Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

omfg taranu de slatina sublider. Daca eram eu altfel statea treaba. Cu asta sublider fac demisia de acu. Cu radu lider banuiesc ca verdant are la fel de multe turfuri ca si medicii. Salz

Teapa amaratule :)) Cu ,,Slatinaru'' subleader de la 2 turfs am ajuns la 17...

In privinta lu raduku ai nimerit de la 22 de turfs a ajuns la 3...

Neatza.

omfg taranu de slatina sublider. Daca eram eu altfel statea treaba. Cu asta sublider fac demisia de acu. Cu radu lider banuiesc ca verdant are la fel de multe turfuri ca si medicii. Salz

Stiu eu dc , ai ratat sansa , si ''Slatinaru'' a luat sub , intram odata in an in SA:PM , sa ne asiguram ca severu merge :D , nui nimic Just,incercam la anu :))

Te asteptam sa revii mai repede ,ATAT , PUNCT.

Edited by Le SKYNTEi

Stiu eu dc , ai ratat sansa , si ''Slatinaru'' a luat sub , intram odata in an in SA:PM , sa ne asiguram ca severu merge :D , nui nimic Just,incercam la anu :))

Te asteptam sa revii mai repede ,ATAT , PUNCT.

=)) astept replica lui just =))

Ma tot gandesc daca exista regula mai proasta decat ce-a cu "Numarul maxim de playeri pe rank" :( in rest totul mi se pare Ok.

Back de afara ne vedem prin game,...

Ma tot gandesc daca exista regula mai proasta decat ce-a cu "Numarul maxim de playeri pe rank" :( in rest totul mi se pare Ok.

Back de afara ne vedem prin game,...

Nu e chiar asa ,,proasta''acea regula adica nimenui nu-i convine ca intr-o mafie sa fie 30 de rank 4+ si intr-o mafie doar 2....

Asa e urat ca nu toti pot primu acum rank 4 , dar cine e rank 4 trebuie sa demonstreze ca e activ si serios pentru a pastra functia primita...