Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata! Ce faceti?

Tom ai dreptate, asa poate vom fi mai multi la war ca sa facem o treaba mai buna.

Aseara am terminat de instalat laptopul, astazi intru pt prima data de pe laptop... Scap si eu in sfarsit de lag! Astazi luam 4/4!

@, Si daca am avut o zi proasta ce? Crezi ca trebuie sa castigam mereu? O mafie poate avea perioade bune si perioade grele, in perioadele grele trebuie sa invete sa nu repete acceleasi greseli :) Daca vom asculta diseara de tomita sau de leu vom castiga garantat.

Apelez la sanctiuni ,am fost prea bun cu unii dintre voi si m-ati luat de ''fraier cum s-ar zice'', gata schimbam foaia.

CHECK INVOIRI ACTIVITATI!

Într-adevăr, faptul că unii nu pot intra ne trage pe noi în jos. Totodată, unii n-au nici o vină că fix în seara asta au pregătire / programare la dentist făcută de o groază de timp / milioane de teme fix pentru mâine / teză mâine ș.a.m.d. Sunt situații și situații. Da' problema-n mare parte e de la organizarea warurilor că-ți ocupă automat fiecare seară din viața ta dacă intri într-o mafie. E ciudat... mrg.

Weeeeee sunt acasa pentru week-end si am net <3. Pacat ca de Luni ma intorc la scoala si iar stau ca o curca plouata si ma plictisesc prin casa fara net pana-mi vine modemu.. :((( erdeesii vietii..