Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mi-am pus si eu factiunile la About Me :D

Check ! Click.

Salut Cuneo Family , vreau sa va zic ce membrii aveti pe aici . Ciccio a stat cu noi Skype , ne jucam frumos cu deagle c-bug prin hq , cu kinnder skype , cand acest mucos copil care are si el o varsta dar nu sio arata ca e prizionier la PC si face reporturi la COLEGI

Tipa pe report id 1 c-bug , CE NESIMTITI FRATE , DOAMNE . Nu mai am cuvinte pt astfel de oameni , jegosi

Salut Cuneo Family , vreau sa va zic ce membrii aveti pe aici . Ciccio a stat cu noi Skype , ne jucam frumos cu deagle c-bug prin hq , cu kinnder skype , cand acest mucos copil care are si el o varsta dar nu sio arata ca e prizionier la PC si face reporturi la COLEGI

!

Tipa pe report id 1 c-bug , CE NESIMTITI FRATE , DOAMNE . Nu mai am cuvinte pt astfel de oameni , jegosi

Ciccio a fost sanctionat . Voi ati primit ban dar data viitoare cand mai faceti C-Bug chiar daca luati ban va sanctionez si eu.

eu il vreau demis , nu vreau sa ii dai fw , asa ceva nu se face intre colegi mai ales cand zice skype daca stii sa faci c-bug mai bine ca oassis si mai si intra acuma sa rada , asta e am ban 3 zile , daca nu il vad demis bag demisia cu fp 60 asta e !

Nu e totul dupa tine. Nu e numai vina lui , eu v-am avertizat sa nu mai faceti c-bug voi ati continuat. Asta a fost sanctiunea lui voi v-ati primit-o pe a voastra.

Edited by kiNNNder

Ciccio a fost sanctionat . Voi ati primit ban dar data viitoare cand mai faceti C-Bug chiar daca luati ban va sanctionez si eu.

eu il vreau demis , nu vreau sa ii dai fw , asa ceva nu se face intre colegi mai ales cand zice skype daca stii sa faci c-bug mai bine ca oassis si mai si intra acuma sa rada , asta e am ban 3 zile , daca nu il vad demis bag demisia cu fp 60 asta e !

Nu te mai obosi. :) Asta a facut Ciccio de cand joaca, niciodata nu a fost in stare sa realizeze nimic si a obtinut tot prin gainarii d-astea. Vai de viata lui.

Beowulf,ai 2 zile în facţiune şi înjuri pe /f ca la uşa cortului.Având în vedere că mai făceai si c-bug,era normal să fii sancţionat.Calmează-te !

Cine esti tu ma? Ai 3 zile si esti mai important ca toti,nu?

Scuze ca postez, dar ma indigneaza teribil astfel de mizerii.

Beowulf,ai 2 zile în facţiune şi înjuri pe /f ca la uşa cortului.Având în vedere că mai făceai si c-bug,era normal să fii sancţionat.Calmează-te !

Ai 21 de ani , dar se vede ca esti un copil ----- ------- ce traieste in S@MP , lasa nu imi mai bat capu , bag demisia :D stai cuneo fericit , nu stau sa ascult toate aberatiile astea de ------ , e doar un joc pana la urma dar unii nu mai vad asta !

Edited by kiNNNder
Limbaj

Ce plictiseala in game...

Voi numai sa va certati stiti...

Ce mai faceti?

Mai facem activitate ceva, la 19, parca era war...