Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Revenire la un mic regulament - Acordati seriozitate raspunsului.

Sylvyu  Google

Cerinte aplicare gang  

88 members have voted

1. 1. Aplicare gang - Rank 3 anterior obligatoriu?

• Da (pentru ca te chinui sa faci rank 3 si apoi nu-ti bati joc jucand cu "coduri")
      69
    • Nu (sa intre orice copil de level 20+ cu cheats sa enerveze adversarii)
      19

Recommended Posts

Cred ca ne-am saturat (unii) sa vedem cum pe zi ce trece apar "gangsteri" pe lista de ban si majoritatea au level 20, maxim 30. Eu zic sa se revina la vechea regula, cu rank 3 anterior. Voi?

Am explicat concret in raspunsuri de ce DA si de ce NU.

Nu sunt de acord fiindca nu cred ca va deranjeaza pe voi personal acest lucru. Acest lucru cred ca a fost conceput cu scopul de a aduce playeri, si acum ce? Ar trebui sa revenim la vremurile apuse doar pentru ca nu va pica voua bine sa vedeti un banlist colorat??

Cu sau fără rank 3 tot dai de rataciti care fac ei cumva sa intre în gang și dupa-s vai de ei, nestiind unde este un loc unde-i spune conducerea sa meargă. Și partea cu codatii, ori de e cu sau fără rankul ala se găsesc cativa care bage acel "fericire.exe". So, anticheat-ul promis de mai bine de 1 an.

Rang 3 anterior ca sa poti intra in ganguri, asta a fost,este si va fi cea mai buna idee.

De ce sa intre orice copil direct in ganguri ?

Daca nu ar fi cu rang 3 anterior, apai si eu mi-as face 10 conturi cu level 20 sa aplic in ganguri si sa intru cu coduri, no ? Iti da mana sa folosesti coduri daca poti intra in ganguri asa moca fara rang 3 anterior. :)

Cu rank 3 anterior în facţiuni:

- Gangurile nu ar mai fi pline;

- Dacă un gang are membrii buni, este normal să "distrugă" ganguririle, iar unii jucători pleacă imediat dacă pierd un war.

Fără rank 3 anterior în facţiuni:

- Au apărut codaţii iar (de parcă nu existau şi înainte, pe cine păcăliţi?) =))

- Intră multe "palete" în ganguri şi le strică;

- Au şansa de a se alătura gangurilor;

- Unii nu sunt codaţi şi îşi doresc cu adevărat să se alăture gangurilor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cu / fără rank 3 anterior, codaţii vor exista mereu. Unii admini chiar se ocupă, dar fără sistem anticheats, n-aveţi ce le face! AdmBot este deja obosit. :))

@@South Max, Si ce sa faci bossule cu 41/41 dintre care jumatate au level 20-25 si habar nu au? E ca si cum ai fi 25-30/41. Nu vreau sa dau exemple de ganguri ca nu-i frumos. Cand era cu rank 3 anterior nu erau banuri asa multe ;).

Acum mai nou, jucatorii vechi isi baga cheats de pe conturi mici si primesc ban si pe cele mari (uita ca se da ban pe toate conturile daca ai ban pe unul).

Deci?

Fara rank 3:

- multi

- palete

- cheats

Cu rank 3:

- putini

- buni

- joc normal

@@Sylvyu Google, Pana la urma nu e nimeni obligat sa accepte ''toate paletele''. Daca pe lider il duce capu si vrea numai membri buni in factiune atunci nu are de ales decat sa se uite la fiecare in parte la istoric si level daca intelegi la ce ma refer.

@, Inteleg, dar ideea era sa scapam de playerii mici care apar zi de zi pe banlist. Asta nu o sa se opreasca niciodata, la cata popularitate are Romania.. :)))

Sunt satul sa primesc 3/3 deagle si cand ma uit sa vad cine e, are level 20 si e prima lui factiune. Si dupa cateva ore/zile il vezi pe banlist. Pai sa nu-i rupi gatul?

@@Sparros, Regula "scoaterea rank 3 anterior" a fost scoasa ca sa aduca playeri in ganguri? Pentru cat timp? Cateva zile pana ia ban ca e paralel si baga coduri? Ce popularitate? Palete si Cheats.

