Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Guest SahYnCuneo

Buna Seara all ,am venit ,sedinta se amana pe mine la ora 21:00 astazi eu ,cr1spy,collo si liviu avem treaba.

Neata gays,cand o sa fie si Cr1spy si Bill online eu voi pleca,multi dintre voi va veti bucura,deoarece imi veti lua rank-ul...o sa-mi fie dor,sa fac macel la war cu sniperu si sa tip "SNIPER POWER",o sa-mi fie dor sa ma duc cu james capone si cr1spy intre inamici,sa strigam "banzai" si sa omoram tot...asa mi se termina treaba de consilier :) cred ca nu voi mai vedea rank 6 niciodata,dar nu asta conteaza,conteaza ca mi-a ajuns pana in gat si ca nu mai suport,voi sta o perioada in Hitman pentru a-mi reveni,apoi voi reveni. Stiu,Cr1spy,nu-ti convine,nu vrei sa ma dai afara,dar cum te inteleg eu pe tine tre' sa ma intelegi si tu pe mine :) chiar am nevoie de aceasta "pauza",de acest moment de relaxare care-l voi trai in Hitman. Tot serverul stie ca sunt urat de catre toti liderii de factiuni,de toti adminii,etc...deci cu ce sens sa raman sublider cand ma uraste si ma injura 85% din server? /:) Oricum Cr1spy,in momentu in care voi parasi Hitman voi reface cerere Cuneo,bafta :)

P.S: stiu,sunt penibil,va doare in cur

P.S2: PUNETI CONTRACTE MULTE PE CORLEONE SI PATERNO !!!!

Edited by colloneLu