Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eh, a fost foarte bine la warul împotriva verdanţilor! Sunt curios ce dovezi are starjke, iar finetti cum de a luat ban.. are - war de war şi ia ban, sooper. Cu pimps, eh.. dacă eram atenţi, poate câştigam. (Bine, eu am făcut +3 -1 iar apoi m-am dus să mănânc).

Mâine, 16.02.2016, între orele 20:00 - 20:30 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi !

1. Red Dragon Triad - Bratva I: 20:00 defend !

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Amenzile pentru warurile de pe data de 15/02/2016:

- Roshu -5 -> 5000$ war 2.

- Aditzaro -5 -> 5000$ war 2. / Platit

- R3mIx -6 -> 5000$ war 2. / Platit

- Nudx. -8 -> 5000$ war 2.

- Dariuus3D -7 -> 5000$ war 2.

- Chevy -7 -> 5000$ war 2.

*Nu ati primit amenzi pentru primul war pentru ca a fost castigat.

Aveti timp pana pe 16/02/2016 la ora 22:00 sa le platiti.

Bai, e normal sa nu prindem attack. Ganditi-va ca pe Verdant dau RDT, SP, GSB, VDT, 69 si noi iar pe Southern Pimps noi, Verdant, RDT si 69. Ganditi-va inainte sa ne ''certati'' pe noi.

Vedeti ce faceti la warul de maine cu RDT, eu nu o sa fiu on. Ascultati de cel mai mare rank on, Max cred. Nopate buna. Nu uitati de amenzi!

@Rorschach, Nu am voie sa spun asta. Daca o sa spun, o sa fiu sanctionat. A fost binisor azi, am fost 20 vs 31. Felicitari. Sper sa prindem attack in seara asta, macar unul... Dati pe Bratva II, Prickle sau White Wood

Edited by Tovarasu Bulaie

Mâine, 17.02.2016, între orele 21:00 - 21:30 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi !

1. Southern Pimps - Bratva I: 20:00 defend

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Am spus si o repet, nu am cum sa prind de unul singur attack pe o mafie care este atacata de inca 15-20 rank 4+. Noapte buna!

Hai noroc baieti si scuzati deranjul. As avea rugamintea sa aruncati un ochi aici

http://forum.b-zone.ro/topic/324658-revenire-la-un-mic-regulament-acordati-seriozitate-raspunsului/?p=4874537

Va rog sa votati cu seriozitate!

Nu dati report, nu deranjez/jignesc pe nimeni. Multumesc!

Hai noroc baieti si scuzati deranjul. As avea rugamintea sa aruncati un ochi aici

http://forum.b-zone.ro/topic/324658-revenire-la-un-mic-regulament-acordati-seriozitate-raspunsului/?p=4874537

Va rog sa votati cu seriozitate!

Nu dati report, nu deranjez/jignesc pe nimeni. Multumesc!

Acum e prea târziu sa se schimbe iar. Deja au intrat destui codați. Dar, multi sunt playeri normali, fara cod. Tot aia vechi de pe server au cod..

@, Daca-ti dau mention poti comenta si tu. BA-I DESTEMO, EU TE ASTEPT IN BRATVA.

Vezi, ai zis "las ca ne vedem noi", deci ai sa vii, a? :)) Oricum

Salutare Bratvenilor. Din pacate n-am prins attack aseara, dar avem un war pe Hq cu Southern Pimps, de la ora 21:00 - 21:30.