Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Inca nu intrati, am intrat eu cu alt cont si face ravagii in continuare, toti adminii au luat ban.

Nu mai intrati pe server o sa mai intru eu din 5-10 min in 5-10 cu alt cont si va tin la curent.

Da.ce situatie,ca am luat ban :(

Sedinta amanata,....doamne ce oameni ... imi pare rau pentru Delux23...sincer,sper sa fie rezolvata curand.

kNNr,ai ip rutabil nu? Anuntane si pe noi cand se calmeaza situatia.

Inca nu intrati, am intrat eu cu alt cont si face ravagii in continuare, toti adminii au luat ban.

Nu mai intrati pe server o sa mai intru eu din 5-10 min in 5-10 cu alt cont si va tin la curent.

s-a trezit ala sa dea ban la tot svr X(

Edited by Kaddy

Sedinta amanata,....doamne ce oameni ... imi pare rau pentru Delux23...sincer,sper sa fie rezolvata curand.

kNNr,ai ip rutabil nu? Anuntane si pe noi cand se calmeaza situatia.

O sa ma ocup eu de asta, tocmai ce am zis. Deocamdata ala tot da ban

ce cretin..roman imbecil..am ban ca l-am injurat pe report.Am fost mai special, mi-a dat reason: pa

B-zone isi revine sigur.Unban la toate conturile si gata..

Sau se da rollback cateva ore si pierdem toti maxim 10 paydayuri..decat sa pierzi contu..mai bine 10 paydayuri :))

Edited by Cr1spy

Am vazut cr1spy, intrasem cu alt cont

se pare ca o parte din ban-uri s-au scos, insa nu intrati pe server, deocamdata este iesit de pe server dar poate intra oricand

Mai asteptati si va anunt eu

Server down. Cred ca au oprit host-u

Edited by Rogue

Buna seara.

Omg , ce oamenii , s-au pus toti pustanii (saturati de viata asta plictisitoare) pe hackuit .. clar.

Eu am dat quit inainte de ban , acum am observat ca serverul s-a inchis , nu stiu daca de staff sau de "accel copil speriat"

Aporpo , vreu si eu pe server sa imi schimb nickname'ul din Caramel in altceva , imi puteti da niste ideei ?! (Fostul meu nickname am vazut ca este luat :( TazZmAniA)

Poate logic. Problema e cu recuperarea rconu-lui. Poate ii da ban si lu ryan :))

Nu conteaza asta....ei isi pot lua iarasi admin....doar sunt bastani;))...noi conturile si bunurile e problema:((