Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu inchide nenea kinder discutiile, deabea le-a deschis:))

Hai am iesit si eu noapte buna

Welcome celor noi

Auuu mare post hunter ce am descoperit...

ai cam facut dublu post sa nu se mai repede ca iar se inchide topicul

S-au adunat blestemele asupra asupra mea saptamana asta 2 banuri doamne si expira exact dupa war sa fiu al naibii s-au adunat blestemele clar...

EDIT: Welcome celor noi ! :D

Edited by Bl4ckTig3r

S-au adunat blestemele asupra asupra mea saptamana asta 2 banuri doamne si expira exact dupa war sa fiu al naibii s-au adunat blestemele clar...

Edited by Le SKYNTEi

Skyntei am vazut si eu videoul, dar i-am explicat lui teylo ca vb ma uita la chatu factiunii vb la telefon si il duceam pala la jail si a inceput sa traga ca descreieratu...

nici eject n-am putut sa-i dau ca eram cu telu cu /f eu cate maini sa mai am...

Asta e am gresit platesc ... :|

Edited by Bl4ckTig3r

Neatza baieti acum mam trezit si eu o sa ne auzim in game

Pana la 12:30 sper sa va terminati toate treburile/problemele si sa reusiti sa intrati la waruri.

Credema ca as dorii din tot sufletul sa ajut, dar nu pot si nici sa ma invoiesc nu mai pot si am deja un FW :|

Credema ca as dorii din tot sufletul sa ajut, dar nu pot si nici sa ma invoiesc nu mai pot si am deja un FW :|

Daca te mananca sa faci DB, sau daca chiar aveai chief de DM,DB te duceai si faceai pe copi si nu se

intampla nimic

Neatza baieti acum mam trezit si eu o sa ne auzim in game

Pana la 12:30 sper sa va terminati toate treburile/problemele si sa reusiti sa intrati la waruri.

Am terminat la 12-00 :)nu lipsesc eu de la war-uri. [-X

Drag lider, drag sublider, stimaţi membrii, foști colegi: Aici se termină cariera mea în Vietnamese Boys, la început mi s-a părut un colectiv unit, unul care dă dovadă de seriozitate atunci când este nevoie, însă, în privința unor membrii mi-am schimbat radical părerea. În acest timp în care m-am dedicat aceste facțiuni, am realizat cât de mult poate costa o singură și mică greșala a ta, mai ales în privința în care ai încredere în toți membrii, inclusiv. Ați fost niște colegi minunați (unii) care știu ce fac și dau dovadă de seriozitate și un comportament bun.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mi-ați dat șansa să vă fiu rank 4. Aici ne despărțim noi, sper să ne mai întâlnim și pe alte drumui!

@Un mic sfat: Nu vă încredeți în toți, cu toate că îi considerați cei mai buni prieteni.

Toate cele bune, să nu mă uitați prea repede!

Edited by DanyTrif

Drag lider, drag sublider, stimaţi membrii, foști colegi: Aici se termină cariera mea în Vietnamese Boys, la început mi s-a părut un colectiv unit, unul care dă dovadă de seriozitate atunci când este nevoie, însă, în privința unor membrii mi-am schimbat radical părerea. În acest timp în care m-am dedicat aceste facțiuni, am realizat cât de mult poate costa o singură și mică greșala a ta, mai ales în privința în care ai încredere în toți membrii, inclusiv. Ați fost niște colegi minunați (unii) care știu ce fac și dau dovadă de seriozitate și un comportament bun.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mi-ați dat șansa să vă fiu rank 4. Aici ne despărțim noi, sper să ne mai întâlnim și pe alte drumui!

@Un mic sfat: Nu vă încredeți în toți, cu toate că îi considerați cei mai buni prieteni.

Succes dany_trif ai fost un coleg excelent :* (trebuie sa-mi dai bani de amendaX( ) :))

Trebuia sa se intample odata si odata nu?. Se vede ca n-am calculator sa filmez, astept dovezile. Nu stiu pentru ce am luat ban, va urez bafta.

Trebuia sa se intample odata si odata nu?. Se vede ca n-am calculator sa filmez, astept dovezile. Nu stiu pentru ce am luat ban, va urez bafta.

Si tu ai ban off cei cu numele George au ban pe saptamana asta :)) offf.

Dany_Trif tu ai fost pentru mine unul din cei mai buni prieteni pe care i-am avut in aceasta factiune iti urez succes in continuare !

Edit(pt evitare spam) : Nasol de tine daca e permanent....

Edited by Bl4ckTig3r

Si tu ai ban off cei cu numele George au ban pe saptamana asta :)) offf.

Dany_Trif tu ai fost pentru mine unul din cei mai buni prieteni pe care i-am avut in aceasta factiune iti urez succes in continuare !

Aha, doar ca acest georgel a luat permanent.