Asa sta baiatu sa faca rank 3 undeva in pasnica, are timp sa se documenteze cu ce se mananca un gang si sa vezi ca nu mai are mentalitatea "renko.exe".

Am votat cu nu. Orice jucător de level 20 trebuie să aibă dreptul să aplice într-un gang, adevărat, codaţii, aplică şi ei, doar că eu, fiind lider, accept doar pe cei ce au experienţă şi consider eu că merită şi cred că majoritatea liderilor de gang fac acest lucru. Nu mai băgaţi argumente precum codaţii, ori sunt buni, ori sunt codaţi, tot acelaşi căcat este. Codaţii tot mor odată şi-odată, însă membrii buni, nu. Nu înţeleg de ce v-aţi face nervi pentru codaţi, dacă jucaţi în echipă şi cu capul de sus, codaţii nu o să fie o problemă.

Cea mai buna solutie .

Acum intra toate saraciile care s-o saturat de DM sau alte prostii in gangs .Macar de ar face ceva,dar ei trag gang-ul in jos,majoritatea au - in prostie .

Si da,vorbesc in cunostinta de cauza,in TTB au venit la palete in ultima vreme de sunt satul pana peste cap de ei .

Degeaba bagati vor regulile cu r3+ si alte cacaturi, cei ce joaca cu cheats au deja conturi mari si prietenii cu liderii factiunilor pasnice, deci, indiferent ca este regula cu r3+ sau nu, liderii de la pasnice ii vor accepta fara ezitare pe conturile secundare.

Btw, nici acum nu am r3+ intr-o pasnica si nu cred ca se pune problema de a avea cheats dupa 2 ani de teste, unii chiar isi doresc sa joace cu demnitate.

Nu sunt de acord. Poate fi şi unul de rank 6 anterior cu aim, ar fi în favoare lui, deoarece toţi îl consideră "capabil" şi "ăsta nu are cod,ştie doar să tragă ca un maestru"... Cunosc un caz, în care liderul a luat ban pe motiv "Aim (r3nk0).

Normal ca si cei de rank 3+ pot avea cod. Dar cu siguranta cu rank 3 anterior obligatoriu ar mai scadea codatii ;). Deci imi sustin opinia cu "valori peste noapte". Level 20, prima factiune in viata lui si-ti da 3/3 deagle cum te prinde. Mai da-l in masa de jucator :)

A fost tinut atata vreme cu rank 3 anterior, nu a convenit la nimeni, acum vreti sa se ajunga ca pe vremuri?

Crezi ca daca vrei sa bagi un cod nu poti sa stai 5 saptamani in TAXI si dupa sa te duci in mafie sa-ti bagi codul ?

A fost bagat asa cu o anumita logica si sunt de parere ca nu o sa-l scoata prea curand.

Am votat prima varianta. Ma uit la unele mafii cum au numai playeri de level 21-22, prima factiune si fac -20 la war. Insa, pe langa asta, am vazut multi ca acestia care se oftica si incep sa bage codu' doar sa faca si ei pe +. Cand ai rank3 anterior, ai macar 400 de ore jucate zic si nu cred ca ar irosi multi aceste ore jucate si contul ca sa faca macar +5.

In cazul meu pe RPG1 aveam level 20 si nu ma cunostea nimeni, dar eu practicasem de mult jocul si eram foarte obisnuit la war deoarece am jucat la rivali, toti imi ziceau "Asta da magie la lv 20" "Vedem la war cand te ia la teste" "Parca te vad pe ban list", si ma enervam, pana mi-am bagat si mi-am scos, ELC, palete, JJ cea mai paleta, arunca cu deagle si parca are pistol cu bile in loc de tec.

Bai, yo cat am fost sublider in pasnica am vazut destule si multi membri care au intrat doar pentru a face rank 3. Dupa rank 3, ce credeti ca au facut? Au iesit si s-au dus in gang, urmand ca dupa vreo maxim 3-5 zile sa primeasca ban pentru coduri. Am vazut asta cam la vreo 10 membri. Rank 3 sau nu, tot acolo ajungi. Cu minim rank 3 poti intra mai devreme de nivelul 20, doar ca depui un pic mai mult efort. Same shit, cheaters be cheaters.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.