Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari tuturor pentru war-uri luni inca 3 si ala e Los Santos:X

Pvp ai vazut cum era sa dam fail?,am luat la mustata:)))

Edited by BvAsaSin

Felicitari, imi venea sa sparg pc...sta 10 minute sa intre in sa-mp si cand intra isi da rr...brb ma apuc sa fac windowsul. :-B

Stii sa il faci sau vin eu sa ti-l fac?, sa te tina si pe tine mai mult

Al meu are 2 ani si nu are nimic, merge ca uns:X

Stii sa il faci sau vin eu sa ti-l fac?, sa te tina si pe tine mai mult

Al meu are 2 ani si nu are nimic, merge ca uns:X

Esti nab...cand faceam eu windows 7 te jucai in tarana...m-a tinut 6 luni cat m-ai vrei?Si pe mine ma tinut 1 an jumate cand l-am luat...

Esti nab...cand faceam eu windows 7 te jucai in tarana...m-a tinut 6 luni cat m-ai vrei?Si pe mine ma tinut 1 an jumate cand l-am luat...

Problema e ca windowsu de tine cat de bine il faci, daca nu il faci bine vezi ce se intampla:>

Al meu daca e facut bine, nu am stres

Problema e ca windowsu de tine cat de bine il faci, daca nu il faci bine vezi ce se intampla:>

Al meu daca e facut bine, nu am stres

Ma tine 6 luni ;) imi ajunge si gata cu spam-ul ca se inchide topicul :))

Drag lider, drag sublider, stimaţi membrii, foști colegi: Aici se termină cariera mea în Vietnamese Boys, la început mi s-a părut un colectiv unit, unul care dă dovadă de seriozitate atunci când este nevoie, însă, în privința unor membrii mi-am schimbat radical părerea. În acest timp în care m-am dedicat aceste facțiuni, am realizat cât de mult poate costa o singură și mică greșala a ta, mai ales în privința în care ai încredere în toți membrii, inclusiv. Ați fost niște colegi minunați (unii) care știu ce fac și dau dovadă de seriozitate și un comportament bun.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mi-ați dat șansa să vă fiu rank 4. Aici ne despărțim noi, sper să ne mai întâlnim și pe alte drumui!

@Un mic sfat: Nu vă încredeți în toți, cu toate că îi considerați cei mai buni prieteni.

Toate cele bune, să nu mă uitați prea repede!

Dany, de aici incolo vei ramane la pieptul meu, i love you babe!

#tare picone asta

Vietnamezi gg pt azi.

Eu merg la un gratar iar dupa am o pensie de mancat :)) ne vedem maine sau paimaine. Ciao !

Sa iti ramana mancarea in gat,

Bafta!

Vietnamezi gg pt azi.

Eu merg la un gratar iar dupa am o pensie de mancat :)) ne vedem maine sau paimaine. Ciao !

Asa ma in loc sa-i lasi pensia lu ,,matamare'' tu te duci sa furi de la ea...taranule

Felicitari pentru warurile de astazi ne-am descurcat destul de bine luni trebuie sa luam ls deci sper sa fim cat mai multi.

ohoho

ohohohoho

1.Adaugate ca obiecte urmatoarele: Sepci, Ochelari, Bandane, alte idei de-ale voastre - posibilitatea de a le putea muta, spre exemplu majoritatea caracterelor nu vin foarte bine cu sepcile stock de la Binco, odata ce veti pune noua optiune care a fost adaugata la SA:MP 0.3x, si anume (posibilitatea de a putea marii marimea acestora/mutarea si totodata micsorarea).

2. Fiecare Admin/Helper sa aibe o comanda noua, si anume /aduty, /hduty - atunci cand dai /helpers, /admins sa apara in paranteza daca este On-Duty sau Off-Duty, cum este si la cei care sunt AFK, de la noul update.

3. Atunci cand vinzi materiale / cumperi, sa se vada pe chat.

4. Adaugata comanda /do care are text cu roz (cum este si la /me) urmat de ((nume)) - pentru jucatorii care doresc sa faca Roleplay, retrasi in alte zone ale orasului, pentru a nu fi deranjati. Spre exemplu, eu mi-as dorii foarte mult asta sa-mi strang un grup de prieteni sa facem Roleplay, chiar aici pe B-Zone.

5. Propun sa se scoata Admin Warnings/Kick/Ban, si asa mai departe deoarece ne ingreuneaza foarte mult chatul, suntem foarte multi jucatori si totodata foarte multe culori/comenzi, propun ca asta sa nu o vada decat adminii deoarece pur si simplu nu prea ne pasa, daca sunt interesati de asta, au ban list/UCP.

6. Posibilitatea de a putea sa-ti mobilezi propria casa (aici poti vedea la ce ma refeream cu sagetile acelea la Sepci,ochelari,bandane) - sunt released amandoua.

7. Banii care ii irosim pe tunning sa ramana in business-ul respectiv, totodata micsorate si preturile din joc, daca se poate bineinteles.

8. Sa se faca un sistem de schimburi, spre exemplu eu am doua masini, gasesc un client care imi ofera o masina mult mai buna pentru cele doua ale mele, mai multe comenzi pentru a putea face orice schimb, evitand tepele/munca adminilor.

9. Nu-mi mai aduc aminte unde am vazut, era adaugat la script un mod pentru a putea semnaliza (ceva nou pentru politistii de la rutiera, si asa nu au nimic special).

10. Modificata modalitatea prin care sunt afisate mesajele de stiri,anunturi si interviuri. De acum sa fie afisate doar jucatorilor care se afla intr-o masina sau casa.

