Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata! Welcome celor noi, sper sa va integrati si sa facem treaba buna impreuna.

Ne vedem putin mai tarziu in game.

Sa nu va ganditi ca toti cei care au plecat de aici se vor lasa sau vor pleca in vacanta.

Noooo.. nu se va intampla asa ci toti prietenii lui Lung care au plecat de aici, se vor duce in Southern Pimps sa il ajute , chiar daca conturilor lor vor fi in Hitman , politie sau alte factiuni. Veti vedea.. :), multi au 2 conturi pentru orice eventualitate... :)

Buna ziua si welcome celor noi!

In legatura cu cei dati afara si cu, curatenia.... Levy a facut o treaba buna, e ca si cand ar fi "sters praful" de pe factiune.

Degeaba erau in factiune unii daca erau inactivi... dezavantajul nostru este ca nu avem rank 4+ decat pe Levy care detine Shotgun si TEC....

Ba, baieti, asa nu se mai poate. De ce nu vreti sa ne organizam putin si sa ascultam si noi de Levyy. si sa nu mai facem glume proaste cand el se chinuie sa ne faca sa intelegem o tactica pt un war? Ba, nici eu nu sunt cel mai cuminte membru si poate mai comentez aiurea dar totul are o limita. Ce-ar fi sa ne abtinem O ZI de la toate prostiile noastre de pe /f si sa ascultam de Levyy. sa castigam warurile? O sa vedeti ca dupa ce facem asta (daca vreti si intelegeti, bineinteles) o sa va placa sa castigati si nu o sa ne mai abatem de la ce spun cei superiori.

Hai sa facem asta pentru noi, pentru tot ce inseama VTB.

Am zis ce am avut de zis, astept feedback-ul vostru.

Noapte buna.

Verdenţi deoarece şi pentru că sunt organizaţi au 11 turf-uri noi pentru că suntem dezorganizaţi avem 9, ne-am chinuit 2 săptămâni să luam turful de la GS-LS şi nu l-am luat. Ei la primu attack lau luat, nice nu? Dacă o să fie să ne batem cu Verdant pentru supremaţia oraşului LS nu o să rezistăm foarte mult.

Mersi levyy pentru sansa dar, oricum trebuia sa imi dau demisia pentru ca nu voi avea timp de waruri, m-am gandit sa incerc ceva pasnic pentru ca de acum numai ziua pot fi prezent, seara nu.

*SCUZATI DE POST

Levyy, daca vrei dupa vara pot sa mai aplic dar vara, crede-ma chiar nu pot.

LOS SANTOS GRI TATAAA!