Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Da boss, si tu esti sexy cat de cat, mai ai de lucrat.

Ba nebunilor de cand am venit astea din AUR va cam place sa dati magie pe la war, dati mai mereu pe la war, vad ca sunteti activi... e ceva suspect, vreti sa umiliti cele doua gang uri din LS? Nu-i nimic, noi va putem oferi LS-ul pentru a 2a oara.

Felicitari pentru warurile de astazi! Desi o sa mi se para absurd, mie nu prea imi plac deoarece trebuie doar sa fugi dupa adversarii care merg cu masinile, e aiurea sa alergi pana obosesti si apoi sa mai vina unu' pe la spate si sa te omoare cu M4, tot drumul pe care l-ai parcurs a fost un 0, deci...

Sa speram ca o sa cucerim LS-ul nu asa usor, sa vedeti si voi ce greu e sa castigi contra niste adversari pe masura, daca avem :)).

Felicitari pentru warurile de astazi , nu am avut probleme la nici unul dintre ele , maine avem waruri importante (hq vdt,vdt2.etc) ne vedem maine la wars ;) !

Gunch.666[WTF] 33 6 1590
BeyondOwn[AUR] 33 8 1770
Wallabee[AUR] 31 7 1440

Mare noroc pe Gunch asta :))

@@Anndi, Welcome batrane.

Edited by BeyondOwn Valoare

Felicitari pentru warurile de astazi , nu am avut probleme la nici unul dintre ele , maine avem waruri importante (hq vdt,vdt2.etc) ne vedem maine la wars ;) !

Gunch.666[WTF] 33 6 1590

BeyondOwn[AUR] 33 8 1770

Wallabee[AUR] 31 7 1440

Mare noroc pe Gunch asta :))

@@Anndi, Welcome batrane.

Gandeste-te ca eu nici nu m-am chinuit sa fac best, ma jur =)). Deci eu doar mergeam la war si omoram playeri, si dabea pe la runda 13-14 am realizat ca sunt pe primul loc :)). Ar trebui sa fiu mai relax zilele astea :>

Seara buna!

Felicitari pentru Warurile din seara aceasta!

Impreuna facem treaba buna iar daca ne intelegem intre noi si cooperam, LS va fi GRI mai repede decat ne asteptam ;)

Welcome celor noi!

Eu ma bag la somn ca incep la 07:00 maine. X_X

Bafta & Noapte buna!

Neata!

Ce faceti?

Eu doar ce m-am trezit..

Iar nu m-am dus la scoala :))

In seara asta la fel, 4/4!

Ma duc sa bag putin la burta si intru si eu in game.

Baftalos!

Salut baieti, diseara vin si eu la war ati facut treaba buna aseara, daca nu iau diseara un best ce-l putin imi dau demisia:))) glumesc.Ne auzim diseara