Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Agenți de colecție | Agents of the Collection

Addyn
 Share

Recommended Posts

Nume: Hogan

Factiune: San Fierro Police Department

Ce doresti sa ne transmiti: Doresc sa transmit sincere felicitari celor care se afla pe aceasta lista. Consider ca cei care ne aflam pe aceasta lista am iubit aceasta factiune, si cred ca inca o iubim si in prezenta chiar daca nu mai suntem in ea. Pe langa faptul ca am iubit aceasta factiune, eu, personal pot spune ca la acea vreme m-am dedicat complet acestei factiuni si am facut totul sa fie bine pentru factiune. De multe ori imi neglijam viata personala pentru a sta cat mai mult timp in joc, sa fac un numar mare de contracte, sa fiu prezent la sedinte si restul evenimentlor ce aveau loc in cadrul factiunii. Pot spune ca Hitman Agency a fost factiunea in care mi-am petrecut cel mai mult timp, 8 luni de zile. Nu este putin, consider ca este o perioada lunga de timp care a trecut foarte usor, asta datorita liderului Addyn si colegilor mei de la acea vreme. Datorita lor jocul devenea fascinant de la o zi la alta, niciodata nu se intamplau aceleasi lucruri (cu exceptia cand toti ii faceam gluma lui Jack cu "felicitari", il strigam pe Addyn, iar el raspundea si ii ziceam "faceam prezenta", "=SOLDIER= te-a cautat Bobo sa iti dea admin", si alte glume de "Agenti"). Mai pot sa spun ca aici este fabrica de lideri si de admini, din Hitman am fost ales lider School Instructor unde am renuntat dupa 12 zile deoarece nu puteam sta fara Hitman, cand am parasit School Instructor a fost ceva care si acum ma afecteaza deoarece imi va fi foarte greu sa redobandesc o functie de lider.

Dupa ceva timp am ajuns la concluzia ca poti sa ai cel mai mare rank intr-o factiune, cele mai multe functii, cele mai multe responsabilitati, sa fii tratat ca un rege, asa cum vrei tu, DAR daca cei din factiune sunt plini de ura si invidie o sa iti piara pofta de factiune, poate chiar si de joc. Lasati invidia si ura pentru ca atunci cand acest joc nu va mai exista, nu o sa puteti sa vorbiti cu MASINA / CASA / BIZUL / BANII, prietenii sunt cei cu care veti putea vorbi si va vor ajuta la nevoie, asa ca, opriti goana dupa BUNURI si incepeti goana dupa PRIETENI.

In cateva cuvinte: Hitman Agency este locul unde m-am simtit cel mai bine si mi-am facut prieteni cu care tin legatura si inafara jocului.

Nume: Naga

Factiune: Civil

Ganduri: Felicitari pentru munca depusa tuturor celor care se afla pe aceasta lista! Nu sunteti doar niste nume scrise intr-un topic, sunteti niste adevarati oameni de onoare pentru care meritati mult respect. Sunteti niste exemple de urmat. Felicitari!

Edited by Naga

Nick: GonZo

Factiune:Taxi Las Venturas

Ganduri: In primul rand vreau sa-i felicit pe cei care sunt Agenti de Colectie. Nu ma indoiesc ca-si merita locul acela. Iar un alt gand este acela de a reusi sa ajung si eu aici candva, bineinteles prin munca si seriozitate. Multa Bafta!

Edited by GonZo

Datorita muncii sale, a comportamentului exemplar, a devotamentului fata de aceasta factiune si a ajutorului oferit, Freddy. a fost adaugat pe lista agentilor de colectie. Sa ai vechimea de 1 an jumate + si sa continui sa-ti faci treaba cu pasiune, meriti sa fii apreciat si sa ai respectul tutoror, nu doar al meu.

Iti meriti acest loc pentru fiecare clipa petrecuta aici, care nu ar fi fost la fel fara tine, felicitari !

