Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Seara buna paramedicii mei, ce faceti ?

N-am putut sa ajung la sedinta noroc ca am tras o invoire "preventiva"

Ne auzim in game bajetii.

Edited by GangGsta

Salutari Paramedics, ce mai faceti? Am facut si eu cateva semnaturi pentru voi sper sa va placa si daca va place +1 :* incepem cu o semnatura pentru @, & @@VaLy, ei sunt baza aici SYrq0O1.jpg

pentru voi c3Hiq4V.jpg

iar pentru rank 4 un avatar sper sa va placa daca doriti si la alt rank imi spunetiwO7buDF.jpg

cum am spus sper sa va placa!

Salutare Paramedics! Azi a fost o activitate super frumoasa, in care ne-am organizat super frumos. Am fost printre cele mai organizate factiuni. Nasol a fost ca multi dintre noi au luat crash si nu puteau veni din cauza lagului. E asta e... Bun, noapte buna!

@@K 3 n T, eu zic ca am fost, chiar cea mai ordonata si organizata, am facut niste poze din Heli si eram printre singurii cu masinile aliniate, stiti cum e, "Factiunea cu valoare, se vede din avion" :)).

Multumesc ca ati ascultat de min, cat si de olegii mei de rank superior. Am sa ii comunic astazi seara sau maine dimineata prezenta la targ.

O seara placuta sa aveti si sa fiti iubiti!.

Edit: @South Black Thief ai report, nu faci parte din aceasta factiune ^^ :)), glumeam sefu.

Edited by South Alexutz

Buna seara ! Chiar a fost o activitate foarte frumoasa .. Ne-am organizat perfect .. pacat ca n-am facut nici o poza ..

Felicitari tuturor care ati fost prezenti si nu v-ati batut joc..!

Tot asa! Noapte buna tuturor! :):*

Miercuri 17.02.2015 la 19:00 posibil sa organizez un event mare By Paramedics, VIP si STAFF, astept raspunsuri sa vad care cum ma ajuta, premiu de 2.000.000$, de ce organizez acest event? Poate ca va intrebati unii. Il organizez deoarece ma retrag de pe server, ma axez numai pe scoala, anul acesta am bac. Nu vreau sa ma joc cu viitorul meu, activa nu prea mai sunt, a fost o experienta frumoasa in Paramedics, chiar daca nu am facut mai nimic, adica chiar nimic, timpul nu imi mai permite. Nu am sa mai tin loc degeaba, il mai tin pana Miercuri cand imi vor fi scoase toate functiile, am sa te rog VaLy sa fi online la ora aia pentru inlaturare, am sa vorbesc si cu liderul de clan si cu Inferno27 sau alt admin +5. Revin cu Anunt important daca se va tine acest event, dar sigur se va tine. Sper..am anuntat staff, inferno ma ajuta daca este online, dar william este mai inventiv si astept raspuns de la el.

Miercuri 17.02.2015 la 19:00 posibil sa organizez un event mare By Paramedics, VIP si STAFF, astept raspunsuri sa vad care cum ma ajuta, premiu de 2.000.000$, de ce organizez acest event? Poate ca va intrebati unii. Il organizez deoarece ma retrag de pe server, ma axez numai pe scoala, anul acesta am bac. Nu vreau sa ma joc cu viitorul meu, activa nu prea mai sunt, a fost o experienta frumoasa in Paramedics, chiar daca nu am facut mai nimic, adica chiar nimic, timpul nu imi mai permite. Nu am sa mai tin loc degeaba, il mai tin pana Miercuri cand imi vor fi scoase toate functiile, am sa te rog VaLy sa fi online la ora aia pentru inlaturare, am sa vorbesc si cu liderul de clan si cu Inferno27 sau alt admin +5. Revin cu Anunt important daca se va tine acest event, dar sigur se va tine. Sper..am anuntat staff, inferno ma ajuta daca este online, dar william este mai inventiv si astept raspuns de la el.

Buna.. chiar imi pare rau pentru tine .. Nu am avut noi cine stie ce evenimente impreuna de facut sau avtivitati .. dar mi-ai parut sincera ..Daca e, pot ajuta si eu la acest eveniment si cred ca si colgii mei o vor face, iti urez mult succes la bac si in viitorul tau!

Voi Paranabilor? Ce faceti? :> Ne auzim in joc.. O zi faina sa aveti ! :*

Si welcome celor noi! Sa aveti grija de noua functie sa nu dati in bara! Pwp, pace!

Edited by MaGe BanH

Inca o semnatura marca KiKi sper sa va placa. Kqy3g7s.gif

Salutare, Paramedicilor, ce mai faceti, cum sunteti? :D De astazi inainte, pentru mult timp, sper eu, o sa fim colegi de factiune. Mersi .VaLy pentru sansa acordata, si sper sa nu te dezamagesc. Sper sa ma inteleg bine cu voi :3. Hai noroc, ne vedem mai pe seara pe joc ca am cateva teme, din pacate :-W, chiar din prima zi de scoala. Asta e, ne vedem mai pe seara.

@@Deea Shakira, Japoneza noastra ne paraseste ? :( Pai ce facem aici... intradevar si eu am fost nevoit anul trecut sa parasesc o factiune dupa 9 luni de zile stiu cum e si cat de greu iti vine, dar na am ales BAC-ul si l-am luat :D, oricum te poti intoarce oricand pe server. Te stiu din ELC de cand te scoteam la ,,un rob'', ai fost o colega buna pe atunci, in paramedic nu prea te-am vazut des pe /r, dar na :). O sa fiu acolo pentru tine, succes cu BAC-ul !!

:-H:-H:-H:-H

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic