Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun venit celor care au intrat de curand in Corleone family.

Am ajuns la numarul maxim de membrii... pentru un timp nu se va mai pune problema recrutarilor asa ca de acum ne vom axa mai mult pe organizare.

Qazdawn ... huaaaa fiti-ar motoru de ras :))

Glumeam ma .. este super motto-ul dar nu cred ca ar vrea alin sau spawn sa il schimbe pe cel actual ... oricum , bravo pentru efortul depus pentru cautarea pe google :)):X

spawn ... iar ma iei cu de-astea ?:)) zii romaneste :)) (ms pt font :X )

Apropo spawn , imi poti face si mie un Sig cu Shlomy ? :X

Dar nu cred ca asta e fontu spawn , pentru ca nu scrie ca la tine :-W

Salutare tuturor ... ce faceti ma ? :)) mi s-a bulit pc :)) (iar) ... :)) momentan nu am decat Forumul ... (minune :X ) :)) ...

Ia ziceti (spawn,alin.maest...)... sunteti de acord sa se faca si la noi un Topic numit "BlackList" ? :X :X cred ca ar fi u topic destul de folositor ... (parerea mea) ...

As dori si eu inainte cu o zi sa ma anuntati in legatura cu sedinta aici la Discutii Membrii corleone" se poate ?:X ca in caz de nu-mi fac PC macar sa ma duc la cineva ... :X

Bafta tuturor la War-uri :> :X mai bagati-ma si pe mine in seama aici la discutii ca ma plictisesc ... :X:))

Nu ma uitati :))

SPAWN ... Ti-am zis de vreo 3-4 ori daca se poate sa imi faci si mie un sig ca al tau dar doar ca cu "Shlomy" ... nici aucma nu ai raspuns .. ai omis sa raspunzi :)) ...

Da,vom face un topic ceva in genul blacklist..

Vor fi anuntate si postate toate sedintele :)

Voi incerca sa iti fac,nu prea am timp dar voi face tot posibilul :)

Ce are pc-ul tau?Ce a patit? ;))

Da,vom face un topic ceva in genul blacklist..

Vor fi anuntate si postate toate sedintele :)

Voi incerca sa iti fac,nu prea am timp dar voi face tot posibilul :)

Ce are pc-ul tau?Ce a patit? ;))

Se restarteaza de nebun cand apare aia cu Windows XP si se incarca ... se restarteaza zici ca are "janeeee?" las-o ma pe jane ... :-W

Are pandaliile lui ...l-am dat la reparat ... a zis ca s-ar putea sa fie condnsatorii umflati ... acuma nush ce sa zic sunt cam nab in PC-uri Hardware ... ... 8-| ... de-asta zic .. nu stiu cand il va repara ... depinde de nenea mecanicu :)) ROSAL :))

PS : ms pt sig :X ... dar tot nu m-am lamurit ucm este cu Palatino ala . fontu ala .. nu scrie ca la tine ... de ce ? X(:))

asta am spus si eu in legatura cu BlackListul ...

PS : ma plcitisesc ,nu am ce face fara SAMP ... hai ca mai ies afara .. da seara ? :-?:)) stau pe forum :X...