Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@DragoSika, banul rămâne. Îți sare ținta de pe un jucător pe altu. Una e să știi trage, alta e să „știi trage”.

Salut. Acesta este ultimul post al meu aici ... vreau sa va urez mult succes tuturor, imi pare rau ca va parasesc dar asta e ... ramane la decizia lui Kelton.

Vreu sa ii multumesc lui kiNNNder. pentru sansa pe care mi-a acordata, vreau sa le multumesc lor: Raduku., Gutmaster, Freddo, Think, Skyntei, Caddytzu,Finster,Revo, Selz, care nu mi-ati fost doar colegi ci si prieteni, in care am putut sa ma bazez, voi m-ati facut sa ma simt ca intr-o familie aici, si va multumesc pentru asta. Indiferent de raspunsul lui Kelton sper sa ramanem prieteni in continuare si poate viitori colegi peste o luna. Succes tuturor in ceea ce v-ati propus, succes kiNNNder si Raduku, sper sa duceti cat mai sus Cuneo Family, si sa faceti fata mafiilor rivale.

Bafta Cuneo Family,

Picciotto S.Dragos

Pentru mine ramaneti cei mai buni colegi, cel mai bun lider si sublider. Veti ramane cu siguranta in amintirea mea, CUNEO FAMILY !

@DragoSika, banul rămâne. Îți sare ținta de pe un jucător pe altu. Una e să știi trage, alta e să „știi trage”.

Salut. Acesta este ultimul post al meu aici ... vreau sa va urez mult succes tuturor, imi pare rau ca va parasesc dar asta e ... ramane la decizia lui Kelton.

Vreu sa ii multumesc lui kiNNNder. pentru sansa pe care mi-a acordata, vreau sa le multumesc lor: Raduku., Gutmaster, Freddo, Think, Skyntei, Caddytzu,Finster,Revo, Selz, care nu mi-ati fost doar colegi ci si prieteni, in care am putut sa ma bazez, voi m-ati facut sa ma simt ca intr-o familie aici, si va multumesc pentru asta. Indiferent de raspunsul lui Kelton sper sa ramanem prieteni in continuare si poate viitori colegi peste o luna. Succes tuturor in ceea ce v-ati propus, succes kiNNNder si Raduku, sper sa duceti cat mai sus Cuneo Family, si sa faceti fata mafiilor rivale.

Bafta Cuneo Family,

Picciotto S.Dragos

Pentru mine ramaneti cei mai buni colegi, cel mai bun lider si sublider. Veti ramane cu siguranta in amintirea mea, CUNEO FAMILY !

S.dragos, ai fost un coleg sooper, vreau sa mai fim colegi si sper sa mai fim colegi.... Imi pare rau ca a fost neintelegerea asta ... Ne mai vedem in game si sper sa tinem legatura! Succes oriunde vei merge si succes la orice vei face! Respect S.dragos . Bafta si succes de la Cuneo , a ma scuzi "Vietnamese boys + Raluca96 "... Va urma!

Edited by GutMasteR

Nu va mai prostiti , doar numele se schimba . Noi tot Cuneo am fost , suntem si vom fi indiferent de situatie. A avut loc o schimbare estetica a mafiei care nu prea este pe placul nostru dar trebuie sa fortam putin nota si sa reinviem din propria cenusa.

In seara aceasta la 20:30 va astept in HQ pentru a pune la punct unele lucruri.

Addicted to Cuneo Family

Buna dimineata, o sa iau un FW, cred ca Nick47 sta in permanenta cu FRAPS on de frica ca poate il face cineva nab :)). Asta e, sunt multi post-hunteri, in-game par de treaba si astea dar pe forum sunt cei mai smecheri.

# Ce mai faceti, e o plictiseala la scoala altfel... :-S

Acesta va fi ultimul meu post aici si sper sa duceti mafia cat mai sus

The Cuneo Family remember Katalynos!!!!!

Sper ca am ajutat mafia cu cat se poate

Esti vai de tine. Te crezi mare jmekeras care cunoaste jocu' si nu-ti convine cand cineva iti da ordine. Daca te-as lasa de capu' tau la waruri ai veni cu 0-20. Pana acum, n-am pierdut niciun war organizat de mine asa ca ia drumu' si da-l de aici.