Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu numai tie.. si mie mi-a cerut un cont de 5+. Cica,il vroia pentru un prieten. Acum fac eu legatura,de unde avea el la level 18 sute de milioane,si eu cu level 27..abia daca am 60 de milioane. Prea licita el la toate chestiile posibile, dar vedeti voi.. orice magarie are un final.

pUTETI CREDE CE VRETI

1. EU nu am intrat pe nici un cont zis de razr.

2.Quester a pus sobeit si a incercat sa faca bind cu transfer mie.

3.NU vam dezvaluit nici un plan!!!!!!

4.Imi pare rau oricum nu o sa mai joc pe b-zone

5.Pentru ca ma-ti facut ratat,si alte chestii spuse despre mine desi nu stiati ce se petrece probabil veti avea o surpriza.

6. Toate chestiile astea nu a afectat familia noastra dar nu stiu ce se va intampla in continuare astept decizia lui razr apoi voi lua si eu hotarari :D .

Bafta turor!!!!!!!!! Si imi pare rau

salut! M-am intors...am prins 11 pesti in 2-3 ore..deci mi-a mers binisor.Am citit mai sus ca ro cristian era tradatorul si a luat ban.Ca urmare, nu voi mai demite 10 dintre voi pe motiv de tradatori.

Deci b-zone down :|

atrem0 oricum multumesc ca ma sustii in primul rand nu bagam eu coduri dar nu are rost sa ma cert cu tine daca nu stii. In plus nu credca e bine sa iti faci colegi nesimtiti la cereri unban sa faci +1 aiurea puteai pur si simplu sa imi dai un PM nu sa-l incurajezi pe razr sa nu imi scoata banu dar asta e........ bafta multa atrem0 :| sper sa nu devii si tu asa de nesimtit ca mine.

OK bafta tuturor cr1spy poti sa-i zici lui alin sa ma dea afara vad ca nu pricepe nimeni [ro]cristian = nab , nesimtit ,prost ,bou etc etc ( Le multumesc adevaratilor colegi care stiu situatia si care ma inteleg)

Cr1spy sper ca nu esti suparat pe mine oricum nu cred ca o sa ne mai vedem . Mult noroc sa o tii tot asa . Inca o data imi cer iertare la toata familia desi nu sunt vinovat. ( PISHI CA SA FII MULTUMIT NU VOI MAI POSTA AICI). Cam asta e tot ce am avut de spus. Multumesc.

BAFTA ALL CHIAR SI LA CEI CARE MAU INSULTAT.

Guest SahYnCuneo

Ro.cristian a avut bani dar nu a stiut cum sai foloseasca...pacat ca nu mi ia lasat mie :)))))

am glumit ...

era de treaba dar se juca prea mult cu s0beit....

Va mananca :)) Bine ai revenit Cr1spy!

LE: [ro]cristian a fost de treaba. A inceput cu afaceri minore (cumpara-vindea masini), dar a terminat prin a face bani cu quester. Cristian nu ti-ai ales bine prietenii :| Imi pare rau dar asta este.

Edited by Babu

Eu i-am spus pe Yahoo! inainte sa-i dau ignore,ca ala nu ii este prieten.. dar, acum trebuie sa suporte consecintele. In fine, mie iar mi-a picat B-Zone,asa ca ma pun sa dorm,decat sa-mi fac nervi aiurea.. vorbim la noapte.