Datorita muncii sale, a comportamentului exemplar, a devotamentului fata de aceasta factiune si a ajutorului oferit, Freddy. a fost adaugat pe lista agentilor de colectie. Sa ai vechimea de 1 an jumate + si sa continui sa-ti faci treaba cu pasiune, meriti sa fii apreciat si sa ai respectul tutoror, nu doar al meu.

Iti meriti acest loc pentru fiecare clipa petrecuta aici, care nu ar fi fost la fel fara tine, felicitari !

Freddy. felicitari si mult succes in continuare. De asemenea, vreau sa ii felicit si pe restul agentilor de pe aceasta lista, fiecare are meritul lui.

Nick: [uS]Freddy.

Factiune: Hitmen Agency

Ganduri: Felicitari celor care se afla pe aceasta lista, nu oricine are sansa de a se afirma in aceasta agentie de mercenari. Ce inseamna Hitmen Agency pentru mine? Este simplu, casa mea virtuala. De cand am inceput sa joc pe acest server, scopul meu a fost sa ajung in aceasta agentie si chiar daca mi-a fost foarte greu la inceput, am dat tot ce aveam mai bun pentru a ocupa un loc in factiune. Fiind cea mai apreciata factiune de pe server, Hitmen a fost mereu condusa de oameni capabili precum: Woozie, Addyn, Radu, AdyTzu, Florin_HBK iar acestia au reusit de fiecare data sa formeze grupuri foarte unite. Hitmen Agency o sa ramana mereu factiunea mea preferata si o voi ajuta cu tot ce pot pentru a ramane cea mai apreciata. Recomand tuturor aceasta agentie, incercati-va norocul la fiecare recrutare si va asigur ca nu ve-ti regreta. Nu fiti dezamagiti atunci cand nu sunteti acceptati, pana la urma o sa aveti sansa de a intra.

When you kill for money, there are no rules.

Edited by South FreddyxD

Nume: [uS]PiTyK
Factiune: Hitmen Agency
Ganduri: Felicitari tuturor celor care se afla pe aceasta lista, respect maxim celor care au ajutat cu tot ce au putut aceasta factiune. Nu oricine ajunge pe aceasta lista, aveti respectul meu.

Nick: AlexM

Facțiune: Hitman Agency.

Gânduri: Nu e ușor să ajungi pe o listă a legendelor unei facțiuni, o știu din proprie experiență. Totuși țin să vă felicit pe toți prin această cale pentru implicarea de care ați dat dovadă. Cu timpul am realizat că dacă vrei să-ți iasă ceva bun cu adevărat trebuie să o faci din plăcere, ceea ce se și întâmplă din câte am observat. Țin să felicit toți membrii actuali pentru faptul că ei formează un colectiv unit și înțelegător. Prin toate facțiunile prin care am fost am încercat să ajut cât mai mult și să contribui la construirea unui colectiv, pentru că dacă nu jucăm de plăcere, degeaba mai jucăm. Aici, spre uimirea mea, colectivul are deja baza pusă și mă bucur că fac parte din el.

200.gif

Edited by F4L AlexM

Datorită activităţii, loialităţii şi devotamentului faţă de agenţie, Vincenzo şi Ander sunt noii membri ai ''Agenţilor de Colecţie''. Vreau să-i felicit personal deoarece ştiu cât de greu este să te dedici unei facţiuni şi să-ţi laşi amprenta asupra ei. Cei doi agenţi şi-au făcut treaba foarte bine, au refuzat multe ocazii de a conduce alte facţiuni şi au rămas loiali agenţiei. Felicitări !

Nume: [uS]Zack
Factiune: Las Venturas Police Department
Ganduri: Doresc sa transmit sincere felicitari acestor oameni. Au pus trup si suflet pentru factiune si au ajutat la dezvoltarea acesteia. RESPECT !

Nume: HashBua[VIP]
Factiune: LVPD
Ganduri: Felicitari tuturor pentru ca ati ajuns pe aceasta lista, stiu ca e greu si trebuie sa muncesti dar BRAVO!

• Bagwell changed the title to Hitmen Agency - Agenți de colecție | Agents of the Collection