Tule ToV Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 (edited) @, Reguli: - Diferenta de timp intre posturile pe care le faceti trebuie sa fie de minim 15 minute. - Pentru a posta aici trebuie sa folosesti minim 2 propozitii, nu ai voie doar sa saluti sau sa pui intrebari de genul "ce mai faceti?, "ce mai ziceti?" etc.- In cazul in care ai postat ceva in acest topic trebuie sa astepti sa posteze 2 persoane pentru a posta din nou. (evident, doar dupa 15 minute)Sanctiuni:Cine nu respecta regulile risca sa fie sanctionat cu AV / FW or [/uninvite]. Ai grijă data viitoare. Valabil pentru toți. Edited March 30, 2014 by pH Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiq Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Am si eu o intrebare ,cine poate sa-mi raspunda : - Am cerere de invoire,dar cred ca voi ajunge,dar are ceva daca voi intarzia putin ? PS : Scris de pe tableta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Toriino Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 @,you won't give answer at the activity report? lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Missy Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 @Hiq Daca esti inactiv 3+ zile, fara invoire, te poate demite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DemonRullz Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 (edited) @Hiq Daca esti inactiv 3+ zile, fara invoire, te poate demite. Era vorba de invoire la sedinta cred... nabo Ps: votati Deuce primar Ps: Mure cu branza.. Nu prea e activitate in acest topic... si nu ma refer la spam... trebuie respectate si regulile zise de tule mai sus . Salpa ! Edited March 31, 2014 by South DemonRullz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Missy Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 (edited) Era vorba de invoire la sedinta cred... nabo Ps: votati Deuce primar Ps: Mure cu branza.. Nu prea e activitate in acest topic... si nu ma refer la spam... trebuie respectate si regulile zise de tule mai sus . Salpa ! Aaaaa sedinta? Pai pana la urma a ajuns parca... P.S. Mure Edited March 31, 2014 by Missy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Toriino Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 SaLuT medici , ce facii totii?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeey Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Ce fac nabii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ygrec15 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Salut all.Asta este primul meu post aici,am vrut sa stau sa intru ,,oficial'' in paramedici pana sa postez aici.Vroiam sa va zic doar ca imi pare bine ca am intrat,e o factiune superba,cu membri de treaba si in care facem o munca frumoasa.Am facut si primul fw duminica dintr-o prostie(mi s-a blocat samp-ul la 14:50 si nu am mai putut intra pana nu l-am reinstalat.) dar nu e nimic foarte grav.O sa intru si eu in 10-15 min si mai vb acolo.Pa-pa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tule ToV Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 (edited) Vă prezint nabul facțiunii: El este Sickness, vorbește singur pe /r Edited April 1, 2014 by pH Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Sickness Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Ce e ma fake-ul asta ? Uite pixelul albastru ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mango. Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Ce fac nabii? SaLuT medici , ce facii totii?? Parca a spus Tule ca nu se da intrebari de genul asta nu? Mai cititi si voi ce mai spun si altii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DemonRullz Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Dragi colegii... astazi ,defapt acum 5-10 min cand scriam, facand tema la franceza... mi-am dat seama ca in 5 luni si 6 zile in aceasta factiune am devenit doar mai nab ..Astfel incat, m-am hotarat sa las bisturiu' si sa ma retrag... promit ca voi fi post-hunter... ca va voi chema pe chiliad .... ca voi trage in ambulante.... FIINDCA VA IUBESC! Click mai jos... NU SCAPATI VOI DE MINE, MUHAHAHAHAHA! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissy Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Dragi colegii... astazi ,defapt acum 5-10 min cand scriam, facand tema la franceza... mi-am dat seama ca in 5 luni si 6 zile in aceasta factiune am devenit doar mai nab ..Astfel incat, m-am hotarat sa las bisturiu' si sa ma retrag... promit ca voi fi post-hunter... ca va voi chema pe chiliad .... ca voi trage in ambulante.... FIINDCA VA IUBESC! Click mai jos... NU SCAPATI VOI DE MINE, MUHAHAHAHAHA! De ce trebuie sa fii asa de nab totdeauna? Ti-ai luat titlul de cel mai mare nab al factiunii....dar nici chiar asa...de-abia astept sa parasesti factiunea asta si sa revina totul la normal :X )) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiq Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 (edited) Dragi colegii... astazi ,defapt acum 5-10 min cand scriam, facand tema la franceza... mi-am dat seama ca in 5 luni si 6 zile in aceasta factiune am devenit doar mai nab ..Astfel incat, m-am hotarat sa las bisturiu' si sa ma retrag... promit ca voi fi post-hunter... ca va voi chema pe chiliad .... ca voi trage in ambulante.... FIINDCA VA IUBESC! Esti cel mai mare nab din aceasta factiune ,cum ai ajuns la aceasta decizie ? Nu ma supara,ca nu e bine ! Edited April 1, 2014 by Hiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Toriino Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 goodNight paramedic // Noapte Buna pâramedic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DemonRullz Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Mi-a zis mama ca n-am posturi pe forum , deci fac si eu un +1 [don`t hate me] Voi nu mai ziceti nimic ? ps: , mure leao ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Missy Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 (edited) suferi de nabism level 69. Deja esti prea nab. Termina cu nabismul, nabule. Muuuree! Edited April 3, 2014 by Missy Link to comment Share on other sites More sharing options...
l VipeRa l Legend Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 (edited) Traiasca nasii ma!! ) Putin ras nu strica:)) Va salut:D http://www.youtube.com/watch?v=sitSyJHAJgs Edited April 3, 2014 by Royal VipeRa Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Balan. Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Salutare. De astazi sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem foarte bine, Ne auzim de maine in joc.. Eu am iesit am maine teza la Lb. Română. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Numinex Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Hello , and Welcome with new colleges Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiq Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Tin sa urez un calduros : "Bun venit !" celor noi ,sper sa se adapteze macar la fel de bine ca cei din seria trecuta . Nu stiu ce sa zic ,sper sa va acomodati,aveti grija la cele 3 secunde de la /accept medic . Mai multe veti afla in-game . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace17 Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Multumesc pentru urari!Bine v.am gasit..sper sa ne intelegem binee! Noapte buna,ne auzim maine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Missy Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Welcome celor noi in factiunea asta de nabi! Welcome for the new members in this faction full of nabs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Toriino Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 welcome celor noi in factiunea , Noapte Buna Totii This is a littel video from rpg 2 , with my leader sucker! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts