Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Lasa ba antrenamentele ca nu ne ajuta la nimic daca tragem de 2-3 ori intr-o ora :)) fai sa vina la war! poate luam si noi hq sau un turfs prin ls ;) maine ia si asasin pc de la reparat zice ca ajunge la war-uri da eu nu-l cred :)).

Ce mai faceti mai?:)) Am vazut ca ati revenit multi aici si ma bucur. Ajutati-l si pe Coza cum m-ati ajutat pe mine! Felicitari hunter pentru rank 4. Balenuto vreau sa te vad mai activa:-w. Va pup, mai vorbim!

Ce mai faceti mai? :)) Am vazut ca ati revenit multi aici si ma bucur. Ajutati-l si pe Coza cum m-ati ajutat pe mine! Felicitari hunter pentru rank 4. Balenuto vreau sa te vad mai activa:-w. Va pup, mai vorbim!

Grasule :) nu prea pot fi activa scoala... si astea..

Membri absenti la war :

Eswow : Amenda primita : 5000 $

Am dat amenda de 5000$ deoarece la waruri au fost scoruri foarte mici si multi ati fi vrut amenda de 1000$ in loc de amenda meritata

Daca te-ai fi uitat la cereri inactivitate ai fi vazut ca am vazut inclisiv pe 10

Ce mai faceti mai? :)) Am vazut ca ati revenit multi aici si ma bucur. Ajutati-l si pe Coza cum m-ati ajutat pe mine! Felicitari hunter pentru rank 4. Balenuto vreau sa te vad mai activa:-w. Va pup, mai vorbim!

Multumesc! :*

Vezi? Ti-am zis ca iau rank 4 aici :>

Mereu m-a atras aceasta mafie si mi-a placut ca nu erau mucosi de 11-12 ani, erau baieti cu capul pe umeri cu care puteai discuta, si acum e cam tot asa :D

Edited by MISTER HUNTER

Gata am terminat cu treaba si acum astept war-urile ma duc sa cumpar cateva materiale sa imi ajunga.....sper sa va straduiti si voi sa ajungeti macar la waruri daca la antrenamnet suntem 5 ;)

Hai Salut, mi-a facut placere sa lucrez alaturi de voi pentru Turfuri dar din cate se observa pe uni nici nu ii intereseaza

Au fost unele momente frumoasa.. dar din cate observ uni oameni se schimba total

Edited by Zsad

Da , incerc sa refac un gang unit si cred ca am reusit pana in prezent sa ii motivez sa stea pana la rank 4 + .

Pe mine unu ai reusit :)) mai e o chestie sa nu stea banu intre mine si ranku

1 best = 1 warn . :D

Succes fiule , dar incearca fara acel warn .

Neata VTB , ma duc pe Movie ca e cam farfal acolo , si apoi ne vedem pe /f .

# IngerBun , daca consideri ca noi avem 2 ani si jucam acest joc lipsind de la gradinita , atunci iti pot spune $@L, am 3.

##Je.Alexx , cum te simti cu ''Server closed the connection'' , ca in HQ erai cam praf la arme , dar la war 10-1 :* . ?