Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna Dimineata !!

Cum se face user raiting ? prin vizualiari nu ?

Cf baietii ? va place semnatura ?? :))

da la raitingu ala :D

S-a deschis sv ??!!!

si inca ce trebuie sa fac sa mi se coloreze numele ?? cum il ai tu snizel cand dai jos de tot si te uiti la membri de pe forum

Doctore, voi cere warn up, deoarece faci off-topic (ai dat reply de 3ori la rand)

si inca ce trebuie sa fac sa mi se coloreze numele ?? cum il ai tu snizel cand dai jos de tot si te uiti la membri de pe forum

Nu poti face sa ti se coloreze numele deoarece, nu ai un rang special pe forum.

Toti leaderi factiunilor cat si admini, team cs, au numele colorat in portocaliu

Fondatorul comunitatii are numele rosu (BOBO)

Iar ceilalti moderatori (video, games , sport etc.) au numele albastru.

Te rog altadata numai fa offtopic.

Eu nu am nici o treaba cu tine si cu ceillalti playeri, dar daca vei lua intr-o zi ban forum iti va parea rau. Asa ca in vitor nu mai fi asa de spamer.

Daca te-am ajutat te rog apasa pe +

PS: Nu voi cere nici un warn up, deoarece ti-am spus nu ma intereseaza, dar ai grija pe vitor

Snizel, tine-o tot asa ;) Te descurci minunat !

F/P Power :))

Mult succes.

Va salut,

DeY

Doctore, voi cere warn up, deoarece faci off-topic (ai dat reply de 3ori la rand)

Nu poti face sa ti se coloreze numele deoarece, nu ai un rang special pe forum.

Toti leaderi factiunilor cat si admini, team cs, au numele colorat in portocaliu

Fondatorul comunitatii are numele rosu (BOBO)

Iar ceilalti moderatori (video, games , sport etc.) au numele albastru.

Te rog altadata numai fa offtopic.

Eu nu am nici o treaba cu tine si cu ceillalti playeri, dar daca vei lua intr-o zi ban forum iti va parea rau. Asa ca in vitor nu mai fi asa de spamer.

Daca te-am ajutat te rog apasa pe +

PS: Nu voi cere nici un warn up, deoarece ti-am spus nu ma intereseaza, dar ai grija pe vitor

Snizel, tine-o tot asa ;) Te descurci minunat !

F/P Power :))

Mult succes.

Va salut,

DeY

Defapt el vorbeste de Member title, acela ti se schimba la un anumit numar de posturi, dupa 1100 de posturi iti poti pune ce vrei. :) . Snizele, nu stii nimic de server? Ca ma plictisesc si ma uit pe forum :))

P.s. Apropo. Aici doar membrii f/p pot posta. Eu sunt singura exceptie :))

Edited by andyerry

@LCN DeY69 esti cumva in staff? Cei care fac greseli aici vor fi atentionati de noi (cei din conducerea f/p) sau de cei din staff. Cum tu nu faci parte din nici una din echipele mentionate nu ai dreptul sa faci pe "moderatorul" aici. Si sa stii ca asa cum el poate fi sanctionat pentru posturi multiple si tu poti fi sanctionat. Pe viitor te rog sa te abtii de la astfel comentarii (asta pana intri in staff sau in f/p).

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic