Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatsa doar ce m`am trezit si eu

Sunt rupt,am venit la 4 acasa,si ma trezit telefonu la 9 :@ numai pot :))

Ne auzim in joc.

Hai noroc,se pare ca toti care numai au loc la SPAWN/GARBAGE aplica la noi :))

Asa sa speram sa fie,si mai sper ceva,sa numai acceptam toti cei care nu au loc la GARBAGE/SPAWN aici.

Hai noroc,se pare ca membri buni isi depun demisiile,iar cei care nu au loc la SPAWN raman.PACAT.

Acum suntem 600 pe sv :-J

Intra lumea sa ia levelup zici ca le da de mancare.

Te rog sa incetezi cu spam-ul . Altfel te voi sanctiona in game .

Hai salut! Toate ca toate eu ma pun la somn. Pacat ca maine nu avem voie sa dam attack. Stiu ca ne-am fi facut nervi cu verdant dar era mai bine decat sa stam pe tusa parerea mea :-?

Am iesit. Maine voi avea mai mult timp liber, sper. Noapte buna!

Masa7ule mai lasa spamul ca iti dau fw in game =)), ai luato pe urmele mele...numai eu postam de 7-8 ori pe pagina...dupa care a inchis Coza topicul de 3 ori :)), nu am mai postat pe aici de 2-3 pagini...nici nu cred ca mai postez cred ca ma las si eu pana in Octombire, Noiembrie nu prea am timp de sa-mp sunt preocupat 70% cu viata reala timp liber nu mai prea am....asa mi se intampla mereu primavara si toamna... /:) +ca vine si scoala doar sunt un elev silitor :^O

Masa7ule mai lasa spamul ca iti dau fw in game =)), ai luato pe urmele mele...numai eu postam de 7-8 ori pe pagina...dupa care a inchis Coza topicul de 3 ori :)), nu am mai postat pe aici de 2-3 pagini...nici nu cred ca mai postez cred ca ma las si eu pana in Octombire, Noiembrie nu prea am timp de sa-mp sunt preocupat 70% cu viata reala timp liber nu mai prea am....asa mi se intampla mereu primavara si toamna... /:) +ca vine si scoala doar sunt un elev silitor :^O

HaHaHa ce nab esti :))) Sti povestea da cand te lasi transfer vulturik TOT...=))

HaHaHa ce nab esti :))) Sti povestea da cand te lasi transfer vulturik TOT... =))

Faza e ca primavara si toamna nu pot ajunge la war-uri...dar pot intra intr-o factiune pasnica...care nu are activitati fixe...eu vreau sa merg in TTC visul meu de cand joc pe comunitate :|, dar iarna si vara mereu o sa activez in Vietnamese chiar daca o duce prost sau bine...iar povestea cu bani este doar o poveste mai mult un basm =))deci cu siguranta nu va avea loc. :))

Neata.

Astazi nu se va da /attak...sper sa facem si noi o activitate sau un antrenament.

Succes!