Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hmm, nu sunt multumit de partea cu succesfull commands.. ( exceptie fac cei care au postat ), observ ca restul au cam frecat duda, si de aceea toti imi spuneau ca " nu are rost ", pt ca.. asa puteau sa frece duda cat doreau ei, si pt chestia asta.. succesfull commands ramane stabilita si batuta in cuie, cui ii convine.. sa ramana, cui nu.. sa plece. Oricum, va anunt de pe acum.. cativa o sa plece sigur, de exemplu.. Farraon, Dani_Steptu, Edi_Stepe.. au intrat si nu fac nimic, o sa ma mai uit eu.

Ar fi o idee buna ca cei care nu posteaza la succesfull commands sa fie sanctionati cum trebuie ... Nici macar nu se straduiesc . Cei mentionati de tine sunt complet inactivi . Insa factiunea contine mult mai multi membrii , dar se pare ca doar un sfert se obosesc sa posteze la succesfull commands :-J si asta , mie personal nu imi place.

Topicul " Fireman/Paramedic - Succesfull commands " a fost inchis, pana la sedinta urmatoare. Cei care nu au postat, foarte rau au facut.. inca o dovada in plus, ca ii doare undeva de " munca ". Asa cum voua nu va pasat si nu v-ati deranjat sa postati, dupa cum v-am rugat.. nici eu nu o sa ma deranjez sa dau rank-up. Cine vrea sa place, este liber sa plece.

O sa consider, ca ignoranta fata de topicul respectiv semnifica neinteres... asa ca, automat..si interesul meu de a da rankup, dispare. Pregatiti-va de sedinta.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic