Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Okey, sa ma bag si eu, avand in vedere ca legic vorbea cu mine si sunt implicat direct in discutie.

Lucrurile stau asa:

1. James il injura pe legic incontinu (din cate mi-a zis legic, voi vedea si ceva poze, sper)

2. Nu cred ca ce a facut legic este tradarea mafiei, daca el a primit din partea lui James atatea jigniri, era normal sa mearga la un admin ca Spawn (care e baiat serios si rezolva perfect orice conflict) sa faca o plangere (nu conteaza ca Spawn este din Stracci, facem abstractie de factiune).

3. Cr1spy, poate nu sunt eu in masura sa te judec, insa nu cred ca aveai voie sa-l dai afara cu FP (Are mult mai mult de 2 saptamani in Cuneo, incalci regulile)

4. James, il cunosc pe varul tau, si nustiu cum de voi 2 sunteti rude. Nu mai sari asa, chit ca ai un "mare" trecut, faptul ca vorbesti asa si ai un asemenea comportament nu arata nimic din ce stii. Dai dovada ca esti needucat (nu ti-o spun cu rautate, dar sunt mai mare, si poate niste sfaturi pot sa-ti dau).

5. In regulament scrie clar ca limbajul duce la FW/Rank Down/Demiteri. Cr1spy, iar ai o bulina neagra.

6. Se va rezolva totul cu un admin.

Bafta baieti. Noapte buna.

Neatza all

Am o problema cu San Andreas si trebuie reinstalat , imi da si mie cineva un link de unde pot sa iau San andreas..Prin PM , aici , oriunde dar ziceti-mi pls:D.Merci

In seara asta la ora 21:00 ANTRENAMENT!

Nu vreau sa lipseasca nimeni!

Sahyn s-ar putea sa nu vin deoarece am probleme mari cu San Andreas-ul!!

Multumesc

In seara asta la ora 21:00 ANTRENAMENT!

Nu vreau sa lipseasca nimeni!

Scuze dar nu o sa fiu prezent, maine ma intorc acasa si trebuie sa rezolv niste treburi.

Voi fi inactiv vreo 3-4 zile, postez.

Ei cuneo ne vedem la war-uri :D

Mi-a facut o mare placere sa fiu colega voastra,si cred ca si prietena voastra :)

cuneo 4ever :X

bafta si tinem legatura >:D<<'>

ps: nu-mi pare rau pentru fapta mea,imi pare rau pentru prietenii din factiune.

ei asta e :D

va pupa pepsy >:D<<'>

sa nu ma uitati :*

Prima fata in cuneo ;)

remember pepsy32 :D>:D<<'>

Hmm, ce ziceam atunci, si ce fac acum :|....

Cr1spy cred ca stie cel mai bine amintirile cu 0merta, Mascota, Laura, Tohaneanu_vlad, Nane, micro, silverstar, silver, si... Eu.

Cand stateam la hq barzini si strageam de sus de pe cladire, si mureau cate unul, poc poc.

Cand incercam sa facem filmul " Tradati in Dragoste" :)):)).

Primul war castigat cu stracci vs paterno si barzini 8-|

Probabil, o sa revina lucrurile asa, candva.

Edited by VisDeIubire