupa cum ati vazut in faction log, nu mai glumim cu voi. VREAU MINIM 35 ON MAINE LA WAR, SPER SA FITI SERIOSI DACA NU VETI SUPORTA SANCTIUNILE.

Vad ca v-ati pus pe treaba katzuno... e bine asa, dar degeaba acceptati 3 invoiri ca vor fi tot 4-5 absenti si tot degeaba... mno hai sa fiu optimist, maine luam tot !!! pwpek de la duda :))

Succes la scoala copii multe note mariii !!!!! =))

Salut Fratilor

Sunt plecat din oras ... turneu, vin pe 30 tocmai

Sa ascultati de conducere si sa luati cat mai multe turf-uri :)

Turneu cu gagicile haaa?? La's ca te stiu eu pe tine !!! VAGABONTULE :))))) Succes fratelo cand vii vezi juma de LV MARO !! :*

Hai salut baieti , am mai trecut si eu pe aici sa va spun ca de cand sunt in Bratva nu am avut o singura invoire iar voi faceti 2 pe saptamana , daca tineti la mafia asta si vreti sa facem ceva din ea veniti la waruri si ascultati de conducere ca sa nu ne batem gura de pomana , hai gata cu morala si ne vedem maine la waruri.

Maine sper sa castigam 3/3. Nu mai faceti invoiri doar pentru ca nu aveti chef sa intrati la ora aia / nu aveti chef de war-uri, pentru ca stiati pentru ce ati intrat in mafie, nu pentru a va plimba cu masinile factiunii si sa dati [/order] in hq; veniti la war! Sunteti ocupati? Puteti sa stati acolo cu caracterul in marginea turf-ului ca sa ne ajutati la influenta - este totusi ceva, fata de absenta. Daca ascultam de conducere va garantez ca nu va dura mult pana vom cuceri tot orasul. Ce sa va mai spun? Noapte buna, bafta la scoala/liceu/ce mai faceti voi si vreau sa ne vedem cu bine diseara, la ora 20. Va pwp.

Suntem 38 mai este unul acceptat, o sa fim 39. 2-3 inactivitati, 0 invoiri. Ar fii fain da fin la war 34+. Sa fim asa in fiecare zi si in 2 sapt luam LV. Mai zic si eu :) La 19:45 sa fim toti in HQ pentru a ne prezenta la waruri. Daca ascultati, si nu mergeti rambo, facem treaba buna.

N'seara Bratva!

Am ajuns si eu acasa, sa intrati la war-uri!

@, o sa dispara si speciile alea :))

Nu cred =)) , m-a sunat Termi pe joc si mi-a zis ca ce am cu Tobe ca nu e tunisian ca sunt un copil si mi-am batut putin salamu de el

@, Daca tu crezi ca e timpul sa iti cer scuze eu te "felicit". hai gata cu post-urile astea! La war-uri toata lumea:))

Am zis la caterinca ... + ca nu suport unii tunisieni prostii .... mi se par prea prostii pentru sv asta .