Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu , maine , cred ca fac cerere de demisie ... pentru ca as vrea sa intru in The Barzini Family

O sa imi fie foare dor de voi... mai ales de [F4L]Corneliu ( pentru ca a fost si este si va fi cel mai bun Leader)

Si de Andr3yCzz ( pentru ca a fost , este si va fi cel mai bun Sub-Leader si deasemenea cel mai bun prieten in Sa:Mp si in realitate)

Si inca o data imi va fi dor de voi !! :((

Al vostru coleg

Leonard13

Edited by TheKid

Kista, wonderful videos/pics. Keep it like this >:D<<'>

Va rog mult sa incetati cu posturile pentru +1, dupa cum vedeti l-am rugat pe DaniSteptu sa traga cu un ochi pe aici din cand in cand, o sa rog sa sanctionez foarte dur daca continuati cu +1.

Edited by Corneliu

Salut colegi !

Sunt noul membru F & M sper sa ne intelegem bine .. trebuie sa astept 3 ore pentru a putea primi /invite deoarece nu pot da /quitjob :((

Edited by FreeDoM FeeLinGs

Noapte buna Andr3yCzz.

A mers foarte bine spun eu de la ora 21:00 de cand am intrat in f & m am facut 43 de comenzi e bine spun eu :)).

PS : Care va stiti in PhotoShop faceti un logo ceva cu Fire & Medic Departament Member

Buna dimineata , acum cica am ora de mate dar am venit pana acasa sa va salut. :))

Sunt atat de "aerian" incat aseara am uitat sa`mi fac ghiozdanul si ... a trebuit sa ma`ntorc acasa.

Voi ce mai faceti ? :)

@FreeDom , ma bucur ca`ti merge bine de la inceput !

Am auzit ca vrei niste poze cu Fire&Medic Dept. [ Cauta la cadouri , am facut eu cateva ] :D. Sper sa`ti placa.

Imi fac si eu imediat geanta si ma intorc la scoala.

Mai vrobim pe la 2-3 , cand ma intorc. Bafta la comenzi. :*

Edited by Andr3yCzz

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic