Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, in primul rand vreau sa imi iau adio de la Mecanicul desi sper ca o sa mai joace si o sa imi zica nick-ul lui, mecanicule ai facut greaseala sa te iei dupa alti aimeri si hackeri si faza e ca doar pe altii ii "Vad" cei de la conducere, inca o data ramas bun ai fost un coleg, prieten si sef exceptional.

In al doilea rand vreau sa va spun ca din TOT ce am vazut eu la war-urile voastre ( Gut Nu Doarme ) mi-am dat seama ca : ba x se duce rambo ( nu va dau numele) ba unu se duce cu masina plina de colegi fix in aia, ba nu ascultati de nimeni ca sunteti prea buni, etc . Faza e ca totul tine de ascultare, daca nu ascultati de rank mai mare ( mai ales 4+ ) nu veti dobandi nimic... VOI NU stiti sa ASCULTATI si asta va trage in jos foarte mult. SA imi aratati si mie in Verdant un om care sa nu stea acolo unde la pus liderul sau sau un rank mai mare decat el, toti stau grupati dar na mai vezi unul care sta undeva pitit singur dar face kill gratie programelor... Dar totusi cu programe sau fara daca nu va invatati sa ascultati DE GEABA tot dam waruri, facem antrenamente, luati programe ca nu stiti fratilor sa ascultati de NIMENI.

Din nou spun ca VERDANT asculta si prin ascultarea asta se mascheaza "jucarelele" (aim-uri , dmg hack etc) fiindca daca stai unit cu colegii este IMPOSIBIL sa zica un admin ca tu i-ai scazut xhp unui oponent fiindca erau 4 sau 5 colegi de-ai tai care trageau in aceeasi parte. LA fel si cu AIM-ul NU ARE CUM SA TE VADA daca esti unit cu colegii...

Noi am scazut foarte mult ( NOI toti! ) si eu si toti fiindca am pierdut darul ascultarii, toti daca il batem pe ala care se credea bun la deagle imediat ne credem cei mai buni si mergem la war si peste tot asa de unii singuri si ajungem in fata alora si ne omoara apoi zici ca ai - si vrei sa faci + te mai duci RAMBO si tot mori asa si iei Wrost.... Daca va simtiti nu e nevoie sa imi spuneti sau sa ziceti ceva , eu nu am dat nume desi trebuia.

Bafta inca o data mecanicule... Eu iau unban azi la 23:xx deci ne vedem maine.

Salutare baieti, acum am ajuns si eu acasa...e a 3 a zi aici si inca n-am postat aici :-W THE BIG SPAMMER IS BACK =)) ( glumesc )

@@GutMasteR, E un joc....sa nu blamam prea mult ;) turfurile vin si pleaca, daca cei care folosesc aim se cred buni pe samp, asta e problema lor, majoritatea jucatorilor de pe server au uitat ce inseamna distractia

offline [GF]Robert Kelton 28.06.2013 14:13 permanent aimbot offline RIEKER Kelton 28.06.2013 14:12 permanent aimbot 79.114.7.167 [GF]Cipri. Kelton 28.06.2013 14:12 permanent

aimbot

OFICIAL NE ESTE BINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

offline [GF]Robert Kelton 28.06.2013 14:13 permanent aimbot offline RIEKER Kelton 28.06.2013 14:12 permanent aimbot 79.114.7.167 [GF]Cipri. Kelton 28.06.2013 14:12 permanent

aimbot

UITE ANNDI dovada CLARA ca luam TOT LS!!

OFICIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLL NE ESTE BINEEEEEEEEEEEEEEEEEEee

by mr.pharell ieri: Sheen abuzerul ala si cu picone si cu cheaterul de mecanicul... ei ne acuza dar nu se uita la ei =))))))))))))))))))))))))))))))

aimbot

UITE ANNDI dovada CLARA ca luam TOT LS!!

Sheenn,mai mananci rahatel?Ca mai am sa-ti dau..Ai vazut macar dovezile?De ce vii sa postezi la noi?Sunt dovezi cu aim de la war?Robert are aim la noi la hq,iar RiekeR n-are nimic la paintball.Si chiar daca ar fi avut,nu a folosit la war.Deci bucurati-va,V-AM DOMINAT.

Sheenn,mai mananci rahatel?Ca mai am sa-ti dau..Ai vazut macar dovezile?De ce vii sa postezi la noi?Sunt dovezi cu aim de la war?Robert are aim la noi la hq,iar RiekeR n-are nimic la paintball.Si chiar daca ar fi avut,nu a folosit la war.Deci bucurati-va,V-AM DOMINAT.

Vezi-ti de factiunea ta. Ce ati dominat ma? Am avut aproape tot LS si deodata v-ati trezit la realitate si ne bateati unde ne prindeati?:))

Era o chestiune de timp pana se intampla asta si uite ca.. s-a intamplat. Inca mai aveti asemenea membrii doar ca probabil acum vor scoate toate prostiile spre binele lor.

Jucati ma de placere si lasati codurile si prostiile...

Da ma da iei ban de la OWNER fara motiv .

,,a folosit aim la noi la hq''si daca a folosit aim la voi la hq care e problema?la war vrei sa zici ca nu foloseste sau cum?

,,rieker a luat ban la painball unde nu se vede nimic clar de aim'' o lasi?daca nu se vedea ,,nimic clar'' nu lua ban si gata.Da acum ce sa ziceti si voi.

Ai ca ti-am acordat cam multa atentie papa.

in alta ordine de idei in 1H sa fim cat mai multi in HQ.