Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tot ce e bun in Cuneo s-a dus,si se va duce,cr1spy bafta cu mafia ,vad ca multi membri buni se duc,si se vor duce din cate am auzit,eu nu sunt unul dintre ei, si acum ,'welcome' creepy,cu tine nici nu pot sta in ,iti bati joc de mine?intrebarea mai bine o adresez lu' cr1spy,hai salut.

Nu renunta..cel putin asa sper!

Si SAhyn ti-am explicat si in game si iti zic si aici ca nu pot veni in seara asta la antrenament pentru ca merg la un botez..si mai invoit..maine seara voi fi sedinta/antrenament..etc.

Bai oameni buni, bagati-va mintile in cap!

1. Membrii buni au fost, sunt si vor fi.Si daca pleaca toata factiunea, garantez ca dupa 2 saptamani aduc alti membrii la fel de buni.

2. Sa va intre in cap ca NU RENUNT.

3. NU SE DA NICI-UN WIPE!

Donzmititel, renunti la joc..sau pleci din cuneo, sau ramai si joci?

Nu am reusit pentru ca nu am primit tot ajutorul de care ni s-a spus, eu am incercat sa fac tot ce am putut in spatele lui Florin, am reusit ceva..dar, nah.. nu mereu iese asa cum vrem noi.

asa e,da lasa ca nu murim acuma ca nu am dat /rob,stam si noi mai mult la racoare :))

Ce nab :)) Vine [ro]cristian la mine intr-o zi: Ai vreun cont level 5+. Eu stiam parola la un cont level 6 si mi-a dat 15M pe cont. Pe urma mi-a zis sa mai gasesc alte conturi si aici au contribuit mai multi din factiune si din afara factiunii. Eu doar am dus vorba mai departe ca [ro]cristian cumpara conturi level 5+ :)) Quester nu stie ce am vorbit eu cu cristian. Credea ca m-a umplut de bani :)) Cand auzeam de la cristian ca au facut bani ma milogeam sa-mi dea si mie 5M sa am :)) Tot ce mi-a iesit au fost 15M ca i-am zis parola la un cont level 6. atrem0 poti sa crezi ce vrei dar nu sunt combinat cu cristian sau oxigenatul (quester).

Edited by Babu