11. Adaugat test teoretic cu niste intrebari din legislatia pe 2013 la examenul DMV.

12. Pe viitor, daca va ganditi putin puteti face un business care poate ramane la stat de unde ne putem cumpara orice licenta, cu un test dat automat din script. Cred ca sunt foarte multe factiuni, iar aceasta este cel putin inutila, pentru mine deoarece nu este foarte multa distractie si este doar bataie de cap cu jucatorii noi.

13. Adaugat mapping pentru DealerShip, si anume: atunci cand dai /v buy sa ti se mute imaginea intr-un alt virtual world unde este un showroom.

14. Pentru fiecare departament, in parcarea acestuia sa fie un garaj separat (peste tot este o poarta mare, care seamana cu garaj) iar acolo sa fie o noua comanda, /entergarage, sau ceva de genu pentru a intra in garaj, asta va evita lagul.

15. Pentru a putea pescuii sa ai nevoie de o undita, /buyfishtools.

16. Refacuta comanda /help, unele comenzi nu exista, la fiecare update sa fie adaugate.

17. Adaugate mai multe case/ business-uri, idei noi. - Adaugat un nou complex de apartamente.

18. Atunci cand dai o noua comanda, spre exemplu /materials get, adaugat si checkpoint.

19. Posibilitatea de a da arme intre jucatori, mai putin cele de rank mai mare.

20. Fiecare loc de parcare, sa fie cumparat, iar daca cineva are deja intr-un loc unde tu ai decis sa-ti parchezi masina sa ii apara un warning ca si cum ar fi ocupat acel loc de parcare.

21. Adaugata comanda /showbadge pentru membri departamentelor, aceasta sa arate fiecare detaliu despre membrul respectiv, atunci cand opreste pe cineva.

22. Adaugata comanda /factionon, fiecare factiune sa aibe cate un slot iar cand utilizezi aceasta comanda sa iti arate numarul de membrii online (exluzand cei AFK).

23. Adaugate telefoane publice, pentru cei incepatori.

24. Adaugata comanda /showcarid pentru a evita furturile, totodata munca celor din departamente va fi mai complexa, asta sa se faca mereu cand sunt opriti pe strada. Odata ce ai chei la masina, sa scrie asta, etc.

25. Adaugata comanda /afactionkick, direct pe ID, fara a mai sta sa va dati lider.

26. Adaugate majoritatea vehiculelor, mai putin cele Non-Roleplay, si de ce nu, un avion/elicopter, ieftin.

27. Adaugata comanda /mp3 pentru donatori, acestia putand sa asculte radio si inafara unei masini (acesta se poate cumpara de la 24/7)

28. Propun sa fie scoase skin-urile stabilite pentru factiuni, mai ales la HITMAN deoarece nu mi se pare deloc corect, la fel si culoarea, trebuie scoasa, in opinia mea.

29. Adaugata comanda /numbers, unde iti poti face o agenda personala.

30. Adaugata comanda /lastnumber, vazand ultimul numar apelat.

31. Posibilitatea de a putea pescuii din barca (nu stiu sigur daca este deja asta).

32. Adaugata comanda /learn pentru Helperi unde pot invata/raspunde la orice intrebari, aceasta comanda sa ii dea automat /goto helper-ului, intr-un alt virtual world pentru a evita curiosii, dupa terminarea acestuia sa revina amandoi la pozitile initiale.

33. Pana acum nu v-am vazut interesati de Mapping, banuiesc ca va ganditi la numarul ridicat de jucatori si la LAG, ar fi frumos.. Nu foarte extravagant, dar ne poate ajuta in anumite cazuri si jocul ar parea mult mai frumos. Mapping-ul se poate face si fara LAG, odata ce Mapper-ul are experienta. Se poate face un nou topic unde putem posta lucrari, daca sunteti placut surprinsi le puteti adauga.

34. Adaugata coamanda /respawnjobvehicles.

35. Adaugata sala de antrenament pentru PD, in garajul acestora(usa din garaj).

36. La fiecare iesire din oras sa fie cate o vama, pentru a trece dintr-un oras in altul, trebuie platit.

37. Fiecare jucator care se plimba pe o motocicleta, este nevoit sa-si cumpere o casca de la Binco, altfel va primii amenda din partea celor de la rutiera.

38. Adaugat spawn random, pentru cei fara casa, prin diferite locatii, pentru a evita lagul infernal de la DMV.

39. Adaugate taxe pentru bunurile personale: afacere, masina, casa - banii se duc la primar care ii va impartii jucatorilor de level mic.

40. Odata intrat pe server sa nu se spawneze masina dintr-o data, doar daca tu o vei spawna cu /v get 1,2,3,4.

41. Adaugate noi obiecte pentru politisti, spre exemplu sapca LSPD/LVPD/SFPD, ochelari, etc. Daca este nevoie, va pot ajuta.

42. Adaugat /bizradio(/businessradio) pentru detinatorii de afaceri.Folosind aceasta comanda vor putea sa-si puna un post de radio pentru interiorul afacerii.

43. Masina sa-si pastreze HP-ul si dupa relog, etc.

44. Posibilitatea de a-ti pune bani in propria casa/afacere.

45. Atunci cand iti schimbi un caracter din nume, sa se salveze si in Database (UCP, numele pe care ai casa, masina, etc.)

46. Sa numai fim taxati odata ce dam un mesaj/sunam pe cineva, odata la o perioada stabilita de voi sa dam /payphone, in caz contrar nu-l mai putem folosii.

47. Adaugat /boombox pentru a pune radio-ul jos, in acelasi timp cel care l-a cumparat poate pune un radio intr-o anumita locatie, iar cei care sunt in jurul acestuia sa poata auzii.

Edited by Kpicone