Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am plecat si eu la liceu. Azi sunt de serviciu pe holuri si nu o sa fac ore. A picat perfect ca sa mai pot invata pentru teza la informatica.

O saptamana frumoasa tuturor si succes la teste/teze.

Ne vedem diseara.

Salutare medici mainainte am venit si eu de la scoala si am vazut ca nu am net :|.

La mine (c-lung moldovenesc) este un vânt IMENS si s'a cam stricat ceva pe la reteaua de neT,de aceea am intrat de pe telefon pentru a va anunta ca astazi (5.12.2011) nu pot intra in samp ... Imi pare foarte rau ... :(. ( si daca se intampla o minune si se rezolva pana mai tarziu , voi intra si eu. Dar la cat de tare bate vantu' ... nu prea cred.

Va multumesc ptr. intelegere ... sper sa na vedem mai tarziu :-S.

Buna seara F/M Dept.! Back si eu de la scoala! Imediat intru si eu in game!

Azi am avut o zi tare proasta la scoala... Ne-a adus cateva teste si teze si...asta e: un 7 la chimie si un 9 in teza la mate.

Oricum asta e, maine sper la mai bine.

Andrey, stai linistit, te intelegem, te asteptam sa revii!

Multa bafta!

Baieti, am avut acum o discutie cu Gabb si maine o sa avem si noi acces la /accept medic la fel cum au si taximetristii cu /accept taxi. Adica odata ce ai dat /accept medic iti apare check point'u rosu pe harta care se va misca odata cu playerul care a facut cmd.

Buna dimineata F/M! Cum o mai duceti?

Mai am si eu cateva teme si ma alatur voua in game!

Super meciul de aseara! Nu prea l-am putut urmari, dar e bine ca a castigat STEAUA!

Multumim Corneliu! O idee foarte buna cu checkpointul! Ca sa putem sti si noi unde se duce lumea in zilele de azi... :))

Oricum, bafta tuturor! Vorbim mai tarziu!

Buna dimineata! Mai am si eu cate ceva de facut si apoi ne vedem in joc.

Baieti, am avut acum o discutie cu Gabb si maine o sa avem si noi acces la /accept medic la fel cum au si taximetristii cu /accept taxi. Adica odata ce ai dat /accept medic iti apare check point'u rosu pe harta care se va misca odata cu playerul care a facut cmd.

Era si timpul sa se intample si asta. Daca repara si acel bug e perfect.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic