Jump to content

BMW 135i - HD Presentation

BTD Capone
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: BMW 135i (Sa:Mp) [HD]

Gen: Prezentare.

Durata: 3 minute si 30 secunde.

Data lansarii: 5/11/2011

Scurta prezentare: Am vrut sa incerc noul ENB, dar pana la final, mi-a venit o idee si uite ce a iesit. Am facut o prezentare la BMW 135i, masina personajului principal din "John's Story". Totul este in HD, sau aproape. Este o prezentare putin cam lunga, ca melodie am ales ceva mai lent, dar cu ritm. Eu spun ca se potriveste. In video este prezentat atat exteriorul cat si interiorul masinii. Un design atragator pot spune. Nu am folosit multe efecte la editare, cateva efecte 3d se pot observa la sfarsit si efectele normale folosite mereu intr-un film / prezentare / etc. Sper sa va placa si daca puteti sa lasati si un comentaiu si un + sau un like pe youtube. Multumesc si nu uitati sa il vizionati in HD.

Video:

17226851.png

Foarte frumos! Nu credeam ca iti va iesi asa bine. Tot asteptam sa il uploadezi, bravo. A iesit super !

Ai un + de la mine !

P.S:Sa ma ajuti si pe mine cu ENB

Edited by HawKer

Setează:

Options -> Display Setup -> Advanced -> Anti Aliasing 3(să fie, nu ți se mai văd pătrațelele acelea pe mașini/șosea, nu se mai vede așa pixelat)

@ Ți-a ieși foarte bine, bună și melodia și cadrele, felicitările mele.

Setează:

Options -> Display Setup -> Advanced -> Anti Aliasing 3(să fie, nu ți se mai văd pătrațelele acelea pe mașini/șosea, nu se mai vede așa pixelat)

@ Ți-a ieși foarte bine, bună și melodia și cadrele, felicitările mele.

Trebuie sa achizitionez cateva piese noi pentru PC, pentru a putea face totul perfect. Deocamdata, mai mult de atat, nu pot face, desi incerc.

LoL, what can I say? Nice review! Can you PM me with the link for this mod? And can you also tell me what this car mod replaces, so what car it replaces like Infernus or what... again, great!

Buna treaba.Frumos editat, eu zic ca trebuie dat la Top Gear :)).

Acest film este facut doar din "greseala". Nu intentionam sa fac, dar in lipsa de ocupatie si cu toate scenele filmate, am observat ca pot face ceva frumos..Sau cel putin pe langa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.