Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ziua buna tuturor.... am rezolvat si nu mai plec la sat :D/:D/ asa ca tot week-end-ul stau cu voi >:D<<'>

Care e treaba cu votatul rank 5 ca nu am fost pe faza.... trebuie sa votez si eu? daca scrie undeva pe forum ma scuzati dar nu am vazut :D

Multumesc celor ce m-au votat ;;):*

Bravo sefu, daca zici ca te-ai descurcat bine la acest examen iti uram sa o ti tot asa si la restu, poate chiar mai bn..

Edited by valentinnn

Eu votez pentru:

1) Valentinnn - pt ca este un mini sef bun si in acelasi timp un prieten bun si este corect si daca este vorba de prietenie :)

2) DoGGy - pt ca el a ajutat mult f/p cu o donatie macar a facut o donatie si mi se pare ca merita desi nu am vb mult cu el imi dau seama ca el este ft bun :)

Mersi avatar90.......

Pacat ca nu pot vota 3 ptr ca si asa imi e greu sa aleg dar o sa votez 2 care cred ca merita cel mai mult.

Voturile mele se duc la :

1- valycena- ptr ca este foarte activ si in timpul zile si in timpul noptii,asa este de cand a intrat si cred ca este potrivit ptr ca poate avea grija de factiune tot timpul, parerea mea este ca merita!

2-avatar90- ptr ca el a fost de curand in F/P si stie cum sta treaba foarte bine, din cate am vazut este mai activ decat in "mandatul' anterior si ii place foarte mult in F/P , lafel si el cred ca merita!

Votez pentru :

- valentinnn : pentru ca are experienta

- DoGGy : am auzit lucruri bune despre el si mi se pare ca merita

Va tin pumni la amandoi ! Cel mai bun sa castige ;) !

Eu votez pentru:

1) Valycena-il votez deoarece e un coleg foarte bun si k e cel mai activ dupa parerea mea

2) DoGGy - pt k e un coleg de treaba + k a facut si o donatie

Edited by MarianKNX

Deci, sa va explic ceva.. am vazut ca toti ii votati pe cei care au depus o donatie, si in viziunea mea, donatia nu este o calitate, este doar un gest de bun simt. Deci, va rog sa spuneti adevaratele motive, nu o sa iau in considerare propunerile in care este vorba de " donatii ". Cine nu este multumit, isi poate lua donatia inapoi ( cat timp face parte din Fireman/Paramedic ). Daca faceti donatii doar pt a avea un rank important aici, sa stiti ca nu merge, nu tine faza asta la mine.

WTF daca stiam ca o sa ma votati doar pentru ca am facut o donatie nu mai donam nimic :|

Am facut donatia pentru ca stiu foarte bine cum e sa ai de dat cate 50-200k la ~25 membrii. E foarte greu si orice ajutor e bine venit :| Ignorati donatiile cand votati ...

Buna seara sefu

Eu votez pe valycena deoarece de cand am intrat eu in f/p a fost foarte activ!!!

Si pe valentinnn deoarece am vazut ca se descurca foarte bine si cu rankul care il detine in prezent!!!

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic