Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In sfarsit ati deschis topicu :)) Am o poza speciala facuta pentru a-mi aminti ca azi avem sedinta + antrenament, partea cu Laura mi-am amintit-o aseara cand ma plictiseam si am facut-o special pentru @ =)).

Ne auzim la Antrenament!

tiger.png

Edited by AIM GuncH

AVETI GRIJă ESTE POSIBIL CA DE MAINE WARURILE SA FIE IN INTERVALUL 13-15 VA ZIC DE ACUM SA INTRATI DE ATUNCI !!!

REPET: ESTE POSIBILITATEA CA WARURILE SA FIE DE DIMINEATA !

Edited by T I G 3 R

@, din moment ce pe RPG scrie CLAR 20:00 - 22:00 intervalul de waruri dupa aia ar trebui sa ne luam, zic si eu, ca sa vin si eu la war :)). O sa incerc sa ajung si la 13:00, dar nu promit nimic sper sa nu te superi. Asa a fost si anii trecuti, dar s-a facut Straw Poll cu intervalul de ore si s-a anuntat exact de cand se intra, acuma mai e si BACteria asta de bacalaureat si trebuie sa-i intelegem si pe ei, posibil peste 1 saptamana sa bage acest interval, ar fi mai organizat...

@, Cei drept tu ai dreptate, pe RPG spune intervalul 20:00 - 22:00. Daca ma culc acum nu stiu ce sanse am sa ma trezesc maine pana la 13:00. Demiurgul va ureaza noapte buna, ca deja nu se mai poate.

Macdefectu stie :)) adc akw =))

Nici un maxdefectu', sunt aKw in persoana, fi bucuros ca ai aceasta onoare, de a ma cunoaste.

Ba acum la ora 3, s-o sculat, o idee,

Ba voi nu știți sa trageți, ia uitați aici cum se face

Ms de tutorial, fara el faceam tot -20 la war, acuma iau besturi clar

@, Am murit ma jur, incep iar sa ascult manele, btw, cum se numeste melodia aia? Am inchis o melodie de-a lu Chimie si am bagat Salam. Eu cand am prins ieri combat am dat clear la garaj. Sartor: " UI CE DA WINSTON BA " !!! Hai cu rank 4 =]].

Edited by Winston Vedeta

@, Eu zic sa incerci sa iti vezi mai mult de scorurile tale si sa nu-mi tii evidenta mie. Pe PigPen au fost doar 2 scoruri de + 1, in rest neutru si minus. Si nu am avut minus mai mare decat al tau, asa ca ia de mai invata de la mine si dupa poate poti comenta de scoruri.