Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am jucat eu inainte... pana am primit invitatia la Dota2, daca vrei iti pot trimite o invitatie :).

Back de la scoala.

Nu trebuie sa bagam in seama acel turf, la fel ca Paterno care ne-au luat 3 turfs si in ziua urmatoare de war le-am luat inapoi si la fel ca Tattaglia cu acele 2 turfs, Cuneo v-a ramane cu nimic.

Macar noi ramanem cu limba romana....

Va scriu de la info dar nu pot sa ignor cat sufera unii....

Eu ti-am evidentiat greseala prietene... te poti uita si in quote-ul lui speedy daca nu ma crezi:-? Va plangeti ca s-a bagat Royce la un war si ca "va fura" adiminii dar in ograda voastra nu va uitati.

@clod Bine ca am eu caracterul ala. Iesi ca nu iei sublider? Cine e cel jalnic eu?

E1: Clod nu cred ca ti-am reprosat ceva de tradare. Ti-am reprosat de nesimtirea de care ai dat dovada. Ai spus ca te duci in PD iar la 5 minute aplicatie la stracci... Subiect inchis. Ramaneti voi cu ls si lv ca se vede ca romana nu va ajuta.

Edited by nWo kiNNNder

Vad ca la Ciccio antrenamentul a mers prost, ati avut noroc ca el da amenzi :)) Eu o sa dau doar avertisment si FW.. Sau amenzi de 500k.. Stracci style (cand eram lider)...

Salut acuma am venit de la scoala ne auzim.

Nu ți se pare că deja suferi cam mult de tine? Nu cred că tu faci prețurile la amenzi.

Salutare baieti, am venit acasa... Eu nu pot intra la antrenament, acum plec iar.

Bafta, imi cer scuze.

Nu ți se pare că deja suferi cam mult de tine? Nu cred că tu faci prețurile la amenzi.

Mie mi se pare ca suferiti mai multi si nu zic nimic. Tin frustrarile in mine si le eliberez cand ma masturbez, poti sa incerci.

Back de la liceu.

Mai bine sa ramanem cu limba romana decat cu turf-urile.

Edited by JustThink

Vad ca la Ciccio antrenamentul a mers prost, ati avut noroc ca el da amenzi :)) Eu o sa dau doar avertisment si FW.. Sau amenzi de 500k.. Stracci style (cand eram lider)...

Salut acuma am venit de la scoala ne auzim.

Tineti-va comentariile pentru voi.

=))))))))))))) Esti culmea rau de tot sa mor eu :))))))

1.Stiu ce le-ai zis la astia pe /f despre mine.Vezi tu in Cuneo inca sunt oameni care ma sustin pe mn,nu pe tine ;) STIU TOT CE SE PETRECE ACOLO

2.Despre ce nesimtire vorbesti? :))) Faptul ca sunt LIBER sa ALEG ce vreau eu este nesimtire?

3.Ok,nu ne ajuta romana,dar nu cred ca esti tu in masura sa vb despre romana noastra ptr ca nici tu nu esti stralucit la capitolul acesta ;)

Bafta maine la waruri,eu nu cred ca intru...am de invatat... ;)

Noapte buna Stracci !!! HAI MALAGA :X

Daca ai probleme tine-le pentru tine... Invata ce e respectul... Cand te rugai de mine sa-i zic lui shlomy sa-ti dea rank ce bine era.... Cand cereai rank 5 pe /f si te iertam ce bine era.... Asa e romanu ii dai un deget si apoi iti ia toata mana. Asa este. Tu meritai sa fi lider cuneo nu eu. Imi pare rau ca ti-am luat functia. Maine renunt si te propun ...

Sa-ti mai amintesc cand ii injurai pe cei din stracci ( nu singur, nu neg) Pe balon , pe Shocky pe paul? Nu are rost iti amintesti tu singur.

Ti-am mai explicat o data si iti mai explic... poate intelegi. Nu m-am suparat pe tine ca te-ai dus in stracci. M-am suparat pe tine pentru ca ai mintit sa te duci in stracci si pe /f am zis :" Nu ii suport pe unii care spun ca vor sa-si inceapa o cariera in PD si apoi au nume maro". Sa fie-n bafta ta. Mi-ai demonstrat inca o data ce caracter "mizer" ai.

Edited by nWo kiNNNder

Mie mi se pare ca suferiti mai multi si nu zic nimic. Tin frustrarile in mine si le eliberez cand ma masturbez, poti sa incerci.

Back de la liceu.

Mai bine sa ramanem cu limba romana decat cu turf-urile.

Hahahah, bună asta. Mulțumesc de sfat : ) )

Data si ora antrenamentului:19.02.2013 , ora 21:00

Antrenor:Mr.GhostX

Membrii prezenti (scris + poza):Rom[noname],ciccio,katalynos,ellafox,mr.Africa,deniska,kanienr1,cows,bad,bvasasin,delict,cres,weva,fredo

Numar membri prezenti:14

Membrii intarziati:Freddo,wave

Membrii invoiti:coza,mikai,rey,gutmaster,sasa

Membrii absenti:rage,crackwsoda,justthink ,wanna.fly,rayze,body97,CLAUDINHO

Membrii amendati/sanctionati (cei sanctionati vor primii Faction Warn):nimeni

Descrierea antrenamentului:a fost format din 3 parti : war pe echipe,duele,lms

Durata antrenamentului:20:00 - 21:00 ( o ora )

Alte precizari:nimic

Nick: JustThinK

Rank: 2

Vreau sa ma invoiesc de la: • antrenament

Motivul absentei: dupa scoala am niste treaba cu cativa colegi

Data activitatii:19:02:2013.

Alte precizari?:

Sunt eu prost?

Salut, acum am venit acasa, scuze ca nu am putut sta la antrenament.

Ciccio, iti dau tranfer cu banii care mi ai imprumutat maine imediat ce ajung acasa, scuze ca nu ti-am dat azi dar nu am apucat.

Daca nu ai simtul glumei nu comenta, incearca sa te abti daca nu ai reusit sa conduci un war cu succes nu suferi de invidie.. Termina, momentan suntem o echipa..

Noapte buna.

Daca nu ai simtul glumei nu comenta, incearca sa te abti daca nu ai reusit sa conduci un war cu succes nu suferi de invidie.. Termina, momentan suntem o echipa..

Noapte buna.

Puteai pune niște emoticoane, ca sa faci o deosebire dintre o gluma si o prostie.

@ Nu sufăr de invidie, nu am de ce. Felicitări echipei că am câștigat.

@@ Nu am condus un war, așa că nu am de ce să fiu invidios.

@@@ M-a deranjat că ți-am dat niște sfaturi să-i amesteci între ei, nu toți arms dealerii pe o cladire, asasinii pe o cladire și alții pe o cladire că altfel nu mai aveam cum să facem rost de arme. Te salut cu respect!

Edited by AfricaNa

Puteai pune niște emoticoane, ca sa faci o deosebire dintre o gluma si o prostie.

@ Nu sufăr de invidie, nu am de ce. Felicitări echipei că am câștigat.

@@ Nu am condus un war, așa că nu am de ce să fiu invidios.

@@@ M-a deranjat că ți-am dat niște sfaturi să-i amesteci între ei, nu toți arms dealerii pe o cladire, asasinii pe o cladire și alții pe o cladire că altfel nu mai aveam cum să facem rost de arme. Te salut cu respect!

Pe moment asa am zis, dupa un timp am remediat.. Rezultatul s-a vazut.. Si era emoticon " :))" din cate imi aduc.. Ma rog laso moarta..